Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Cum arata cafeaua ta de azi? - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espresso art, cafea, prajire si latte art (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espresso-art-cafea-prajire-si-latte-art)
+--- Forum: Cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafea)
+--- Thread: Cum arata cafeaua ta de azi? (/Thread-Cum-arata-cafeaua-ta-de-azi)

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - adiszep - 21-11-2017

Na mai mai postați latte-ART :)))))))))

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - tecsi78 - 21-11-2017

[Image: DjWdUXv.jpg]

Tongue

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - mmariusc - 21-11-2017

Headshot  :suicide:

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Raducanu - 21-11-2017

@tecsi78 e posibil sa ma insel, dar cred ca e facuta de mine aia :))))

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Denis - 21-11-2017

Is pe jos de ras!!!!! :D :D :D

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Zoll - 21-11-2017

Vreau şi eu şablonul pentru peştişorul ăla.
(dacă mai sunt doritori, putem organiza o comandă de grup)

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - mmariusc - 22-11-2017

The coffee that literally gave me shivers and goosebumps! Jeez Fucking Christ!
Olfactiv este o nebunie, florala, citrica, imi vine sa o fac parfum! Cand am bagat nasul dupa primul swirl am zis ca imi cade ceasca din mana. Asa ceva... La gust, clean, sweet, aciditate foarte echilibrata, fara bitter in aftertaste dupa rezolutia si preferintele personale. Best Nano Challa ever tasted, period!

Etiopia Nano Challa by Tim Wendelboe - D:Y:T - 20g:42g:36s

[Image: UPTIyW1.jpg]

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - vladdooo - 22-11-2017

de unde ai luat?  Smile

Direct de la sursa Smile

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - vladdooo - 22-11-2017

pai si ai luat asa, doar pt tine?  Sad

Sunt mai comod din fire :D , si e totusi Norvegia; daca primele doua comenzi mi-au venit la oficiul postal local, acum m-au chemat la vama (am avut 3 pungi de data asta) si a fost cu emotii ca deja sunt patit :D Nu stiu ce se intampla la un group-buy.
Am vazut ca barshaker.ro vinde cafea de la TW, poate @MyR are mai multe detalii si eventual se poate face un group-buy cu ajutorul lor pentru cei interesati.

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Levo - 22-11-2017

@tecsi78 ...@Raducanu

-  Maiculitza ... ce frumusete ... :hi: ( ... poate sa-mi mai iasa si mie cate ceva la desen , mai spre batranetze asa  ... :D  ... )

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - MyR - 22-11-2017

(22-11-2017, 12:13)mmariusc Wrote: Am vazut ca barshaker.ro vinde cafea de la TW, poate @MyR are mai multe detalii si eventual se poate face un group-buy cu ajutorul lor pentru cei interesati.

Sigur. 
Vineri sau sambata ajunge o livrare mai mica de la ei:
Honduras Caballero Java Filter / Tim Wendelboe - Kenya Karogoto Filter

Cum arata cafeaua ta de azi? - adipanaitiu - 22-11-2017

Super veste. MyR, cred ca ar fi bine sa deschizi un post, undeva in sectiunea "marketplace" si sa ne tii la curent constant cu cafelele noi primite si roast date pt ele.Am vazut ca aduci si TW si five elefant ... eu unul sunt amator constant pt ambele Multumesc!

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - mihai123 - 22-11-2017

[Image: ZoCDOuz.jpg]Si primul om de zapada in ceata :))

@mihai123

-  ... Aha , ... vad ca se cam ia microbul asta ... :D  ...

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - mihai123 - 22-11-2017

se ia clar, incerc de la genunchiul broastei, cu sarituri, sa vad si eu pe masa.

Se zice ca diferenta dintre un barbat si un baiat este pretul jucariilor. 
Nimic mai adevarat :))

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - tecsi78 - 22-11-2017

[Image: 7exABJz.jpg]Si una reala, un flat white din Gardelli Panama Hartmann, numai buna de relaaaax dupa o zi nebuna:

@tecsi78

- ... Cool ... iar daca doresti sa dormi fara griji ... poti sa-i adaugi si un intaritor separat , asa de control ... :D  ... ( satisfaction guaranteed )

(22-11-2017, 21:31)Levo Wrote: @tecsi78

- ... Cool ... iar daca doresti sa dormi fara griji ... poti sa-i adaugi si un intaritor separat , asa de control ... :D  ... ( satisfaction guaranteed )

Nu am nimic ca lumea pe-acasa, n-am apucat sa ma aprovizionez inca. Smile

RE: Cum arata cafeaua ta de azi? - Raducanu - 22-11-2017

Etiopia Yirgacheffe cu o floricică[Image: 8YnzvlY.jpg]

@Raducanu

Asta e cu bulina rosie  -  interzis minorilor sub 16 cm / sau ani si cu difuzare dupa orele 22 : 00 ... :D :D :D  ... si cu ... Floricica ... Cool  ...

Latte-art de inspiratie contemporana pentru fidelizarea clientelor, seria "bad girls spit, good girls swallow".

(22-11-2017, 22:00)Levo Wrote: @Raducanu

Asta e cu bulina rosie  -  interzis minorilor sub 16 cm / sau ani si cu difuzare dupa orele 22 : 00 ... :D :D :D  ... si cu ... Floricica ... Cool  ...

Smile arata a “extractie reusita”  :D

Ps. am comandat un Cointreau, rog reteta!  Shy

Cum arata cafeaua ta de azi? - dev - 22-11-2017

Credeam ca numai mie îmi ies organe când nevasta cere inimioare. Ca sa fim corecți eu încerc sa fac inimioare dar din nepricepere iese tot timpul altceva.

(22-11-2017, 22:08)tecsi78 Wrote: Smile arata a “extractie reusita”  :D

... In general astea cu ... Floricica sunt reusite ... :D ... iar daca ai comandat Cointreau-l , ti-l aduc ei gata echipat ...

P.S.  -  ... sa nu-l lasi pe ala sa duca sticla inapoi , spune-i ca o aduci tu de dimineatza inapoi ... Cool  ... ( poate e mai frig in camera ... :D  ... ) si ... sa - ti mai lase niste gheatza ... ( daca se face cald intre timp ... Cool ... )

(22-11-2017, 22:27)Levo Wrote:
(22-11-2017, 22:08)tecsi78 Wrote: Smile arata a “extractie reusita”  :D

... In general astea cu ... Floricica sunt reusite ... :D ... iar daca ai comandat Cointreau-l , ti-l aduc ei gata echipat ...

P.S.  -  ... sa nu-l lasi pe ala sa duca sticla inapoi , spune-i ca o aduci tu de dimineatza inapoi ... Cool  ... ( poate e mai frig in camera ... :D  ... ) si ... sa - ti mai lase niste gheatza ... ( daca se face cald intre timp ... Cool ... ) 

Am comandat o sticla, de la un magazin online si vreau reteta ta, aia din pozele pe care le postezi pe-aici, m-ai bagat in boala.  :D

(22-11-2017, 22:16)dev Wrote: Credeam ca numai mie îmi ies organe când nevasta cere inimioare. Ca sa fim corecți eu încerc sa fac inimioare dar din nepricepere iese tot timpul altceva.

... asta este de-a dreptul iscusintza ... Cool  ... sa raspunzi prompt la cererea de inimioare , cu astea ... :D ... cum le zice ... ( nu , ... ca ala e organul statului si ala ne face pe toti ... :D ... )

Fara cafea se pune?

[Image: dYWiakD.jpg]

@tecsi78

... simplu si rapid ... peste espresso se adauga un praf de scortisoara cat mai uniform distribuit , apoi se aplica intaritorul ( la mine merge cca. 30 ml , dupa jigger , sau cam 1 lingura mare pentru oaspeti  cca. 10 - 15 ml)  -  nu pune mai mult ca strici cafeaua , mai bine servesti separat ... apoi amestec bine si pe urma torn lapte aburit ... uneori si sub forma de ratza... :D  ... sau ce draq mai iese pe acolo ...