![]() |
|
[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY) +---- Thread: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD (/Thread-Proiect-DIY-accesorii-printate-3D-WDT-palnie-sau-hopper-SD) |
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 25-11-2022 Boabe de impodobit bradul - 15lei/buc ![]()
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - crystale - 06-12-2022 Mulțumesc @dijon pentru inelul indicator al fineții de râșnire pentru DF64. Se potrivește perfect! RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - tektbar - 07-12-2022 Mulțumesc pentru accesorii Dijon, ai făcut treaba buna, recomand! https://imgur.com/a/0WRGJIV RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Carmi - 13-12-2022 Merci djon pentru statia tampare si rozeta reglare opv Bianca. ![]()
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 13-12-2022 Mersi si eu! Atasez o poza cu varianta actualizata a bazei de tampare, am adaugat un surub care permite reglarea unghiului portafiltrului.
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - brougesbahn - 15-12-2022 Salut, Doresc urmatoarele: - tamping station pt Lelit Anna 57mm - wdt tool cu suport - protectie furca Eureka Mignon Specialita Thx. Astept PM. RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Taur79 - 14-01-2023 Salut, Sunt si eu interesat de WDT tool + support cu baza tamper (58,5mm) pe negru mat. Multumesc! RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-01-2023 Taur79 ti-am trimis mesaj privat RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Adina_G - 31-01-2023 Buna @dijon, M-ar interesa si pe mine un hopper pentru Eureka Mignon Specialita. Multumesc :) [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Mimusrem - 14-02-2023 Pt gaggia clasic pro az dori și eu ! Sent from my iPhone using Tapatalk RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-02-2023 (14-02-2023, 13:53)Mimusrem Wrote: Pt gaggia clasic pro az dori și eu ! trebuie sa imi spui ce anume doresti printat pt Gaggia [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Mimusrem - 14-02-2023 Suport portafiltru și Tamper,,, Sent from my iPhone using Tapatalk Și o pâlnie ,, pt 1zpresso k-MAX Sent from my iPhone using Tapatalk RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 13-03-2023 model nou: baza tampare cu zone depozitare wdt, tamper, nivelator si palnie ![]() ![]() ![]()
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - tektbar - 13-03-2023 Wow! Dijon m-ai impresionat cu stația asta, cât costa? RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Dok - 13-03-2023 Si pe mine intereseaza statia si alte cateva accesorii (wdt, palnie, dozator) RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - neaDorel - 13-03-2023 Adauga-ma si pe mine Sunt curios RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 13-03-2023 am raspuns fiecaruia in parte pe PM RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - RichardMG - 13-03-2023 Salut @dijon, Cat este baza de tampare? Arata super. O si poti personaliza? RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-03-2023 RichardMG ai pm, toate modelele se pot personaliza cu logo/text. RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Codrin - 17-03-2023 Mulțumesc mult @dijon! Super faine!
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 17-03-2023 Cu placere! Super faina si poza! [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - QzE - 21-03-2023 Super ok și la mine. Mulțumesc.
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - laurstef - 24-03-2023 Salut! Aș vrea și eu o „stație” de tampare, model nou, cu șurubel ( ) pentru portafiltru de 57mm și loc pentru tamper și nivelator, ambele de 57, evident.Și dacă îmi spui și un preț... RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 24-03-2023 laurstef ai pm RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - TaviTr - 31-03-2023 Salut; M-ar interesa o statie pt 57mm cu loc pt tamper si nivelator ;mersi! RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 02-04-2023 Pentru fanii Mandalorian am niste figurine multicolore printate pe noua imprimanta ![]() ![]() ![]() 10cm inaltime RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 07-04-2023 Model nou de funnel, magnetic (merge bine pe sitele vst)
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 10-04-2023 Baza tampare pt ACS Evo Leva + dozator cafea
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-04-2023
RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - icounter - 14-04-2023 frumoase print-urile ... de curiozitate, ce imprimanta folosesti ? |