Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate)
+---- Thread: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy (/Thread-Solutie-mai-silentioasa-pentru-pompa-vibratoare-groupbuy)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adriahno - 08-06-2018

Eroare: curierul nu a directionat coletul catre CT, acesta fiind la BV.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adriahno - 11-06-2018

Gata. Am pulsoarele! :)

Maine pleaca primul colet catre Kamasi, el e singurul care a ales cu ce sa-i trimit si a facut plata integrala.
Tot maine pregatesc cele doua colete catre Bucuresti si Constanta.
Astept detalii de livrare.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - dantt - 12-06-2018

Mai e vreunul disponobil pentru mine?Multumesc.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adriahno - 12-06-2018

Da. Ai mesaj.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adriahno - 12-06-2018

Coletele au plecat astazi catre voi.

Acum am si eu o rugaminte, daca monteaza cineva pe Expobar sa faca poze si sa-mi trimita si mie. Sau sa deschidem un  topic separat cu montajul unde sa postam detalii de montaj pentru toate aparatele pe care se pune. Eventual si ce piese suplimentare sunt necesare (teava, furtun, reductie, etc.)

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - kamasi - 13-06-2018

(12-06-2018, 16:58)Adriahno Wrote: Coletele au plecat astazi catre voi.

Acum am si eu o rugaminte, daca monteaza cineva pe Expobar sa faca poze si sa-mi trimita si mie. Sau sa deschidem un  topic separat cu montajul unde sa postam detalii de montaj pentru toate aparatele pe care se pune. Eventual si ce piese suplimentare sunt necesare (teava, furtun, reductie, etc.)

Ajuns pulsorul, multumesc!

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adonnis - 14-06-2018

A ajuns si la mine, multumesc!

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adriahno - 18-06-2018

A facut cineva montajul pulsorului? Ne puteti da cateva indicii despre cum se monteaza?

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - dev - 18-06-2018

Eu l-am montat cu pompa CP3A. N-am facut o proba fara pulsor ca sa am o comparatie directa dar e posibil sa dau jos pulsorul si vad atunci.

Trebuie ceva mai multa banda teflon unde se cupleaza pulsorul in pompa iar la capatul metalic conectati cupla cu filet 1/8 pe care o aveti.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Lucian. - 18-06-2018

@Adriahno uite aici Montaj. Eu l-am montat dupa pompa. In Brewtus nu prea este loc, asa ca nu vei mai putea opera OPV fara sa desfaci carcasa. Asa cum a spus si Dev, neaparat sa folosesti banda de teflon.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - flipu2k - 18-06-2018

Tocmai l-am montat si eu, imediat dupa pompa. Operatiune lejera, trebuie doar banda de teflon, cheie de 12 si surubelnita in cruce.

Demontat pompa (2 suruburi accesibile de sub espressor), cat sa o pot trage afara. In rest destul de clar din poze.

[Image: FsYTtV7.jpg]

Am observat ca transpira putin racordul asta, nu stiu daca era si inainte si nu am observat sau am gresit ceva, desi nu stiu ce as fi putut  :D  Aveti vreo idee?

[Image: 3ZFJEcJ.jpg]

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adriahno - 18-06-2018

Se simte diferenta?

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - flipu2k - 18-06-2018

Da, mult mai bine. E ce trebuie acum, ma mir ca nu se monteaza din fabrica standard.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Lucian. - 19-06-2018

@flipu2k ai rezolvat cu racordul ala? E de la racord sau de la mufa?

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - flipu2k - 19-06-2018

L-am inversat și e ok acum.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Lucian. - 19-06-2018

Ai inversat capetele furtunului?

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - flipu2k - 19-06-2018

Exact.

Ok. Multumesc! Ieri am observat si eu aceeasi problema. Cate o picatura mica dar doar pe extractie. In rest zic ca  aceasta solutie isi face treaba si reduce zgomotul pompei vibratoare.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Costa79 - 19-06-2018

Ati mai putut prinde pompa dupa montare pulsor in pozitia initiala?

Eu da, daca e ansamblul cu OPV-ul si pulsorul usor rotit catre carcasa...

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Adriahno - 19-06-2018

"Is this some kind of magic?", nu, e pulsorul de la Quick Mill!  :D

Nu ma asteptam sa fie atat de mare diferenta. A mai ramas cam 40% din sunetul initial. Parca e un motan care toarce.
Am facut video inainte si dupa. O sa le postez.
[Image: uSvW7Z1.jpg]

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - dev - 20-06-2018

Daca e cineva interesat am de vanzare un pachet pompa + pulsor, ca noi.

Din pacate spatiul din baby e cam limitat si pulsorul nu e o prioritate.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - lisimah - 20-06-2018

(20-06-2018, 15:58)dev Wrote: Daca e cineva interesat am de vanzare un pachet pompa + pulsor, ca noi.

Din pacate spatiul din baby e cam limitat si pulsorul nu e o prioritate.

la ce preț?

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - klehel - 03-07-2018

Pulsorul ma intereseaza daca se vinde separat.

Pompa de care e de altfel? Daca e upgrade fata de al meu... pot fi convins...

(12-06-2018, 10:12)Adriahno Wrote: Da. Ai mesaj.

Mai e vreunul disponobil pentru mine?Multumesc.
[/quote]

m am inscris mai inainte ca lucky looser in caz ca se elibereaza vreunu... da nu are importanta majora ;)

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - razclud - 16-01-2019

Are cineva vreun pulsor ramas?

Ironic, nu? :D

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - RaresM - 16-01-2019

Facem un grup buy?

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - vdub - 16-01-2019

Mai bine apelati la un strungar sa va faca pulsoare cu perna de aer dintr-o bara ieftina din alama CuZn37 sau CuZn39.
Indestructibile, usor de curatat si mai sanatoase decat o membrana din cauciuc.

Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - razclud - 17-01-2019

(16-01-2019, 23:26)vdub Wrote: Mai bine apelati la un strungar sa va faca pulsoare cu perna de aer dintr-o bara ieftina din alama CuZn37 sau CuZn39.
Indestructibile, usor de curatat si mai sanatoase decat o membrana din cauciuc.

Eu nu stiu nici strungar nici ce ar trebui sa iasa, dar as vrea ce zici tu [emoji856]

As vrea mai repede, comanda dureaza...as lua saeco sau pt jura, zicea vdub cu cateva pagini in urma dar nu stiu care e mai eficient. Cel original pare mai mare, mai amortizant [emoji3]

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - vdub - 17-01-2019

Nu am bara mai subtire 30mm dar voi comanda una in curand si realiza un astfel de pulsor :).

Sistemul cu perna de aer fara membrana trebuie verificat periodic pentru ca acea cavitate cu timpul se micsoreaza si nu va mai amortiza vibratiile pompei, respectiv fluctuatiile de presiune din coloana de apa.
Asta ar fi singurul dezavantaj.

RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - razclud - 17-01-2019

Cum arata si functioneaza perna de aer? Periodic, in functie de duritatea apei nu? Banuiesc ca folosind o apa moale ca bucovina, nu ar trebui sa fie probleme, iar daca ar fi, zgomotul mai mare ar face mai usor sesizabila problema.