![]() |
|
Comparatie espressoare in clip youtube Gail - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare) +--- Thread: Comparatie espressoare in clip youtube Gail (/Thread-Comparatie-espressoare-in-clip-youtube-Gail) |
Comparatie espressoare in clip youtube Gail - lracu - 15-02-2018 https://www.youtube.com/watch?v=zuIOlsdDg_o Pareri avizate despre comparatia facuta de Gale ? Sper ca am scris corect numele. Comparatie espressoare - mihneasusan - 15-02-2018 Din experienta personala, diferentele sunt aproape inexistente intre cele doua tipuri de aparat in conditiile folosirii cafelelor industriale prajite intens. Lucrurile se schimba usor atunci cand cafeaua este proaspat prajita si mai ales prajita light. Totusi, Gale este foarte simpatica, urmaresc canalul ei de aproape 2 ani dar am mici dubii cand vorbim despre papilele gustative. Dupa o anumita varsta poate aparea o usoara alterare a gustului. RE: Comparatie espressoare - dev - 15-02-2018 99% e Gail. E ca si cum ai compara un Logan cu un BMW 5er intr-o zona cu limita de viteza. RE: Comparatie espressoare - RaduCarutasu - 15-02-2018 (15-02-2018, 22:31)lracu Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=zuIOlsdDg_o A mai fost postat acest clip. Atunci nu l-am comentat deoarece a produs satisfactie destul de multor persoane de pe forum. Spun acum ca, in opinia mea, doamna, o profesionista de altfel, compromite rezultatul unui asemenea test de tip versus, punand cele doua expresoare sa extraga dintr-o macinatura provenita de la acea rasnita, Rancilio Rocky. Rancilio Roky este o rasnita pentru espresso, dar are multe limitari in legatura cu calitatea macinaturii. Pentru comparatie, nu este departe de Gaggia MDF pe care am folosit-o ceva timp. De acord ca expresorul din plastic imperecheat cu acea rasnita, manuite de o persoana priceputa, poate da un shot decent, bunicel, baubil. Sa pui insa un Rocket R58, dual boiler pe deasupra, sa extraga din macinatura unei asemenea rasnite il coboara pe acesta la nivelul plasticului. Asemenea expresor performeaza maxim cu rasnite de peste 1000 de euro si cu cafea proaspat prajita, de calitate. In cazul din clip, calitatea extractiei nu este data de expresor, ci de cafea (cine stie de cand o fi si aceea) si de rasnita. Am certitudinea, bazata pe rezultatele multor experimentari pe care le-am facut, ca daca ar fi folosit o cafea proaspata, de calitate si o rasnita capbila la nivelul de performanate al Rocket-ului, altele ar fi fost rezultatele. Ma opresc aici convins fiind ca cele scrise de mine nu vor conveni persoanelor mentionate la inceputul postarii mele. RE: Comparatie espressoare - Lyvyoo - 16-02-2018 Pana una alta, Seattle Coffee Gear (probabil fondat de catre Gail), Who Latte Love, 1st Line, Prima Coffee etc. sunt magazine si sunt interesate sa spuna si despre acel Ascaso cu thermoblock ca e bun, aproape insesizabil fata de un DB, la fel cum alte magazine din lista extind denumirea de grup saturat catre multe alte espressoare si la fel cum tot in clipurile lor, inclusiv ale lui Gail, vom gasi teste cu automate unde se concluzioneaza ca isi fac foarte bine treaba. Informatia si review-urile se cauta mai cu seama pe home barista, kafe netz, coffee geek, poate si pe espressoman in unele privinte, dar in inciun caz nu putem pune in fata acestor forumuri, parerile unui magazin pe youtube sau cel putin fara sa adaugam niste filtre personale foarte fine. RE: Comparatie espressoare in clip youtube Gail - dev - 16-02-2018 As face o mica adnotare in sensul ca clipurile Seattle Coffee Gear au o nota ceva mai habarnistica si mai mercantila in timp ce Whole Latte Love au si clipuri mai tehnice cu o parte educationala, in special cele in care apare Mark. Cine are discermanant si rabdare poate sa gaseasca informatie utila si relativ obiectiva. RE: Comparatie espressoare in clip youtube Gail - lracu - 16-02-2018 (15-02-2018, 23:28)RaduCarutasu Wrote: A mai fost postat acest clip. Chiar m-am intrebat daca a mai fost postat acest video! Recunosc faptul ca am folosit pentru cautare google, am scris mai intai espressoman apoi adresa completa a clip-ului. La alte cautari, folosind aceasta metoda, am gasit informatiile dorite pe forum. Ar fi trebuit sa folosesc functia de pe forum. Am postat clipul nu pentru a produce agitatie pe forum ci mai curand pentru a incerca sa aflu parerea unor persoane avizate despre cum poate (15-02-2018, 23:28)RaduCarutasu Wrote: doamna, o profesionista de altfel, compromite rezultatul unui asemenea test de tip versus punand cele doua expresoareatat de diferite intr-o situatie defavorabila pentru unul dintre concurenti. Multumesc celor care mi-au raspuns. Sper ca acest thread sa fie util si altor incepatori care se intreaba: "de ce am nevoie de un espressor scump cand sunt atatea espressoare mult mai ieftine si care prepara tot espresso?" si sper sa afle si acestia ca reclamele si majoritatea filmuletelor de pe youtube nu sunt concepute pentru fericirea consumatorului ci pentru ... RE: Comparatie espressoare in clip youtube Gail - dev - 22-02-2018 Si ceva mai multe cifre: RE: Comparatie espressoare in clip youtube Gail - maki - 23-02-2018 nu am privit clipul, dar din cate stiu ei folosesc cafea Malabar prajita de ei, care are un procent bunicel de robusta in el (desi de calitate) si, astfel, normal ca si un espressor basic o sa scoata un shot bunicel (vizual) chiar si de pe Rocky. |