![]() |
|
Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450 (EXPERIENTE) - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Rasnite) +--- Thread: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450 (EXPERIENTE) (/Thread-Rasnita-G-iota-DF64-single-dose-cu%C8%9Bite-plate-64mm-Italmill-sub-450-EXPERIENTE) |
RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 13-02-2021 opinii mult spus :))) sunt indoieli si temeri ale celor care au comandat sau au de gand...care sunt aruncate aici...in speranta ca se va gasi vreun luminst care sa le risipeasca :)) RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - bogy - 13-02-2021 Pana vine luministul ar fi bine sa te luminezi singur citind cat mai mult in acest forum si sa scrii doar atinci cand e strict necesar. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - vdub - 13-02-2021 (13-02-2021, 19:02)distrugatorul Wrote: opinii mult spus :))) sunt indoieli si temeri ale celor care au comandat sau au de gand...care sunt aruncate aici...in speranta ca se va gasi vreun luminst care sa le risipeasca :)) Grija mare la ce postezi! De ceva timp, suntem in mijlocul unui concurs de masurare a lungimii semnaturii si fara prea multe explicatii ori a-ti fi demonstrat contrariul ca in orice dezbatere civilizata, poti avea parte de intepaturi din toate partile pentru ca asa merge aici, fara replici argumentate. Daca o ai mare(semnatura), esti admis in club cu titlul de doctor honoris causa pentru josnicie si miselie fata de ceilalti membri ai forumului cu care ai interactionat de-a lungul timpului. Cat mai putine intrebari sau afirmatii fondate si in cele din urma vei absolvi si tu. Eu n-am reusit :| RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 13-02-2021 stai lin..stau f bine si fara admitere in cluburi:)))) nu de aia sunt aici ca sa dau exameme pt club :D de altfel la cata experienta am eu nu ma calific :)) invat si eu Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - d2florin - 13-02-2021 Îmi place numele... Nickname :)))) RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 13-02-2021 (13-02-2021, 20:46)d2florin Wrote: Îmi place numele... Nickname :)))) a fost ales random si pastrat pentru toate forum-urile pt ca nu mai exista un altul cu acest nume si usor de reținut.. deci nu mai trebuie sa adaug cifre sau alte caractere speciale cu care sa imi incarc memoria RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - sochaux_ - 22-02-2021 A ajuns și la Dave Corbey: Alții, pe forumul german, au găsit-o pe Alibaba și s-ar băga la o comandă de grup. ![]() https://www.alibaba.com/product-detail/New-Design-Style-Household-Espresso-Bean_1600201022403.html La minim 30 de bucăți pare să fie destul de interesant prețul. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - renatoa - 22-02-2021 Adica pretzul real (istic) la sursa, de care vorbeam mai sus... 200.
DDP indica ca taxele vamale si de import sunt incluse, deja a intrat in actiune mecanismul de care s-a mai scris pe aici, ca vom incepe sa fim taxati la sursa, nu in vama locala. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 22-02-2021 se vinde pe alibaba??? wtf :))) dar oare o fi aceeasi rasnita?? sau o chinezarie a chinezariei:))))) RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - Damian The Man - 22-02-2021 Davec Posted 5 hours ago Without trying to influence people...don't care if you buy one or not or where you get it from.
RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 22-02-2021 ![]() ![]() capacul nu e identic la cel de pe alibaba cu mofelul expus pe site-ul romanesc RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - bogy - 22-02-2021 Este exact la fel. Faptul ca la una scrie Fine Coarse si la cealalta nu, asta nu inseama ca sunt diferite. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - sochaux_ - 22-02-2021 @renatoa Nu știu ce să zic cu transportul și taxele vamale. În lista unde selectezi tipul de transport apare doar variantă DAP. DDP: Custom duties and import taxes are included. DAP: Custom duties and import taxes are NOT included. @distrugatorul Păi dacă se știa deja că această râșniță vine din China de ce te miri dacă se vinde și în China? Dacă era un brand bine pus la punct, poate atunci puteau limita să nu se vândă(sub alt brand sau fără), ci doar să fie produsă strict pentru acea firmă/brand, dar în cazul de față nu cred că pot să-i limiteze. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 22-02-2021 pai in cazul asta la comanda de 30 bucati...200 dolari+ taxe vamale cred ca ca fi cam 1100 lei...oricum mult sub pretul de magazin din ro...dar na fara garantie RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - sochaux_ - 22-02-2021 Vezi și discuția de mai sus. La 30 de bucăți(6000$), transportul este 2500$ și încă nu sunt convins că ar fi incluse taxele vamale/de import. La selectarea metodei de transport din site, pentru 30 buc, pentru România, este o singură variantă la 2500$ și este DAP, deci nu ar fi incluse taxele dacă e așa. Dacă ar fi incluse, ar fi destul de interesant prețul. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 22-02-2021 nu are cum sa fie fara taxe...imposibil..doar nu platesti chinezoii taxele :)))) deci cu taxe de vreo 30% inclusiv tva nu mai e asa ok..plus ca nu ai garantie RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - allex06 - 22-02-2021 tva + taxe vamale, nu? RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 22-02-2021 da da cam asa tva de 19% + celelalte taxe vamale..in jur de 30% din cate imi amintesc..e valoare mare am verificat si eu pt romania e un singur mod de livrare...cel rapid fara taxe incluse Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - iliescu.iulian - 23-02-2021 Pentru Germania și Ungaria am văzut că transportul este mult mai ieftin și cu toate taxele incluse. Soluția ar fi să se comande în afara tarii, dacă ai la cine și ai cum să mergi după ele RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - renatoa - 23-02-2021 Selecteaza tara de livrare Romania, moneda euro, si iti va da ce mi-a dat mie mai sus, cu DDP, doar am facut copy paste. Policarbonat este plasticul din care se fac CD-urile, si chiar si unele parti din parbrize. Este practic cel mai ok plastic la care se poate spera sa il ai intr-o carcasa de grad CE (Consumer Electronics) Aparentza de fibra de carbon este asa cum am spus, un autocolant adeziv. Ceva de genul: https://www.folina.ro/uploads/products/autocolant-carbon-3D-negru-5358.jpg RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 23-02-2021 Din punctul meu de vedere nu merita...un pret mai jos de 1400 lei nu poti obtine(asta la un lot de 30 bucati)...iar la banii astia fara garantie...prefer inca 500 lei si sa obtin si garantie...parerea mea Chiar daca ai pe careva in ungaria sau germania..pretul e mic tot la o comanda de grup RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - renatoa - 23-02-2021 Mie mi-au iesit 1150 lei, aparent cu taxe incluse, fiind ca asta inseamna DDP. Si da, chinezi au inceput sa colecteze taxele la sursa si apoi le varda la EU. S-a tot scris de asta, inclusiv aici, daca nu ati aflat nu e treaba mea... cum zicea si @Levo, de cate ori sa va spun ca espresso se face doar din blend :D RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - iliescu.iulian - 23-02-2021 Ma gandesc ca nu ai inteles ce am vrut sa zic. Uite, pentru un shipment in Germania arata asa: ![]() Daca destinatia este Ungaria pretul total ar fi 5546 Iar daca selectez destinatia fiind Romania am: ![]() De asta am zis ca daca se comanda in Germania sau Ungaria ar iesi un pret mai bun. Ar fi o diferenta de 1500 euro, imparit la 30, ar fi un 50 euro pe bucata. Doar, ca daca ma duc la shipment imi arata ca pentru Romania este fara taxe incluse: ![]() Dar pentru Ungaria si Germania imi arata cu taxe incluse: ![]() Ungaria nu este chiar asa departe, iar daca are cineva cunostiinte acolo s-ar putea face o astfel de comanda si sa se mearga dupa produse. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 23-02-2021 exact si mie tot asa imi arata...la o comanda de grup de 30 nu ai optiuni...shipping-ul se face doar prin Alibaba Parcel si e DAP pt romanica..verifica cu atentie...ar fi prea misto sa fie 1150...m-as baga la o comanda de grup...dar sa nu avem surprize RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - dev - 23-02-2021 Un prieten cu TIR in Ungaria si ati rezolvat problema... Mai trebuie un prieten care sa-si asume achizitia in sine si problemele de dupa, fiindca sigur vor fi. Apoi mai trebuie o comanda de cutite in Coreea... RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - distrugatorul - 23-02-2021 mie mi-a iesit 5500 euro pe 30 bucati dar in Ungaria...shipping in aprox 30 zile lucratoare deci vreo luna jumatate taxe incluse (deci vreo 900 lei de bucata + transport in Romanica) In romanica nu exista varianta DDP la transport de 30 bucati..deci complicat.. ![]() doar rail+express delivery e DDP la comenzi mari... insa pt romanica nu exista optiunea rail+ express la comenzi de 30 bucati, ci doar optiunea Alibaba Parcel care ajunge mult mai repede insa e fara taxe si muuuuuult mai scumpa RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - allex06 - 23-02-2021
RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - micrenda - 23-02-2021 Cred ca inainte sa se comande 30 de bucati, cineva ar trebui sa comande una (cu costurile aferente) pentru a vedea ce ajunge si daca este echivalent cu ce este deja in Romania. De cate am inteles, G-iota este o rasnita standard la care fiecare producator poate s-o personalizeze (asemenator cu cantarele de la Barshaker) cu unele componente care pot fii personalizate. Ar fi bine sa avem un exemplar in Romania pentru a putea testa calitatea ei si fiabilitate si apoi sa se faca o comanda de grup. 6000 EUR este o suma considerabila, si trebuie un pic de grija. RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - allex06 - 23-02-2021 Pe forumul german s-a facut thread separat pentru comanda de grup si deocamdata se discuta. https://www.kaffee-netz.de/threads/sammelbestellung-g-iota-df64.136778/ RE: Rasnita G-iota DF64 single dose, cuțite plate 64mm Italmill, sub 450€?! - MyR - 23-02-2021 Sugestie prietenoasa: Sa nu mergeti dupa siteul aliexpress incat ce se intampla in realitate este total diferit. Din 30 de persoane 15% cel putin nu plateste, veti fi taxat in plus ca se intampla ceva, 2buc o sa aiba probleme de garantie, 1 va fi spart, una se dispare, samd. DDP si DAP apare gresit pe site-ul lor. Cumperi ceva cu 50 ron e acceptabil, dar sa faci un group buy de 30 de rasnite sensibile in valoare de xxxx usd si sa faci import fara conustinte in cauza si experienta, mi se pare cea mai mare prostie ever. Daca vrei o nenorocire adevarata atunci recomand sa cumparati direct in DE sau HU. ![]() Tebuie sa aiba balls uriase sa intra cineva in acest deal.. am mai vazut un group buy fellow aici asemanator... :D |