![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Levo - 07-06-2018 (07-06-2018, 21:37)Lyvyoo Wrote: invatati sa tintiti pe mijloc cand scuturat portafiltrul in knock box pt ca il puteti lovi de margini in forta si apar diverse ciupituri inestetice. ... Iarta-ma ca intervin , Herr @Lyvyoo , dar ... numai incearca sa lovesti PF cumva excentric , la limita superioara / inferioara ( sau in marginea sitei ) cu putin sub jumatate , din fortza aplicata in cazul lovirii pe mijloc si mai din scurt / de aprope de bara ... si pastila / pucul va sari intreg si muuult mai usor ... ... ( asta este doar o constatare a mea de-a lungul timpului ... scuze daca gresesc , eu asa procedez ... )... Chiar am facut o poza acum , galetusei de la Strega ( si dupa o saptamana ... e plina ... ) - la Bosco am sertar cu punga ... si am aruncat-o de dimineatza )
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - szabo.matrix - 08-06-2018 Pentru cei care sunt mai mult spre brew decat spre espresso..va invit la un test cu Miss Gina..e bestiala fata..chiar merita vazut! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - IndreiR - 08-06-2018 Te rog sa-mi spui daca din sitele de dus IMS pt. Gaggia exista vreun model pt Classic 2015. Multumesc! (06-06-2018, 21:04)MyR Wrote: Un amic a testat rasnita wilfa si spune ca este capabil de espresso. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 08-06-2018 Salutari! Classicul din 2015 are diametru de 50mm, insa noi avem doar pentru modelel mai vechi de 55mm. ASTA si ASTA, dar nu este compatibil cu espressorul tau.. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - IndreiR - 08-06-2018 (08-06-2018, 10:40)MyR Wrote: Salutari!Multumesc pt. raspuns! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 09-06-2018 Salutari! Lansam produse noi de la Eureka! Eureka Zenith Club 60E --- LINK - Click AICI --- Pret lista - 2500 Ron / Pret PROMO - 2.299,99 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 2069.99 RON - TVA inclus cu livrare GRATUITA!. Eureka Mignon Silenzio 15BL ( discuri plate de 50mm - cu noul sistem "Sistem ACE - Anti-Clumps & Electrostaticity" + "Silent Technology" ) Pret lista - 1.549,99 Ron / Pret PROMO - 1.489,00 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 1340.10 RON - TVA inclus cu livrare GRATUITA!. Alb - LINK Negru - LINK Rosu Ferrari - LINK Gri - LINK Eureka Mignon Specialita 15BL ( discuri plate de 55mm - cu TOUCH SCREEN si noul sistem "Sistem ACE - Anti-Clumps & Electrostaticity" + "Silent Technology" ) Pret lista - 1.979,99 Ron / Pret PROMO - 1.849,99 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 1664.99 RON - TVA inclus cu livrare GRATUITA!. Alb - LINK Negru - LINK Rosu Ferrari - LINK Gri - LINK Chrome - LINK - cel chrom este mai scump... - PRET pentru espressomani - 1799.99 RON - TVA inclus cu livrare GRATUITA!. Promotie valabila pana la data de 22 Iunie 2018, sau in limita stocului disponibil. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - Lyvyoo - 11-06-2018 Bravo! Am updatat si prima postare cu aceste noi modele. Se incinge lupta pe segmentul asta sub 2000 de lei, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru utilizatorul final. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 12-06-2018 Continuam expansiunea... Flair Espresso Maker - Black Bundle Set Pret lista - 999.99 Ron / Pret PROMO - 949.99 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 854.99 RON - TVA inclus cu livrare GRATUITA!. -- LINK -- Flair Espresso Maker - Signature Chrome Bundle Pret lista - 1,199.99 Ron / Pret PROMO - 1,049.99 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 944.99 RON - TVA inclus cu livrare GRATUITA!. -- LINK -- Wilfa Svart Presisjon WSP-2A Pret lista - 2,200.00 Ron / Pret PROMO - 2,099.99 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 1889.99RON - TVA inclus cu livrare GRATUITA!. -- LINK -- Tamper Dinamometric 58.5 mm Pret lista - 150.00 Ron / Pret PROMO - 109.99 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 98.99RON - TVA inclus -- LINK -- Tamper Maner Lemn - 58.4 mm Pret lista - 63.99 Ron / Pret PROMO - 59.99 ---- PRET PENTRU ESPRESSOMANI 53.99RON - TVA inclus -- LINK -- *Promotie valabila pana la data de 22 Iunie 2018, sau in limita stocului disponibil. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Levo - 12-06-2018 @MyR ... Felicitari , ... atat dvs. cat si personaluilui ... daca si mai inainte vreme , serviciul era exceptional , acum ... vine curierul inainte sa apuc sa lansez comanda ... :D ... RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - allex06 - 12-06-2018 Tamper Dinamometric 58.5 mm se potriveste la ims-uri? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Mesmer - 12-06-2018 Da, se potrivește. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, Elektra, Mythos One, Aeropress etc. - MyR - 14-06-2018 Update: MyR Wrote:Salutari! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 16-06-2018 Am avut multe discutii in PM despre Eureka Olympus. Lotul-ul nou la care avem acces este deja modelul HS. Am facut un update si pe site. Eureka Olympus 75E HS - ( high speed - 1400 rpm ) - LINK Pret de lista: 4350 ron, pret espressoman: 3915 ron TVA inclus cu livrare gratuita.
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 18-06-2018 Produs nou! Blind Shaker - LINK - Pret de lista 99,99 Ron - Pret espressoman 89,99 Ron RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 18-06-2018 La fix, chiar ma uitam dupa original dar nu imi justificam pretul :) Asta din ce material e? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 18-06-2018 Maine ma duc in warehouse-ul nostru si verific. Colega imi spune ca "are coating foarte frumos" :-) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 18-06-2018 OK, ai posibilitatea sa verifici cum se aseaza pe vst/ims-uri? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 18-06-2018 Sigur. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 19-06-2018 Material: aluminiu anodizat ( nu-s de meserie deci poate fi si ceva asemanator :) ) Este compatibil cu orice sita pe "58". (am testat cu VST dar si cu IMS, dar este compatibil cu orice sita pe range-ul de 58mm. ) Pozele: https://imgur.com/a/JhrWc96 RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - baloozzy - 19-06-2018 (19-06-2018, 13:09)MyR Wrote: Este compatibil cu orice sita pe "58".Cred că întrebarea era dacă are ceva nervură ca să stea pe sită la o eventuală scuturare. Având 58 mm e normal să se potrivească. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 19-06-2018 Are:
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - baloozzy - 19-06-2018 Perfect! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 19-06-2018 (19-06-2018, 13:47)baloozzy Wrote:(19-06-2018, 13:09)MyR Wrote: Este compatibil cu orice sita pe "58".Cred că întrebarea era dacă are ceva nervură ca să stea pe sită la o eventuală scuturare. Având 58 mm e normal să se potrivească. Credeam ca este evident dupa raspuns+poze. ![]() Despre produs: Am incercat, am pipait, am jucat cu el. - sincer daca hobbi-ul tau este cafeua, si vrei sa scapi de unele probleme, si sa faci totul á la carté atunci, este un must. Chiar foarte bun pentru omogenizare... ... de mentionat ca trebuie sa te utilizezi cu "miscarea" cand o scoti dopul, altfel ii banal... Nu este gratis, dar este exact 1/3 pret de la produsul original ( link ) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - alinmihon - 20-06-2018 Se poate testa sambata? :) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 21-06-2018 Sigur :-) La ce ora vii? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - orwo - 21-06-2018 Bună, ați testat cumva flair espresso? Ceva impresii? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 21-06-2018 Salutari, Inca nu. Esti interesat de ceva mai exact? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Radu Liviu - 21-06-2018 De Flair sînt și eu interesat. De gust, mai exact. Spumă am văzut că face multă. Mă pasionează „manualele”. Am un Rok cu care, în cel mai bun caz, obțin gust amar, de cafea bună, dar... cam atît. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 22-06-2018 (21-06-2018, 22:05)Radu Liviu Wrote: De Flair sînt și eu interesat. De gust, mai exact. Spumă am văzut că face multă. Crema sau spuma nu cred ca este un indicator bun pentru un espresso "corect". La gust trebuie verificat trei aspecte foarte importante: - cafeaua - sa fie cat de cat fresh, si de calitate buna - macinatura - sa fie uniforma si omogena. Dar fara o rasnita capabila nici un cu un espressor bun nu poti avea extractii reusite - stabilitate termica - si aici este cel mai greu. Cred cu un pic de experienta, trickuri, si cu niste tool-uri poti avea un lichid care este chiar foooooarte aproape de un espresso extras corect.... Si chiar se poate verifica si cu un TDS sau Refractometru... Flair-ul are un avantaj imens: - grupul distinct - ( chiar vine cu doua "grupuri", cu un tamper, si cu un case in pachet ) Daca grupul este pregatit ( incalzit de ex.) , si se utilizeaza un kettle cu reglare pe °C, atunci poti avea success in mod sigur. Dar daca macinatura, cafeaua, si apa sunt de slaba calitate = parca ai avea un HX fara pid, si utilizezi fara flush-uri... :-)) Sub calitatea apei inteleg temperatura. Flair-ul nu aduce inovatii mari, doar a gasit unele parti unde a reusit sa dezvolta technologia, si prin acest fapt poti face mai usor, si chiar repetabil extractiile. Este un "echipament" fain, pachetul este conceput chiar OK, arata frumos, si pentru espressomani o sa fie si la un pret corect... dar sa nu avem asteptari ca si cu un GS3 MP ![]() Eu recomand ca si un back-up, sau ca si un tool alternativ cand ai chef si timp le utilizezi/experimentezi etc, sau cand vrei sa fi "mobil" ... altfel poti utiliza ca si decor, cel putin look-ul imi pare reusit si fain.
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - claudiur - 22-06-2018 salut! Am facut o comanda, acum 3-4 zile dar statusul este este inca pending desi produsele sunt disponibile in showroom. Am sunat in fiecare zi pentru a verifica statusul comenzii, aveam nevoie de produse in weekend-ul acesta, dar nu resusesc sa dau de un reprezentant. Multumesc! |