Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate)
+---- Thread: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) (/Thread-Prajitoria-Dropshot-Coffee-Roasters-Bucuresti)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - DropshotTeam - 06-03-2025

(06-03-2025, 15:00)cradun Wrote: IMHO, orice rasnita manuala are nevoie de o macinatura mai fina decat o rasnita electrica pentru espresso. Pentru ca viteza mai scazuta de rotatie de la o rasnita manuala genereaza mai putina fractie fina decat la o rasnita electrica. Prin urmare, la o cafea prajita medium-dark, cu o rasnita manuala, un timp ideal de extragere ar fi cat mai scurt, pentru a minimiza aparitia gustului amar (in nici un caz nu peste 25s, mai degraba in zona 18-22 s, orientativ). Eu am dat mult timp vina pe Kinu pentru amareala din extractii, insa, de fapt, nu o foloseam asa "cum trebuie". 
 Foarte bună observația, sunt de acord. Aș aplica aceeași abordare și în cazul unei prăjiri medium-dark. În portofoliul nostru, acest profil de prăjire definește categoria Espresso Tradițional, unde avem două sortimente: Aromatic Blend si Crematic Blend. Le vedem potrivite pentru utilizatorii de espressoare automate mai putin performante sau amatorii de espresso intens, stilul "italian". 

Pe de altă parte, Costa Rica Volcancito se incadrează la Modern Espresso , este o prajire medie light, iar în acest context, aș lăsa cafeaua să se odihnească suficient înainte de a începe să experimentăm cu extracția. Teoretic la acest nivel de calitate si grad de prajire , cafeaua este balansata si detalii precum viteza de rotatie a rasnitei sau chiar dimensiunea/forma cutitelor intra la capitolul detalii care doar nuanteaza aromele. Nucleul aromatic ar trebui sa fie destul de consistent indiferent de rasnita, consideram ca este o cafea cu "range" extins, datorita calitatii verdelui. 

Doar un scurt recap al gradelor de prajire :

Filtru ( 0 picaturi din 3)
Omniroast (prajire usoara, potrivita pentru espresso si filtru, 1 picatura din 3)
Espresso Modern ( prajire medie usoara, doar espresso,  2 picaturi din 3)
Espresso Traditional ( prajire medie inchisa, doar espresso, 3 picaturi din 3)

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - edri - 10-04-2025

(06-03-2025, 17:03)DropshotTeam Wrote: ..........................
Omniroast (prajire usoara, potrivita pentru espresso si filtru, 1 picatura din 3)

Am intrat acum pe site si apar numai doua tipuri de prajire, Omniroast si Espresso Modern. Am mai incercat si alta data sa gasesc o cafea Filtru ( 0 picaturi din 3), dar nu am reusit. Confused

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - razvanMB - 12-04-2025

(10-04-2025, 19:12)edri Wrote:
(06-03-2025, 17:03)DropshotTeam Wrote: ..........................

Am intrat acum pe site si apar numai doua tipuri de prajire, Omniroast si Espresso Modern. Am mai incercat si alta data sa gasesc o cafea Filtru ( 0 picaturi din 3), dar nu am reusit. Confused

Daca esti un mare fan al prepararii la filtru a cafelei si apreciezi claritatea, rafinamentul si complexitatea, recomand colectia PEARLS, din ce in ce mai dinamica, cu cafele extrem de sofisticate, procesari inovative, varietaluri calitative crescute de fermieri de renume international. Toate vor fi potrivite pentru filtru. Mai exista si in colectiile inferioare prajiri Omni, gama Revelations.  Paradoxul este ca avem nu putini clienti care prepara la filtru si microloturi din colectia Discovery, mai accesibila, cu prajirea Espresso Modern. Nu neaparat recomandam pentru puristi insa intelegem de ce se intampla, pentru ca stilul nostru de prajire este extrem de lejer si pentru espresso, este multa complexitate si dulceata si por rezulta filtre gustoase, doar ca mai corporlente si poate nu atat de "clean finish" cum se face "la carte"

Am mare incredere ca Omniroast urile actuale sunt foarte reusite pentru filtru dupa cele mai inalte exigente, le testam lunar in comparatie cu selectii de la cele mai reputate prajitorii europene si suntem foarte critici cu evaluarea.

Altfel, categoria "Filter Only" este un subiect care provoaca ocazional discutii interesante in cadrul echipei. Momentan nu avem cafele prajite exclusiv pentru filtru datorita unui motiv simplu : nu avem inca o strategie si resurse alocate pentru a le promova cum se cuvine, intr-o piata unde acest segment este minimal. Ar trebui sa investim timp si resurse ca sa contribuim la cresterea acestei categorii, ceea ce inca este pe un to do list, doar ca nu a sosit momentul inca.

Am sa explic. Filtrul nu este inca cea mai populara metoda de preparare pe piata locala, desi in crestere ca interes, ponderea in achizitii este foarte mica. Mereu am un feeling ca "buzz"ul sau "hype" ul generat de cafelele deosebite preparate la filtru nu se materializeaza in decizii de cumparare, pentru acasa cel putin. Din cand in cand ne mai rasfatam cu un filtru preparat manual, este considerat un mic ritual, se aloca timp in weekend uri sau perioade mai putin agitate, dar nu este un obicei adanc implementat in cultura noastra de consum. La modul real, majoritatea consumatorilor casnici abia incearca sa se convinga sa elimine convenienta capsulelor si sa si faca curaj sa redescopere boabele de calitate, prin espressoarele automate sau manuale. 

Cafeaua la filtru a ratat o sansa mare in anii 90' 00' cand cafetierele erau populare pe piata insa calitatea cafelei si a prajirii era dezastruoasa, imposibil sa convingi consumatorii locali sa adere la acest tip de preparat in acele conditii. Espressoarele plus preparatele cu lapte au "indulcit" semnificativ lucrurile si treptat odata cu aparitia prajitoriilor de cafea de specialitate au intrat pe piata si materii prime super calitative, compatibile cu prajirea mai delicata pentru filtru. 

Revening la subiect, singurul mod prin care sa putem aloca mai multa atentie  prajirii exclusive pentru filtru ar fi daca consumul domestic si office s-ar orienta din ce in ce mai mult catre cafetiere automate, ceea ce momentan nu se intampla. Eu cred ca peste 5-10 ani am putea fi in aceasta situatie insa totul incepe in cafenele, acolo se creeaza trendul si apoi se transmite acasa.

Pana atunci, noi prajim din ce in ce mai multe cafele Omniroast, o prajire hibrida, compatibila si filtru si espresso. Teoretic, o cafea prajita astfel nu va putea fi niciodata perfecta pentru ambele metode, vor fi mereu compromisuri dar in realitate lucrurile sunt un pic diferite.  Cu cat este mai calitativa cafeaua, cu cat sunt mai performante cuptoarele folosite si cu cat skill ul si atentia la detalii ale echipei de prajire si Qc sunt mai mari, cu atat creste posibilitatea de a avea o experienta foarte buna preparand o cafea prajita Omniroast la filtru manual sau automat. 

Ramane valid planul ca odata de piata incepe sa ceara mai mult in aceasta directie, sa incercam sa avem o selectie Filter Only. In acelasi timp, exista posibilitatea ca Omni sa inceapa sa fie atat de dominant, incat sa fie good enough si sa nu mai ajungem niciodata la just Filter.

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - edri - 12-04-2025

(12-04-2025, 09:41)razvanMB Wrote: Daca esti un mare fan al prepararii la filtru a cafelei si apreciezi claritatea, rafinamentul si complexitatea, recomand colectia PEARLS, din ce in ce mai dinamica, cu cafele extrem de sofisticate, procesari inovative, varietaluri calitative crescute de fermieri de renume international. Toate vor fi potrivite pentru filtru. Mai exista si in colectiile inferioare prajiri Omni, gama Revelations.  ....

.....Revening la subiect, singurul mod prin care sa putem aloca mai multa atentie  prajirii exclusive pentru filtru ar fi daca consumul domestic si office s-ar orienta din ce in ce mai mult catre cafetiere automate...

.....totul incepe in cafenele, acolo se creeaza trendul si apoi se transmite acasa....

Multumesc pentru explicatiile clare si detaliate.

Le doresc succes producatorilor de cafetiere automate in batalia cu producatorii de espressoare. Smile

Mi se pare nepotrivit sa incerc sa copiez acasa ce se intampla intr-o cafenea, volumul de cafea preparata/zi si timpul alocat fiind total diferite, dar daca asta e trendul ... PEARLS sa fie. At

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - slavic1983 - 16-05-2025

Inca una pentru echipa Dropshot.

O noua cafenea de specialitate in Popesti Leordeni: Pausa Speciality Coffee pe str. Amurgului.

Putem gusta mai multe origini pe espresso si pe filtru - mai au de imbunatatit la rasnita secundara si sa mai adauge din cafelel alea Microlot ca sa fie top.

Am fost, am gustat, mi-a placut. Recomand.

[Image: lNdHZp0.jpeg][Image: SXTMlMM.jpeg]

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - MkPaige - 25-09-2025

I’m having an issue with my order from Dropshot, wrong grind size, , i have 3 bags of useless coffee and when I called to ask about it and hopefully get a resolution for this problem the lady hung up the phone. No hi, bye, sorry , just straight up hung up when she heard me speak English.
Worst service I ever experienced, rather no service.

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - slavic1983 - 09-10-2025

(25-09-2025, 15:13)MkPaige Wrote: I’m having an issue with my order from Dropshot, wrong grind size, , i have 3 bags of useless coffee and when I called to ask about it and hopefully get a resolution for this problem the lady hung up the phone. No hi, bye, sorry , just straight up hung up when she heard me speak English.

Have you tried again or you gave up?

I'm sure DropshotTeam and razvanMB can help

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - DropshotTeam - 10-10-2025

(25-09-2025, 15:13)MkPaige Wrote: I’m having an issue with my order from Dropshot, wrong grind size, , i have 3 bags of useless coffee and when I called to ask about it and hopefully get a resolution for this problem the lady hung up the phone. No hi, bye, sorry , just straight up hung up when she heard me speak English.
Hi,

Thank you for your feedback. We would like to clarify that the issue reported was resolved on the same day the complaint was made. The initial misunderstanding may have been due to poor phone connection quality.

We contacted the customer and resolved the matter amicably: a full refund was issued, as our standard grind size was not compatible with their Lelit Anna PL41TEM espresso machine.

We apologize for any inconvenience and appreciate your understanding. 

Best regards, 
Madalina

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Lyvyoo - 16-12-2025

Xmass Blendul mi se pare mai bun ca anul trecut datorita unei intensitati mai mici a aromei predominante de rom / bomboane / scortisoara. Nu e ceva care sa bei toata ziua, trebuie luat ca o experienta de sarbatori. Atentie la musafiri, le va placea mult, dar explicati-le ca in mod normal cafelele de specialitate sunt mult mai subtile in gust si asa trebuie sa ramana:

[Image: prKO2Xw.jpeg]

O Kenya naturala absolut minunata, suculenta, pe care as caracteriza-o sugestiv drept "ciresata". Mi-a iesit tigrata datorita jocului cu presiunea pe Primus:

[Image: 6Etrw4Z.jpeg]

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Talisker - 16-12-2025

Christmas se găsește la Megaimage în București?

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Daniel_ - 16-12-2025

@Lyvyoo
Mi se părea mie că e ceva diferit la acel Xmass blend. Mă gândeam că am făcut eu ceva greșit. Acum eu clar.

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - RaduNim - 18-12-2025

Salutare!
Mi-ați putea spune ce termen de livrare "oficial" aveți? Am plasat o comanda marți dimineață și nici până acum nu s-a expediat.
Ieri am dat replay la mail-ul cu comanda pentru a vă ruga să o expediați până vineri, cel târziu la care mi-a răspuns o colega că va fi prioritizata dar tot n-am primit niciun status din care să reiasă că a fost expediată.
De obicei se livra a doua zi când făceam comanda în prima parte a zilei și m-am cam bazat pe asta.

Mulțumesc!

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - RaduNim - 19-12-2025

Salutare din nou!
Între timp am fost sunat și mi s-a explicat motivul, totul bine.
Cafeaua e foarte bună, oamenii profi, uneori se mai întâmplă și lucruri pe care nu le putem controla, e păcat să lăsăm imaginea pătată :)

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - sorin2ro - 19-12-2025

Salutare, am comandat si eu o punga de Christmas blend la inceputul lunii si mi s-a parut foarte interesanta. Subscriu la parerea ca este mai reusit vs cel de anul trecut. 
Dar vad ca nu mai este disponibila pe site-ul tastecrafters. Aveti idee pe unde o mai pot gasi ?

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Daniel_ - 19-12-2025

(19-12-2025, 17:06)sorin2ro Wrote: Dar vad ca nu mai este disponibila pe site-ul tastecrafters. Aveti idee pe unde o mai pot gasi ?
Eu nu subscriu :))
Pare disponibilă pentru 500g și 1kg.

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - sorin2ro - 19-12-2025

(19-12-2025, 17:15)Daniel_ Wrote:
(19-12-2025, 17:06)sorin2ro Wrote: Dar vad ca nu mai este disponibila pe site-ul tastecrafters. Aveti idee pe unde o mai pot gasi ?
Eu nu subscriu :))
Pare disponibilă pentru 500g și 1kg.

Ma interesa la 250g. E mai mult pt a prepare cateva cafele pentru niste invitati zilele urmatoare, in rest nu e o cafea pe care as putea sa o beau zi de zi si nu as avea ce sa fac cu 500g. Poate doar sa o bag la congelator pana iarna viitoare :D

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - sorin2ro - 23-12-2025

Salutare, am gasit pana la urma Christmas Blend la Freshful si am comandat o punga + inca o punga de Columbia Guava Banana. 
Ambele prăjite pe 15 dec, am desfăcut de dimineata Xmas blend si mi s-a părut un pic ciudat ca nu mai simțeam aceleași arome cand am desfăcut punga. Am tras 3 shoturi la aceeași parametri ca la ultima punga +/- cateva secunde intre ele si nu mai simțeam deloc scorțișoară, ciocolata, aproape nicio aroma. 
Am zis ca poate e ceva cu punga asta si am desfăcut si Guava Banana unde ma asteptam sa ma lovească o explozie de arome dar aceeași dezamăgire, atât cand am mirosit boabele cat si in espresso. 
Mi se pare ciudat pentru ca punga de Xmas blend pe care am luat-o direct de la Dropshot a fost total diferita, aroma puternica, gust pronunțat, se simțea foarte bine scorțișoara si ciocolata cu lapte atât in espresso cat si in combinație cu lapte.
A mai patit cineva la fel cu Freshful? Oare poate fi de la condiții de depozitare necorespunzătoare?

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Lyvyoo - 23-12-2025

Cum am mai zis-o, nu as vrea sa complicam forumul cu problemele de depozitare, pastrare, transport, raft, etc de la tot felul de magazine. Cine stie in ce depozite le tin, la ce temperaturi, iarna poate le prinde frigul, vara soare direct, nu vreau sa ma pronunt, de aceea as lasa thread-urile prajitoriilor pentru cafeaua luata direct de la ei. 
Eu spre exemplu am fost direct la izvor la Apaca  :)

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - DropshotTeam - 23-12-2025

(23-12-2025, 16:13)sorin2ro Wrote: Salutare, am gasit pana la urma Christmas Blend la Freshful si am comandat o punga + inca o punga de Columbia Guava Banana. 
Ambele prăjite pe 15 dec, am desfăcut de dimineata Xmas blend si mi s-a părut un pic ciudat ca nu mai simțeam aceleași arome cand am desfăcut punga. Am tras 3 shoturi la aceeași parametri ca la ultima punga +/- cateva secunde intre ele si nu mai simțeam deloc scorțișoară, ciocolata, aproape nicio aroma. 
Am zis ca poate e ceva cu punga asta si am desfăcut si Guava Banana unde ma asteptam sa ma lovească o explozie de arome dar aceeași dezamăgire, atât cand am mirosit boabele cat si in espresso. 
Mi se pare ciudat pentru ca punga de Xmas blend pe care am luat-o direct de la Dropshot a fost total diferita, aroma puternica, gust pronunțat, se simțea foarte bine scorțișoara si ciocolata cu lapte atât in espresso cat si in combinație cu lapte.
A mai patit cineva la fel cu Freshful? Oare poate fi de la condiții de depozitare necorespunzătoare?

Buna,

Multumim mult pentru ca ne-ai impartasit experienta ta!   Blush

Avem vesti bune, Christmas Blend 250 g este din nou disponibil si il poti comanda direct de pe site!

Referitor la diferentele dintre Freshful si Dropshot, te asiguram ca reteta blendului este aceeasi. Aroma poate varia usor pentru ca, dupa prajire, cafeaua are nevoie de timp sa se degazeze si sa-si dezvaluie toate notele. De aceea, recomandam sa lasi pungile sa se degazeze cel putin 10–14 zile inainte de degustare, uneori chiar mai mult, pentru a te bucura de gustul complet al cafelei.

Daca dupa aceasta perioada nu observi nicio diferenta, te rugam sa contactezi direct trainerul nostru pentru a discuta mai in detaliu despre experienta ta. Iti vom trimite in privat datele lui de contact.

Abia asteptam sa aflam cum ti se pare cafeaua dupa aceasta perioada! 

Toate cele bune,
Echipa Dropshot

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Daniel_ - 24-12-2025

(23-12-2025, 16:13)sorin2ro Wrote: Salutare, am gasit pana la urma Christmas Blend la Freshful si am comandat o punga + inca o punga de Columbia Guava Banana. 
Se pare ca nu sunt singurul care si-a luat teapa cu acest blend. La fel ca tine am comandat in Nov. 
La comanda din Decembrie e cu totul si cu totul altceva in punga insa nimeni nu vrea sa recunoasca desi si eu am sesizat direct prajitoria.
Mirosul si gustul acestui blend fiind greu de confundat nu trebuie sa fii deloc expert sa iti dai seama ca e altceva in punga.
Ambele comenzi de pe site-ul Tastecrafter nu Freshful. Trist.

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - DropshotTeam - 24-12-2025

(24-12-2025, 13:41)Daniel_ Wrote:
Se pare ca nu sunt singurul care si-a luat teapa cu acest blend. La fel ca tine am comandat in Nov. 
La comanda din Decembrie e cu totul si cu totul altceva in punga insa nimeni nu vrea sa recunoasca desi si eu am sesizat direct prajitoria.
Mirosul si gustul acestui blend fiind greu de confundat nu trebuie sa fii deloc expert sa iti dai seama ca e altceva in punga.
Ambele comenzi de pe site-ul Tastecrafter nu Freshful. Trist.

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul acordat sortimentului Christmas Blend! Ne pare rau ca acest lot nu a corespuns asteptarilor dumneavoastra si apreciem foarte mult feedback-ul oferit.

Asa cum am discutat telefonic, va asteptam luni la locatia noastra pentru a efectua schimbul de produse, oferindu-va o punga de Bombon Blend, pe care speram sa o gasiti mai apropiata de profilul aromatic dorit.

Ne face placere sa fim alaturi de dumneavoastra in alegerea cafelei potrivite si speram ca noul sortiment sa va incante. Va dorim sarbatori linistite! 

Toate cele bune,
Echipa Dropshot

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - dal3x - 08-01-2026

Salutare si ajutor, va rog,

Tocmai ce am inceput o punga de Columbia Pink Volcano 1kg si ma cam bate  Huh
Nu reusesc sa macin atat de fin incat sa scot 40g de lichid din 18 g de cafea in mai mult de 18-19 sec, am ajuns cu setarea la minim. 

Am incercat o a 2a varianta cu 20g (la setarea minima de 10microni a rasnitei) si in 25-26 de sec scot 50g de cafea lichida. E baubuil, insa parca nu e ce trebuie. Ultima cafea inainte de aceasta a fost Brazilia Fazenda Guariroba Topazio, care a fost geniala :).

Gresesc eu pe undeva? Extrag cu echipamentul din semnatura, la temperaturi intre 91.5 si 93.

Mersi de ajutor,
Alex

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - Lyvyoo - 08-01-2026

E clar ca e o problema cu rasnita, a venit sever dezaliniata din fabrica, daca la setarea maxim de fin nu iti ofera un shot de 25s. Cafeaua o am si eu, chiar zilele acestea ma jucam pe Primus cu ea, se poate extrage destul de usor, desi e prajita ceva mai light. Rasnita e luata din Romania ca sa o poti trimite inapoi?

Nu e din RO, insa se poate trimite. Am luat deja legătura cu cei de la care am luat și așteaptă un video cu setarea de râșnire si timpul de extracție. Între timp, mă gândesc să încerc sa trag câteva shoturi cu râșnița veche. Doar ca tre’ sa o despachetez   Cry

N-am avut stare si am despachetat-o. Deși am setat Atom-ul la cea mai fina setare ever, am reușit fără probleme sa scot un shot de 18g in 27-28 de sec, si mai am loc sa râșnesc mai fin destul, cat sa si blochez aparatul. 

Deci back to supplier, happy me.

Mersi de ajutor!

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - dal3x - 13-01-2026

Update, in caz ca a mai patit cineva, s-a rezolvat f usor in urma unei re-calibrari a punctului de atingere a cutitelor. Desi a fost facut initial, cumva s-a dereglat. All is good now, we have good espresso :)

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - cosmitz - 05-02-2026

Salut, am ajuns foarte random pe forumul asta dar am vazut ca echipa e activa pe aici si doar voiam sa zic sa nu scoateti vreodata din gama Decaf-ul Columbia Sugarcane. Din ratiuni medicale nu mai pot sa beau cafea-cafea si decaf-ul de la voi e singura cafea decaf pe care am incercat-o care mi-a placut. E amuzant ca inainte de asta nu eram atat de specific cu cafeaua, dar de la Decaf-ul ala, am dat-o in grindere manuale si altele. :)) Spor in continuare.

Apropos, mai aveti fizic magazin/pickup undeva? Ca vad o adresa pe google maps dar e alta decat pe site jos (iuliu maniu 7).

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - adrian1 - 05-02-2026

Au cafenea și showroom în incinta fostei fabrici Apaca, comenzile cu ridicare se iau de acolo.

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - DropshotTeam - 05-02-2026

(05-02-2026, 01:54)cosmitz Wrote: Salut, am ajuns foarte random pe forumul asta dar am vazut ca echipa e activa pe aici si doar voiam sa zic sa nu scoateti vreodata din gama Decaf-ul Columbia Sugarcane. Din ratiuni medicale nu mai pot sa beau cafea-cafea si decaf-ul de la voi e singura cafea decaf pe care am incercat-o care mi-a placut. E amuzant ca inainte de asta nu eram atat de specific cu cafeaua, dar de la Decaf-ul ala, am dat-o in grindere manuale si altele. :)) Spor in continuare.

Apropos, mai aveti fizic magazin/pickup undeva? Ca vad o adresa pe google maps dar e alta decat pe site jos (iuliu maniu 7).

Salut! 

Ne bucuram tare mult ca iti place Decaf-ul Columbia Sugarcane, promitem ca nu-l scoatem din gama! ☕

Cafeneaua noastra se afla in incinta APACA, Corp D, Bulevardul Iuliu Maniu 7, 061072 Bucuresti – Dropshot Coffee Shop & Training Lab.

Aici poti achizitiona direct sortimentele disponibile sau poti plasa comenzi online si le ridici din cafenea. Te asteptam cu drag, fie pentru o comanda, fie doar pentru o cafea!  Blush

Toate cele bune,
Echipa Dropshot

RE: Prajitoria Dropshot Coffee Roasters ( Bucuresti ) - dragos.stoian - 04-04-2026

Salutare, nu am mai găsit cafeaua dropshot in Kaufland (Barbu V), aveați o Ethiopia buna la pret f ok, ați ieșit de tot de la ei, sau doar nu mai era stoc acolo?