![]() |
|
Reducerile LELIT, GAGGIA - espressoare, rasnite, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: Reducerile LELIT, GAGGIA - espressoare, rasnite, accesorii (/Thread-Reducerile-LELIT-GAGGIA-espressoare-rasnite-accesorii) |
RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - cristin.marius - 11-11-2023 (11-11-2023, 00:39)HoratiuC Wrote: Salut, eu am card de credit la ING și poți eșalona în 3 rate fără dobânda orice plată mai mare de 500 lei, indiferent de comerciantul la care plătești. Pentru anumiți comercianți (îi găsești pe site sau în aplicație, dar nu cred să fie vreunul din domeniul cafelei) se pot eșalona plățile și în mai multe rate. Stiu de aceasta oferta de la banca, e de baza si se aplica la orice achizitie pe cardul de credit. Intrebarea mea era daca comerciantul ofera mai multe rate fara dobanda pe o perioada mai mare de 3 luni, prin ING. Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - vladdooo - 11-11-2023 Scrie pe site cu ce banci are plata in rate Orice comerciant are aceasta info la el pe site, daca exista optiunea Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - macgyverx86 - 11-11-2023 Dacă vrei sa nu depinzi de comerciant poți sa folosești varianta de card de credit de la cec. Pana la 24 de rate fără dobânda, în funcție de suma (din câte am văzut, nu te lasă ca rata sa fie mai mica de 100ron) la oricare comerciant din lume. Sent from my SM-S918B using Tapatalk RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - anku - 18-12-2023 Doar mie mi se par aceste reduceri prea mici? Reducerea efectiva e 2.5% din pretul cel mai mic de la alte magazine. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Rainman - 20-12-2023 O actualizare in legatura cu pretul preferential pentru espressomani oferit the importatorul Gaggia, pentru . Am vrut sa pun acum o comanda pentru un espressor Gaggia Classic Pro Evo 2023 completand formularul de comanda de pe forum, si mi s-a spus ca pretul este de fapt 1833 lei la plata cu cardul (nu 1790 lei cat apare pe prima pagina), iar acesta este mai mare pentru ca ar include si transportul (care in mod ciudat, este gratuit daca se pune comanda direct pe siteul importatorului www.cremaperfecta.ro) RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 20-12-2023 Am intrebat importatorul si de acum 6luni - 1an transportul nu mai este gratuit. Apoi mai este si taxa de timbru verde a statului de aprox ~15 lei, in functie de greutate, care tot asa se adaugata separat. Ambele informatii sunt precizate in sectiunea importatorului din pagina de reduceri. Pe site-ul lor este mai scump cu 100 lei acel espressor si se adauga si timbrul verde cum ziceam. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Cristian74 - 21-12-2023 Salut ! Lelit oferea acum cateva luni o reducere la achizitionarea unui al doilea produs Lelit. Mai este de actualitate ? RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 21-12-2023 Nu, prima postare se actualizează mereu cu ce este valabil in acel moment, la fel si pagina de reduceri. Dar intra de astazi un set de vouchere de pana la 30% valabile la multe prajitorii, revin cu detalii. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, G-IOTA PROBARISTA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 23-12-2023 Am facut update primei postari cu o mare noutate: Fiecare espressor / rasnita / pachet de la importatorul Lelit / Gaggia va veni insotit(a) de un set de 8 vouchere de reducere la cafeaua de specialitate Mabo, Guido, Sloane, Hedone, Ecuator, Rosters si Pretty Good Coffee, mai mari fata de reducerea normala de forum, ce pot fi folosite o singura data. Voucherele se vor primi pe email in max 20 zile. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 10-02-2024 Am facut update primei postari cu noutatile primite de la importator pentru espressomani, inclusiv schimbari venite de la fabrica italiana: - culorile in cazul MaraX si Bianca devin in sfarsit mai accesibile, preturile pentru variantele Black si White scazand drastic - PL91 primeste o taiere de pret considerabila, dupa scoaterea din fabricatie a lui PL81 - pachetele espressor + rasnita primesc acum si reducere 5% si accesorii la alegere in valoare de 300 lei - accesoriile Lelit vor primi de acum o reducere de 30% daca sunt luate minim 3, impreuna cu espressorul sau rasnita RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - lorisl - 04-03-2024 Pentru Bianca varianta negra, putem alege culoarea lemnului sau trebuie sa cumparam kit-urile extra? RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 04-03-2024 Am avut si eu o curiozitate asemanatoare cand am trecut la Bianca Black si raspunsul a fost ca lemnul vine pe nuanta mai deschisa din site-ul oficial. Alta nuanta doar in kit separat. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - AndreiUngureanu - 06-03-2024 Salut! La oferta de Lelit Bianca vine impreuna cu niste accesorii extra. In oferta scrie ca daca nu le dorim pretul se poate modifica. Intrebarea mea este....este o suma fixa pe care o scadem daca dorim doar pachetul cu espressor? Multumesc! RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 06-03-2024 Intreaba in formularul de reducere cel mai bine si te lamuresc ei. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - AndreiUngureanu - 06-03-2024 (06-03-2024, 19:49)Lyvyoo Wrote: Intreaba in formularul de reducere cel mai bine si te lamuresc ei. Multumesc frumos, asa voi face! RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 17-10-2024 Conform celor primite de la importator am actualizat reducerile din prima postare cu: - Gaggia Classic E24 inox 2024 (culori abia din noiembrie) - Pachetul Barista Home Victoria (PL91+ MDF55) - knock box si set de curatare pe aproape toate espressoarele Lelit, cel de pe Bianca fiind magnetic, stil sertar ca in cafenea. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 08-11-2024 S-au postat pe pagina de Black Friday https://www.espressoman.ro/black-friday/ reducerile importatorului Lelit - Gaggia si adaug cateva precizari trimise de catre ei: - Gaggia Classic E24 a avut o cerere mondiala foarte mare de aceea nu exista stocuri suficiente deci varianta inox nu a intrat cu un pret redus in Black Friday, dar beneficiaza in continuare de reducerile Espresssoman (1980 lei). Variantele de culoare in schimb, care pe E24 vor fi mai scumpe, intra si in Black Friday si sunt pe stoc. Classic E24 inox va reaparea in Romania din 15 nov. si poate fi precomandat de acum, cu formularul din pagina de Black Friday, pentru ca nu se stie exact in ce cantitati va sosi si atunci. - Pentru Gaggia Classic EVO in curand se va termina definitiv stocul pe Romania si nu se vor mai fabrica. Culorile disponibile in prezent mai sunt: Inox, Red, Blue, Grey, Green, Yelow, Orange - Si anul acesta reducerea de pachet 10% poate fi folosita pentru cumpararea inclusiv a doua espressoare simultan, o facilitate consistenta mai ales in cazul espressoarelor cu pret ridicat. Conditia este ca produsele sa fie pe aceeasi factura, garantia fiind oricum pentru fiecare produs. - Lelit Bianca si Lelit Mara X primesc un cadou consistent, este vorba despre suportul din inox pentru rasnite, cu sertar tip knock box profesional, cod PLA360M, in valoare de 785 lei, iar majoritatea celorlalte modele Lelit primesc kit-ul de curatare cu knock box PLA360S in valoare de 430 lei. - De la inceputul lui 2025 fabrica Lelit va scumpi modelul PL41TEM, inca nu exista informatii pentru restul modelelor. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - sorin2ro - 08-11-2024 Salutare, pentru Bianca V3 White se stie pretul final daca se renunta la accesorii? RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 08-11-2024 Am intrebat importatorul si mi-a spus ca nu se poate renunta la accesorii. Maxim ce se poate face este sa va uniti doi espressomani, fiecare cu dorinta sa (espressor sau rasnita, nu conteaza) si se aplica reducerea de pachet 10%. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - sorin2ro - 08-11-2024 Salut, multumesc frumos, in cazul asta daca mai e vreun espressoman care doreste un aparat Lelit sau o rasnita si ar fi dispus sa ne combinam la o achizitie il rog sa imi trimita PM. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - emoka - 08-11-2024 Salut! Ți-am trimis PM. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - sorin2ro - 08-11-2024 Lyvyoo reducerea de 10% se aplica si daca produse sunt de producatori diferiti? De ex un espressor Lelit si unul Gaggia? Sau ambele trebuie sa fie de la acelasi producator? RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 08-11-2024 Se aplica, bineinteles! RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - vldreli1337 - 09-11-2024 salutare, daca mai este cineva dispus sa achizitioneze orice produs (lelit/gaggia) pentru o factura comuna si sa beneficiem de extra 10% sa imi dea PM. (preferabil Bucuresti, dar nu neaparat) multumesc RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - staicueduard - 13-11-2024 salut ti-am dat eu PM. sunt interesat RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - staicueduard - 15-11-2024 multumesc pentru interes celor care mi-au scris, am incheiat comanda. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - onicavasi - 15-11-2024 Mai este cineva interesat de o achizitie comuna? Importatorul m-a informat ca modelul PL41TEM revine in stoc abia saptamana viitoare. Intre timp, as vrea sa comand un PL91T, care este deja in stoc si poate fi ridicat mai repede. Dati-mi mesaj privat daca sunteti interesati. Sunt din Bucuresti. RE: Reducerile LELIT, GAGGIA, CEADO - espressoare, rasnite, accesorii - Nth88 - 22-11-2024 Salut, trimis PM. Ms! RE: Reducerile LELIT, GAGGIA - espressoare, rasnite, accesorii - Silviu_Iulian - 26-12-2024 Salutare, Aveți idee dacă, pentru o Bianca V3, se renunță la knock boxul din ofertă va mai scădea prețul final? Multumesc anticipat celor care isi rup din timpul lor pentru a răspunde! Sărbători fericite! RE: Reducerile LELIT, GAGGIA - espressoare, rasnite, accesorii - Lyvyoo - 26-12-2024 Din cate stiu, nu. Dar se poate face ca la Black Friday, mai gasesti un partener si luați doua echipamente de la acest importator, la fel sau diferite, cu 10% reducere de pachet. Numai sa va anuntati intentia aici pe thread, apoi comunicati pe mesageria privata. |