Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, WPM, Stone, Ascaso, Timemore, Belleza etc - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, WPM, Stone, Ascaso, Timemore, Belleza etc (/Thread-REDUCERILE-TASTECRAFTERS-Dalla-Corte-WPM-Stone-Ascaso-Timemore-Belleza-etc)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - Tiranator - 23-12-2022

S-a schimbat codul de reducere? Codul espressoman nu mai functioneaza

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 23-12-2022

(23-12-2022, 13:55)Tiranator Wrote: S-a schimbat codul de reducere? Codul espressoman nu mai functioneaza

Salut, am verificat cu colegii, pare ca functioneaza. Trebuie sa verifici daca esti logat, daca produsele la care aplici discount-ul intra pe reducere insa pentru orice nelamurire cel mai rapid este sa ne lasi un email pe hello@tastecrafters.ro si un mesaj pe numarul de la contact : 
https://www.tastecrafters.ro/contact

(22-12-2022, 19:23)Solozaur Wrote: Dragilor, doresc sa-mi spun și eu oful.

- Pe 12 noiembrie am făcut precomanda de ascaso steel DUO
Mi s-a comunicat ca o sa ajungă pe 15 decembrie, am înțeles și acceptat asta.

- Vine 15 decembrie și eu nu știu nimic, a trebuit sa sun sa aflu ca abia a plecat de la producător și probabil ajunge pe 21
- pe 21 iar nu știu nimic, iar am sunat si abia la a-4a încercare mi-a răspuns o colega care mi-a explicat ca colega care s-a ocupat de comenzi nu e la birou si ea nu prea știe nimic. Apoi a revenit cu un telefon sa-mi spună ca azi(22) ar trebui sa faceți recepția coletului si ca pot sa vin sa-l ridic...doar ca eu a făcut precomanda cu livrare prin curier.

E 22 decembrie și eu tot nu știu cand ajunge sau are e situația.

Acuma, eu sunt un om înțelegător - poate nu aveți cum sa controlați când pleacă și ajunge comanda plasata la producător. Dar ce puteți face și sper sa fie mai bine pe viitor e sa comunicați aceste lucruri, era clar ca dacă el a plecat pe (presupun) 13-15dec, nu avea cum sa ajungă la data estimata - era drăguț sa fiu anunțat de asta prin e-mail sau telefon.

Am rămas cu sentimentul ca dacă nu sunam, nu aflam nici măcar este informații și eram total in bezna. 

Mai trebuie lucrat la comunicare. Eu merg sa ma rog la Moș Crăciun și poate am noroc sa am espressorul acasă anul asta.

Hello, asa cum am discutat astazi telefonic, reusim sa expediem aparatul astazi. Imi pare rau pentru intarziere, aparatele au sosit doar ieri de la furnizorul Ascaso, azi dimineata s-a facut receptia si coletul va fi lasat la curier. Probabil ca va ajunge dupa Craciun, pentru ca nu mai lucreaza Fan. 

Legat de comunicare, colega care s a ocupat de comenzile de BF a fost "rapusa" de o raceala, a lipsit toata saptamana cumva s a pierdut un pic legatura pe acest subiect dar recuperam in forta acum :)

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - Solozaur - 15-01-2023

Mi-a luat ceva sa revin cu un raspuns dar pot sa confirm cele scris de Razvan. A fost o combinatie de mai multe evenimente neprevazute si doresc sa-i multumesc pentru rabdarea cu care m-a ghidat prin proces mai ales ca era in perioada sarbatorilor. 

Am facut un topic pentru Ascaso Steel Duo unde am scris primele mele impresii cu el, daca mai sunt alti membrii interesati il puteti gasi aici.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 15-01-2023

(15-01-2023, 16:24)Solozaur Wrote: Mi-a luat ceva sa revin cu un raspuns dar pot sa confirm cele scris de Razvan. A fost o combinatie de mai multe evenimente neprevazute si doresc sa-i multumesc pentru rabdarea cu care m-a ghidat prin proces mai ales ca era in perioada sarbatorilor. 

Am facut un topic pentru Ascaso Steel Duo unde am scris primele mele impresii cu el, daca mai sunt alti membrii interesati il puteti gasi aici.

Salut din nou, mi am adus aminte de subiect si ma bucur ca s a rezolvat totul. Acum am reusit sa citesc si review ul Ascaso si trebuie sa te felicit pentru atentia la detalii, personal sunt 100% acord cu tine si ma impresioneaza ca in asa scurt timp ai reusit sa ti faci o parere atat de completa despre aparat. 

Cu valva de OPV sincer sper sa o rezolve Ascaso cat mai rapid, e cam singurul minus semnificativ pe care il vad, mai ales ca e pacat, au volumetrie dar nu te poti baza pe ea. Te poti baza pe volumetria in implementarea actuala doar daca faci puc preparation perfect si cumva si cafeaua e stabila si analizezi shot uri consecutive. Dar acest scenariu at home este evident mai putin probabil, pentru ca nu consumi 2 espresso uri unul dupa altul mai mereu. 

Intr-adevar in general pe home volumetria nu e luata in serios de majoritatea producatorilor in afara celor care stau bine pe comercial si practic implementeaza aceleasi tehnologii pe aparatele lor de casa. De regula acele aparate sunt si mai scumpe si mi as dori sa vad volumetria abordata serios si pe gama de home prosumer entry level, mi se pare un aspect important in zilele noastre.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 02-05-2023

Hello guys,

Revin cu noutati pe topicul Timemore. 

Am pregatit o super promotie pentru voi, avem pe stoc doar 7 bucati din Sculptor 078 ( varianta brew only), stiu ca par putine dar nu a fost usor sa le obtinem pentru ca producatorul nu a scos inca certificarea UE si nu era foarte entuziasmat sa le vanda in EU. Acum vestea buna este ca luna aceasta se asteapta omologare CE, deci all good. 

Pentru ca avem o relatie atat de lunga cu forumul, am decis acest batch sa l oferim la un pret extrem de bun, pentru a rasplati pasionatii care asteptau asa ceva. Putem sa dam 4 din cele 7 bucati, la un pret de 2990 lei tva inclus. 

Discutam de 3 negre si 1 alba. Restul le pastram pentru demo si showroom. Pretul este valabil pana pe 15 mai dar probabil se vor da foarte rapid. 

Vestea buna este ca luam precomenzi pentru modelul 078 ( inca nu stim cate, depinde si de interesul vostru) pentru o livrare super rapida ( cu avionul speram) in luna iunie pe final. Pretul targetat va fi de 3590 lei tva inclus, special pentru espressoman. Deci cine doreste sa se inscrie la precomanda, poate sa o faca deja, in cazul in care epuizam stocul actual rapid si nu prinde actuala promotie. 

Din septembrie vom putea accesa intreaga gama de modele, 064, 064 s, 078 s, pentru ca acestea sunt blocate momentan pentru Kickstarter. Ulterior toti importatorii autorizati le vor putea oferi, este un criteriu mai selectiv pentru aceasta gama deoarece Timemore le ofera doar celor care oferta suport tehnic certificat, fiind produse mult mai sofisticate decat ce faceau ei pana acum. 

Pretul pentru lotul din septembrie pe 078 si 078 s se prefigureaza a fi 3990 lei la care va fi aplicata reducerea espressoman. Incercam sa optimizam totusi costurile dar totusi se pot aplica majorari la producatori, e un pret orientativ si speram noi acoperitor. Momentan nu prea s-a livrat acest produs in Europa, cred ca suntem printre primii care chiar au primit ceva, asa ca majoritatea preturilor afisate sunt foarte vagi, nefiind stocuri reale. 064 si 064s ramane sa aiba o calculatie de pret in viitorul apropiat, vom comunica. 

Oricum, as zice cei ce doresc produsul, ar putea beneficia de optiunea de a schimba cutitele, gen daca doriti cutitele "s" ulterior, planuim sa le oferim insa desi am cerut, nu s-au stabilit inca preturile de catre Timemore. 

Dupa cate puteti vedea, este un hype pe acest produs si totusi as zice sa aruncati o privire si pe alte produse, gama noua de rasnite manuale Timemore este senzationala, pret calitate. 

Noul C3 e foarte bun, vine si versiunea Pro, avem noul Chestnut Esp extrem de competent in zona de espresso ( oarecum punctul slab Timemore pe modelele entry level), C3 intra si cu versiunea "S" de espresso, cutitele sunt tehnologia S2C, pe C3 de 38 mm, pe Chestnut Esp si X Lite sunt deja pe 42 mm. 

Pentru Chestnut Esp este un pret special pentru espressoman de 679 lei de la 799 pret de lista. Fiind o rasnita extrem de competenta pe espresso ( dar merge foarte bine si pe brew ) ne-am gandit ca e binevenita promotia pe comunitatea papsionatilor de espresso Smile 

Cererea se trimite exclusiv prin formularul Tastecrafters din Espressoman, atat pentru Sculptor si Chestnut Esp.  

Suntem disponibili direct pe email / chat pe www.tastecrafters.ro pentru intrebari. Incercam si aici, poate fi un mic delay doar.

Spor,

R.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - Elwe - 05-05-2023

Un Sculptor 78 a ajuns la mine, dragoste la prima vedere, degustare. Multumesc Tastecrafters si Espressoman! Smile

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 05-05-2023

(05-05-2023, 17:03)Elwe Wrote: Un Sculptor 78 a ajuns la mine, dragoste la prima vedere, degustare. Multumesc Tastecrafters si Espressoman! Smile

Sa-l stapanesti sanatos! 

Pentru cei interesati de Scultptor  078s / 064/ 064s puteti completa formularul si va vom inregistra in baza de date, urmand sa va comunicam cel mai bun pret pentru fiecare model, pentru livrarile din septembrie, cand in mod cert vom avea un stoc masiv.  

Va fi din nou o promotie speciala pentru Espressoman, doar ca preturile finale as prefera sa nu le anuntam decat cand suntem siguri, mai sunt inca ceva luni bune si se mai pot modifica aspectele financiare. 

Pana in septembrie, pentru doritorii de 078 ( brew only), pretul de achizitie va fi de 3790 lei, pentru membrii forumului. Este un pret ceva mai mare decat ne-am fi dorit dar urmatorul lot va sosi rapid pe avion, costuri triple de transport. Daca totusi vom reusi alte beneficii, le vom anunta. 

Extrem de important, garantia de 24 de luni este acoperita integral, fiind un produs complex.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - dareToFail - 08-05-2023

Salut, planuiti sa introduceti in oferta si noua versiune de ASCASO STEEL DUO ?

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 09-05-2023

(08-05-2023, 23:16)dareToFail Wrote: Salut, planuiti sa introduceti in oferta si noua versiune de ASCASO STEEL DUO ?

Salutare, ma bucur ca intrebi, este un espressor extrem de competent si deja am avem pe stoc noua versiune cu aburul mult imbunatatit. Daca va intrebati cum functioneaza, e la fel de puternic ca un dual boiler prosumer doar ca merge fara oprire, nu are o rezerva limitata data de volumul boilerului. 

Mai mult, toate versiunile vechi pot fi upgradate cu kitul de putere abur. 

https://www.tastecrafters.ro/home-office/espressor-ascaso-steel-duo-pid-alb-cu-lemn.html

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Vibiemme, Compak, Caflano, Timemore, Bellezza - Lyvyoo - 07-07-2023

Pentru ca s-au inmultit discutiile despre Stone am mutatpostarile pe un topic separat.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - Solozaur - 17-07-2023

Salutare, @razvanMB am văzut ca in sfârșit au anunțat oficial Ascaso modelul Duo Plus, ai idee dacă exista un kit de upgrade doar cu maneta de abur noua ptr Duo? Si dacă da, la ce preț ar ajunge?

Mulțumesc si PS: încă sunt foarte mulțumit de al meu Steel Duo, am fost plecat o luna din oraș și i-am dus lipsa grav ?

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 21-07-2023

(17-07-2023, 02:49)Solozaur Wrote: Salutare, @razvanMB am văzut ca in sfârșit au anunțat oficial Ascaso modelul Duo Plus, ai idee dacă exista un kit de upgrade doar cu maneta de abur noua ptr Duo? Si dacă da, la ce preț ar ajunge?

Mulțumesc si PS: încă sunt foarte mulțumit de al meu Steel Duo, am fost plecat o luna din oraș și i-am dus lipsa grav ?

Hello,

Da, exista posibilitatea, asteptam costurile de upgrade. Estetic arata foarte bine, vazand totusi diferenta de pret intre noul model si cel existent, as zice ca vor fi niste sute de euro, mai ales ca va fi o mica manopera. Tehnic vorbind, este aceeasi performanta de frotare ( care by the way, a depasit intr un test recent toate multiboilerele noastre prosumer de pana acum ca calitatea microspumei si aspectul portelanat al cremei de lapte)

Probabil din toamna ne putem ocupa de toate cererile de upgrade si vom avea si toate datele tehnice si de pret.

Ma bucur ca iti place, si eu sunt mare fan in aceasta categorie de pret.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 28-07-2023

[Image: OUZzb18.jpg][Image: DToRRNw.jpg][Image: OmLRc2I.jpg]

Hello!

Nu pot inca sa divulg toate informatiile insa va pot spune ca pana la final de August vom avea bune pentru comunitate legate de modelele mult asteptate Timemore Sculptor 064S, 078S si chiar 064, pentru cei interesati. 

Vor fi disponibile multe informatii care in mod cert vor completa toate nevoile de informare ale celor interesati de aceste echipamente. 

Cel mai important, lucram ca sa finalul de toamna sa fie bogat in livrari, desi ei tot amana termenele.

In poze aveti diferentele de marime intre 064 si 078, de la Atena, World of Coffee. 

Tinem aproape.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 10-11-2023

[Image: v6usCjh.jpg]

Salutari de Black Friday,

Platforma este gata, reduceri mari mai toate gamele de produse, de la espressoare pana la ustensile, cafea, ciocolata si chiar lapte de ovaz. 

Anumite produse au discount special folosind codul espressoman la finalul comenzii asa ca puneti toate produsele care va intereseaza si la final o sa aveti surpriza Smile 

Pentru ca sunt produse multe, ca PONTURI ne am focusat pe espressoare si rasnite, asa ca verificati reducerile astfel : 

STONE : Gama Lite este super best buy cu reducerea aplicata, in limita stocului
ASCASO : DUO PID este probabil ma performant decat orice dual boiler in segmentul lui de pret iar reducerea acum speciala
BELLEZZA : BELLONA are reducere si probabil este extrem de greu de batut de orice dual boiler in acest segment ca si calitate, dotari si design
DALLA CORTE STUDIO are o oferta rara, pentru cei care au buget si vor ceva pe termen lung.
TIMEMORE este o calitate top pe accesorii si rasnite, ca de obicei discounturi foarte bune.

Verificati reducerile si la celelalte branduri, alegeti rasnite, accessori si mai ales, multa cafea buna. 

Spor la cumparaturi si weekend fain! 

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - Rainman - 26-12-2023

Salutare, oare codul espressoman nu mai functioneaza? Am pus in cos niste accesorii: o latiera, un tamper si o ceasca si imi apare ca nu este valid codul espressoman.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - Lyvyoo - 26-12-2023

Trebuie sa fie ceva de moment, ii transmit lui Razvan.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 27-12-2023

(26-12-2023, 15:46)Rainman Wrote: Salutare, oare codul espressoman nu mai functioneaza? Am pus in cos niste accesorii: o latiera, un tamper si o ceasca si imi apare ca nu este valid codul espressoman.

Salut, rog sa mi dai mesaj in privat la ce branduri ai selectat reducerea, nu se aplica la toate brandurile si eventual poate te consiliez cu optiuni mai avantajoase.

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - dumitruf.mihai - 08-02-2024

Salutare,

Sper sincer sa fi nimerit locul potrivit, dar legat de garantia pentru produse am avut o situatie extrem de neplacuta:
Pentru o rasnita Eureka Single Oro, a carui capac de acces la cutite, a inceput sa vibreze (am observat la rasnita asta ca gaura surubului tinde sa se lase dupa cateva curatari), asa ca am apelat la garantie. Am discutat, am trimis filmare cu problema si cu faptul ca sticker-ul de pe rotita de ajustare s-a sters. Totul bine, frumos, s-a trimis mai departe catre furnzior. Le-am spus ca am luat o alta rasnita intre timp si ca nu e graba, si nu e nevoie sa mai plimbam rasnita pana la sediu la Tastecrafters, pana la urma e o placa de plastic, un surub si un sticker. In octombrie am discutat, in noiembrie au venit piesele, si am cerut un sticker extra pe care sa il platesc. Al doilea sticker a venit in februarie 24. N-a fost niciun fel de problema chiar daca a durat atat. 
Azi am primit in schimb pachetul, l-am desfacut, iar placa de plastic avea un piciorus rupt, am trimis mai departe la Tastecrafters si mi-au spus ca e vina mea ca am incercat sa o montez si am rupt-o. 

Astfel, ajung de fapt si la concluzie, mai bine trimiteti in service orice aveti, decat sa economisiti banii furnizorului pentru transport, pentru mana de lucru si asa mai departe; ca daca ajunge ceva spart, e vina ta aparent. Mentionez ca era o cutie relativ mare, in care nu era niciun fel de protectie pentru piese (chiar daca TC a afirmat ca a desfacut pachetul si ca de la ei a plecat intreg; se putea arunca macar o folie de plastic inauntru; stim toti ca un curier va arunca cu pachetul in duba)

L.E: N-am postat pentru a primi piesa. O pot comanda de oriunde altundeva pentru 50-100 lei. Am vrut doar sa imi exprim parerea legata de service
[Image: gKJ5fWMl.jpg]

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - TasteCrafters - 09-02-2024

Buna ziua,
Sunt Tatiana de la Taste Crafters si sunt la curent cu situatia ta.

Ne pare rau pentru disconfortul creat si avand in vedere ca nu am reusit sa ma mai conectez cu tine telefonic las cateva idei pentru a putea intelege cum credem noi ca s-a produs aceasta neintelegere.

In urma investigatiilor amanuntite cu colegii de ambalare am descoperit ca ei au trimis coletul pe curier exact in aceeasi cutie prin care ne-a sosit piesa pe garantie de la Eureka din Italia. Cum nici din Italia nu a avut folie cu bule, colegii au considerat pe moment, din reflex probabil ca poate fi trimisa asa desi in mod normal, produsele fragile le impacheteaza suplimentar. 

Ulterior cand am primit pozele de la tine din care reiese ca, ambalajul de transport nu parea deloc avariat de curier am cerut ajutorul colegilor de la tehnic care probabil necunoscand toate detaliile au presupus ca s-a deteriorat piesa la montaj, lucru pe care ti l-am si comunicat si cu care tu nu ai fost de acord.

Am reluat discutiile cu colegii de la ambalare si intelegand toate detaliile acestei livrari am dedus ca exista o posibilitate ca piesa sa se fi deteriorat in timpul transportului de catre curier, chiar daca pe cutia exterioara din pozele trimise de catre tine nu reiesea acest lucru.

In spiritul mentalitatii pro client care ne caracterizeaza pentru ca nu mai aveam o alta piesa pe stoc, am decis sa dezmembram o rasnita noua pentru ati trimite din nou piesa. Ti-am comunicat aceasta decizie ieri, in data de 08.02 la ora 17:54 prin mesaj pe whatsapp, canal pe care am comunicat pana atunci. Ulterior am remarcat ca ai postat aici detalii despre neplacerea ta si, probabil nu vazusei mesajul de la mine. 

Astazi coletul a fost pregatit sa plece catre tine, dar din pacate ne-ai comunicat ca nu mai este nevoie. 

Deducem din aceasta intamplare ca o succesiune de informatii incomplete au dus la o neintelegere in contextul in care ambele parti si-au dorit sa rezolve problema constructiv.

Vreau sa te asiguram pe aceasta cale ca tratam foarte serios si asumat toate situatiile de garantie si te poti baza pe noi oricand in acest sens. Cel mai eficient este sa comunicam pe canalele pe care le urmarim in mod constant, telefon si adresa de email oficiala. 

Ramanem la dispozitie oricand,
Iti multumim,

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - ValentinBu - 10-02-2024

Salutare !
oamenii din spatele brand-ului Tastecrafters sunt foarte transparenți, la fel și băieții de la service, când a fost nevoie,au avut răbdare sa explice sau sa cautam impreuna o soluție pentru a rezolva o situație, iar când a fost o situație neplăcută din cauza transportului sau a manipulării si-au asumat 100% și in cel mai scurt timp au rezolvat plus un bonus în boabe de cafea sau cine știe ce.
sunt atenți cu ai lor clienți eu asta am observat.
Tot asa oameni bună! Salutari de la mare !

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - BennyLooterKing - 21-02-2024

O întrebare... toate produsele electrice beneficiaza de garanția de 36 de luni? de ex. am cumpărat un cântar, o râșniță Eureka si un aparat de cafea stone...

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - TasteCrafters - 28-02-2024

(21-02-2024, 18:40)BennyLooterKing Wrote: O întrebare... toate produsele electrice beneficiaza de garanția de 36 de luni? de ex. am cumpărat un cântar, o râșniță Eureka si un aparat de cafea stone...

Buna Beniamin,
Sunt Tatiana de la Taste Crafters, am vorbit cu tine la telefon saptamana trecuta, de asemenea si pe canalul Whatsapp, doresc sa revin si aici cu o confirmare la ce am discutat impreuna legat de politica de garantie. 

In primul rand, vreau sa iti multumesc pentru comenzi și pentru încrederea pe care o ai în serviciul oferit de către noi.
In al doilea rand, garantia este de 24 de luni, iar acele 36 de luni menționate de către tine mai sus, au fost valabile într-o perioada promotionala în care am decis sa extindem garantia si persoanele care au aplicat beneficiaza acum de cele 36 luni, printre care si tu.

Perioada garantiei se menționează si în certificat, iar garantiile extinse sunt promotionale.

Sper ca ti-au fost de folos aceste informații și oricand iti ramanem la dispoziție.
Iti multumim,

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - BennyLooterKing - 29-02-2024

Multumesc frumos! Sunteți deosebiți!

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - GeorgianM - 04-03-2024

Salutare,

Când estimați ca intră în stoc Timemore 078S?

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - TasteCrafters - 08-03-2024

(04-03-2024, 20:30)GeorgianM Wrote: Salutare,

Când estimați ca intră în stoc Timemore 078S?

Buna Georgian,
Iți mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Estimăm ca produsele de la Timemore ajung undeva la inceputul lunii aprilie, însă nu avem încă o data exacta, dar nu este o problema, putem afla și cand avem un update, revin eu către tine.
Ma poti contactat oricand la nr de telefon 40 772 208 988, putem tine legatura acolo sau pe mail, și te ajut oricand cu ce informații ai nevoie.
Iti multumim,
Zi frumoasa!
Tatiana

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 08-11-2024

[Image: uQIO7Mu.jpeg]
Dragilor, Nebunia Black Friday 2024 @TasteCrafters este pe cale sa inceapa Smile  

Exact ca anul trecut, procesul de achizitie este simplu, adaugati in cos produsele, introduceti familiarul cod espressoman la finalul comenzii si sunt sanse mari sa primiti o extra reducere la unele din branduri :) 

Perioada de reducere este 8-10 Noiembrie asa ca grabiti-va sa profitati de stocuri si oferte. 

PONTURI BF 2024 

ASCASO 
DUO PID si DUO PID PLUS s au cautat in acest an ca niciodata. Ne bucuram ca usor usor aceasta tehnologie inovatoare si viteza de incalzire sunt apreciate de catre consumatori. Neaparat verificati reducerea la DUO PID PLUS, chiar daca sunt la precomanda, este un lot mare care e pe drum si se poate profita de reducere. 
Pentru amatorii de chilipiruri, mai sunt cateva modele DREAM care vor fi bine reduse. 

BELLEZZA  
BELLONA are reducere si probabil este cel mai greu de batut value for money Dual Boiler in acest segment la calitate, dotari si design. De cand face parte din grupul italian Carimali, calitatea a crescut si mai mult. 
Verificati si CHIARA, FRANCESCA si INIZIO, au Super Oferte si merita toti banii. 

DALLA CORTE 
STUDIO ramane reperul in precizie si repetabilitate pentru segmentul super premium. Verificati oferta daca doriti sa “rezolvati” capitolul espressor pe un termen foarte lung :) Daca bugetul permite mai mult, MINA e mai accesibil ca niciodata. 

TIMEMORE tocmai ce a sosit un stoc consistent, deci avem o gama super variata. 
SCULPTOR ramane vedeta si este in continuare o referinta de calitate, versatilitate dar mai ales accesibilitate. Rasnitele manuale au versiuni noi si raman BEST BUY, la fel si cantarele, precum si multe din restul produselor. 

STONE : A avut un an foarte bun si credem ca este o buna ocazie sa profitati de extra reducerea pentru a intra in posesia unui espressor extrem de practic, modern si estetic. S-ar putea sa avem la un moment dat extra reduceri la modelele de top, cu finisaje superbe. 

WPM ( Nou in portofoliu ) : 
ZP-1 este un model UNIC de rasnita cu cutite interschimbabile, extrem de bine construit, rivalizeaza cu LAGOM si este mult mai accesibil. Cei ce nu cunosc inca produsul, trebuie sa verificati rapid, avem un lot maricel si luam precomenzi de BF. 
De verificat latierele WPM, sunt extrem de cunoscute in Asia si Sua, foarte multi campioni se antreneaza cu ele, sunt usoare, calitative, precis construite si au super reduceri. Puteti sa progresati mult mai usor cu aceasta calitate de produs. 

DROPSHOT COFFEE: Recoltele sunt mai proaspete ca niciodata, s-au intors si procesarile experimentale, Perle Rare, blenduri noi si mai ales, preturi inca vechi, neafectate de bursa de cafea care a ajuns la cote ametitoare. Probabil ultima sansa de super preturi inainte sa ne loveasca scumpirile din Brazilia. 

MINOR FIGURES : Poate cel mai rafinat “lapte” de ovaz barista si probabil cel mai iubit in lumea cafenelelor de super specialitate din Europa, trebuie incercat daca nu ati facut-o pana acum sau refacut stocul daca sunteti deja fideli.

Verificati reducerile si la Celelalte Branduri si Produse, avem si o selectie Second Hand care se tot updateaza. 

Daca produsele sunt la Precomanda, puteti comanda si revenim noi cu confirmarea daca putem aduce produsul la reducere. Daca apar stoc epuizat si va intereseaza totusi mult, lasati un mesaj si vedem ce se poate face, uneori sunt erori de site care se pot rezova. 

Spor la Cumparaturi!

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - BennyLooterKing - 08-11-2024

Pont : "Nu cred ca o sa avem anul acesta reduceri la Dalla Corte de BF"- Mihai 
Diferenta de pret cu reducere de BF 1891.63 Lei fata de prețul plătit de mine înainte cu 15 zile lucrătoare... oare sa fac retur?

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - razvanMB - 08-11-2024

(08-11-2024, 02:07)BennyLooterKing Wrote: Pont : "Nu cred ca o sa avem anul acesta reduceri la Dalla Corte de BF"- Mihai 
Diferenta de pret cu reducere de BF 1891.63 Lei fata de prețul plătit de mine înainte cu 15 zile lucrătoare... oare sa fac retur?

Salut, am reusit sa discut cu Mihai care se ocupa de aparatura profesionala, intr-adevar la momentul discutiei nu era stabilita stategia de BF, in principiu cu unele branduri primim confirmarile in ultima saptamana pentru discounturile finale, in functie de efortul si implicarea fiecarui producator. Stiu tot de la Mihai ca la momentul respectiv s a aplicat cel mai bun discount posibil, deci daca achizitia a fost optima la acel moment, a fost o propunere buna si sper sa te bucuri de aparat. 

Personal am mai avut discutii cu persoane in ultima luna si tuturor le-am recomandat daca nu erau pe graba, sa astepte si acest BF, dar nu am reusit pentru nimeni sa anticipez preturile si discounturile finale. Tot la fel au fost si persoane care au fost foarte multumite ca au intrat in posesia produselor la momentul dorit. 

Suntem la dispozitie pe email si telefon la colegii de la suport daca ai nevoie de mai multe informatii. 

Spor!

RE: REDUCERILE TASTECRAFTERS - Dalla Corte, Stone, Ascaso, Caflano, Timemore, Bellezza - BennyLooterKing - 08-11-2024

Am trimis e-mail! Eu vad doar 2 opțiuni in căzul acesta... ori îmi dau retur la espressor ca am 15 zile lucrătoare si fac o noua achiziție de Studio de pe site cu prețul redus de BF si cod espressoman sau varianta care din ce vad nu va convine sa îmi returnați cei 1.891,63 Lei, sper sa ajungem la o înțelegere, Spor!

Sper sa nu va supărați dar pentru mine contează cei 1.891,63 Lei, inițial vroiam sa îmi cumpar râșniță cu ce mai puneam eu lângă banii pe care ii am....

(08-11-2024, 18:04)BennyLooterKing Wrote: Am trimis e-mail! Eu vad doar 2 opțiuni in căzul acesta... ori îmi dau retur la espressor ca am 15 zile lucrătoare si fac o noua achiziție de Studio de pe site cu prețul redus de BF si cod espressoman sau varianta care din ce vad nu va convine sa îmi returnați cei 1.891,63 Lei, sper sa ajungem la o înțelegere, Spor!

Sper sa nu va supărați dar pentru mine contează cei 1.891,63 Lei, inițial vroiam sa îmi cumpar râșniță cu ce mai puneam eu lângă banii pe care ii am....

Foarte bine ai procedat, se va inregistra si colegii vor evalua care este varianta aplicabila in acest caz. Ne pare rau, cel mai bine era clar sa fi asteptat sa vezi ce se intampla daca era asa important un extra discount si nu era o mare urgenta. Tinem legatura.