Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY)
+---- Thread: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD (/Thread-Proiect-DIY-accesorii-printate-3D-WDT-palnie-sau-hopper-SD)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 25-11-2022

Boabe de impodobit bradul - 15lei/buc

[Image: sPQQ0EI.jpg][Image: WWlzlLn.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - crystale - 06-12-2022

Mulțumesc @dijon pentru inelul indicator al fineții de râșnire pentru DF64. Se potrivește perfect!

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - tektbar - 07-12-2022

Mulțumesc pentru accesorii Dijon, ai făcut treaba buna, recomand! 
https://imgur.com/a/0WRGJIV

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Carmi - 13-12-2022

Merci djon pentru statia tampare si rozeta reglare opv Bianca.
[Image: YTMEHQV.jpg][Image: 4eDM7Zb.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 13-12-2022

Mersi si eu! Atasez o poza cu varianta actualizata a bazei de tampare, am adaugat un surub care permite reglarea unghiului portafiltrului.

[Image: PiiqKFo.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - brougesbahn - 15-12-2022

Salut,

Doresc urmatoarele:
- tamping station pt Lelit Anna 57mm
- wdt tool cu suport
- protectie furca Eureka Mignon Specialita

Thx. Astept PM.

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Taur79 - 14-01-2023

Salut,

Sunt si eu interesat de WDT tool + support cu baza tamper (58,5mm) pe negru mat.

Multumesc!

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-01-2023

Taur79 ti-am trimis mesaj privat

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Adina_G - 31-01-2023

Buna @dijon,

M-ar interesa si pe mine un hopper pentru Eureka Mignon Specialita.
Multumesc :)

[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Mimusrem - 14-02-2023

Pt gaggia clasic pro az dori și eu !

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-02-2023

(14-02-2023, 13:53)Mimusrem Wrote: Pt gaggia clasic pro az dori și eu !

trebuie sa imi spui ce anume doresti printat pt Gaggia

[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Mimusrem - 14-02-2023

Suport portafiltru și Tamper,,,

Și o pâlnie ,, pt 1zpresso k-MAX

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 13-03-2023

model nou: baza tampare cu zone depozitare wdt, tamper, nivelator si palnie

[Image: MfXlLJY.jpg][Image: jbj2jDB.jpg][Image: fTZinMB.jpg][Image: oswnXrs.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - tektbar - 13-03-2023

Wow! Dijon m-ai impresionat cu stația asta, cât costa?

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Dok - 13-03-2023

Si pe mine intereseaza statia si alte cateva accesorii (wdt, palnie, dozator)

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - neaDorel - 13-03-2023

Adauga-ma si pe mine

Sunt curios

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 13-03-2023

am raspuns fiecaruia in parte pe PM

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - RichardMG - 13-03-2023

Salut @dijon,

Cat este baza de tampare? Arata super. O si poti personaliza?

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-03-2023

RichardMG ai pm, toate modelele se pot personaliza cu logo/text.

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - Codrin - 17-03-2023

Mulțumesc mult @dijon! Super faine!

[Image: I24R0sX.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 17-03-2023

Cu placere! Super faina si poza!

[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - QzE - 21-03-2023

Super ok și la mine. Mulțumesc.[Image: 170cb59c0987f8ffa0845e21d21c68a8.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - laurstef - 24-03-2023

Salut!

Aș vrea și eu o „stație” de tampare, model nou, cu șurubel ( Shy ) pentru portafiltru de 57mm și loc pentru tamper și nivelator, ambele de 57, evident.

Și dacă îmi spui și un preț...

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 24-03-2023

laurstef   ai pm

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - TaviTr - 31-03-2023

Salut;
M-ar interesa o statie pt 57mm cu loc pt tamper si nivelator ;mersi!

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 02-04-2023

Pentru fanii Mandalorian am niste figurine multicolore printate pe noua imprimanta

[Image: BV9JUlj.jpg][Image: j8BFHRn.jpg][Image: lgwwP3u.jpg]

10cm inaltime

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 07-04-2023

Model nou de funnel, magnetic (merge bine pe sitele vst)

[Image: D2poCDM.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 10-04-2023

Baza tampare pt ACS Evo Leva + dozator cafea
[Image: FYCQjNt.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - dijon - 14-04-2023

[Image: dOQKeqI.jpg]

RE: [Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD - icounter - 14-04-2023

frumoase print-urile ... de curiozitate, ce imprimanta folosesti ?