Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - alex368 - 30-11-2022

(29-11-2022, 22:04)MyR Wrote: Nu prea cred.
Prima data o sa aducem doar 1 buc sa facem teste interne si daca totul e ok doar atunci il vom avea in portofoliu.
Daca am inteles bine, pretul este chiar foarte piperat...

Multumesc pentru informatie, da e de asteptat sa fie un pret pe masura, dar daca va fi ca cel de pe site-urile de afara, la 1/3 sau 1/4 din pretul alternativelor gbw de pe piata, si deci cred ca va fi la mare cautare :)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 30-11-2022

Este un story destul de lung, dar pe scurt incercam sa tinem un portofoliu corect pentru clientii nu si pentru producator :)

Cum se spune, "peste noapte" nasc modele noi pe aceasi baza, si cu asta eu personal nu sunt de acord.
Cand faci ceva nou, inovatie noua e ok sa faci modele noi, dar sa faci dintr-un model A una noua B si sa fie 99.9% identic cu cel A nu mi se pare ok, doar incurci pe clienti, dealeri, si pe productia ta.

Din cauza asta nu tinem multe modele "noi" ca sunt aceleasi doar ca au cutite diamond, knob mai mare sau mai mica, etc.

NOUTATE! 
In tara suntem primi, si daca totul merge bine unic care o sa aiba cutite italmill.
Toate gama: cele classice, brew, red speed, black line, diamond etc.

Practic daca vreti sa faceti upgrade/schimbare de cutite intr-un Kinu, 1Zpresso, Comandante, etc de acum va fi posibil.  Cool

Revenind la intrebarea originala.
Nu are rost sa tinem un Eureka XL ( cu cutite de diamond ) cand un Turbo ( 15BL/16CR tot ) cu un cutit nou / schimbat / upgradat iese mai buna sau mai ieftin decat XL-ul original.

Practic veti avea urmatoarele posibilitati:
- rasnitele home cu cutite de 50mm: black line, brew si classic 
- rasnitele home cu cutite de 55mm: red speed, black line, brew si classic
- rasnitele home/horeca cu cutite de 65mm: SSP, red speed, black line, brew si classic
- apoi la Atom/Mythos - classic, red speed, black line, brew, si SSP 

Pe la sfarsitul lunii Ianuarie 2023 vom avea si servicii de mentenanta customizata/upgrade la rasnite Eureka.
Schimbare cutite, aliniere, etc.

In 2022 am intampinat, si am dedus ca oamenii citesc forumuri, se auto educa care este un lucru foarte bun, dar sunt si unii care citesc doua propozitii despre un produs anume, si incep cearta cu producatorul in direct ca produsul lor e naspa :))
Pentru asta am inceput sa facem cursuri si workshopuri locale pentru a educa clientii si consumatorii, ... si totul facem pro bono.

Acem un showroom fain, cu echipamente pe masura, prajitorul este in house, deci avem control 100% sub cafeaua si extractia.
Acest educare este foarte importanta, si cer si de la ceilalti vendori sa faca asta, doar asa putem merge impreuna in fata. Daca este dorinta si cerere, o sa fie si progres.

---
Off topic:

Am sa zic o poveste.
... si apoi voi puteti decide daca este imaginara sau una reala. 

"
XX client care are un vecin expresoman, cu care nu sunt in relatii bune, dar pe care îl salută în fiecare lună și cu care mai discută uneori.
Acum, acest client și-a văzut vecinul aducând acasă o pungă de cafea de la un prajitor local. 
Din curiozitate, a întrebat și în urma conversației a rămas cu urmatoarele keywoarduri: "premium, gourmet, woaua, specialitate, rasnita, eureka minion".
Incat traim in era digitalizarii, dupa 2 cautari a gasit voucherul de espressoman pe barshaker, a cumparat un produs cu "discánt" face partedin comunitate.
In timpul transportului a mai facut cateva cautari pe "scott rao, ek43, aliniere burghii". 
De stiut despre client ca are un Nespresso, si bea doar bauturi pe baza de lapte... 
.. da si dupa ce primeste coletul, neavand gear, istoric, cafea, cunostinte, desface rasnita, si se pune la "aliniat burghiilor". 
Mai departe nu are rost sa povestesc ca nu am astfel de calitati.. :)
... final trist.

"

Cumva story-ul mi se pare ca si varianta a lui Black Mirror - Espressoman edition.

Citesc si pe forum multe astfel de intamplari, si rog mult pe toti.
Inainte sa-l desfaci, utilizeaza cateva zile sau chiar saptamani bune, sa intelegi ce si cum se utilizeaza, si doar apoi apuca-te de flexare.  Wink

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - brotundu - 30-11-2022

(30-11-2022, 14:17)MyR Wrote: Inainte sa-l desfaci, utilizeaza cateva zile sau chiar saptamani bune, sa intelegi ce si cum se utilizeaza, si doar apoi apuca-te de flexare.

Am primit in trecut un sfat asemanator de la tine, pentru care tin sa-ti multumesc!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 01-12-2022

@brotundu cu plăcere! :)
------

Avem o mulțime de cafele noi ABSOLUT FENOMENALE! :)
Am scris despre ele în detaliu AICI -- LINK ---.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - alex_b - 01-12-2022

Prima data o sa aducem doar 1 buc sa facem teste interne si daca totul e ok doar atunci il vom avea in portofoliu.

E destul de unicat ca si functie nu? Partea de cantarire simultan cu macinarea pare rezervat catorva aparate premium pe piata la preturi f mari

REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - d2florin - 01-12-2022

Nu are și sette 270wi funcția asta ?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 02-12-2022

(01-12-2022, 23:38)alex_b Wrote:

E destul de unicat ca si functie nu? Partea de cantarire simultan cu macinarea pare rezervat catorva aparate premium pe piata la preturi f mari

Exact cum spunea si @d2florin si Sette 270Wi stie asta.

Am vazut doar un exemplar din Libra in Milano si era o varianta extra "beta", as vrea si sa-l testez eu personal mai mult inainte de a vinde..

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - alex_b - 03-12-2022

Aveti un timeline cand aduceti sau se poate face precomanda pentru fellow ode  gen 2?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 03-12-2022

Momentan nu, 
Mult mai probabil o sa avem doar cutitele gen 2 in 7-10 zile, dar astept inca o confirmare.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - RaduNim - 03-12-2022

@MyR - in întrebare: dacă comand discurile SSP pt Eureka si nu se potrivesc le pot returna, având în vedere ca vor fi desigilate?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 04-12-2022

(03-12-2022, 18:37)RaduNim Wrote: @MyR - in întrebare: dacă comand discurile SSP pt Eureka si nu se potrivesc le pot returna, având în vedere ca vor fi desigilate?

Pentru asta suntem aici.
Te ajutam la alegere, daca ne zici pe ce rasnita vrei sa montezi si ce cutit atunci putem confirma daca este compatibil sau nu.
Daca te referi pe rasnita ta din semnatura si cutitele SSP Eureka atunci sunt 10000% compatibile  Wink

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - alex_b - 04-12-2022

Nu aveti nici un formular de precomanda pentru fellow ode gen 2 ? :)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 04-12-2022

Sa stii ca da, dar varianta una mai classica: info@barshaker.ro  :D
Cutitele gen 2 cum spuneam cu siguranta ajunge in acest am, dar daca ne dai un mai te vom contacta cand vom avea si rasnita completa gen 2 in stoc.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 07-12-2022

Salutari,
Produsele BRAVO sunt in stoc: 
Bravo Equipamentos para café

Am anuntat momentan doar aici si pe PM, sunt o multime de clienti de afara care sta pe panda... recomand sa faceti comanda asap.  Wink Wink

Lotul urmator va fi scumpit cel putin cu 15%.. Sad

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 19-12-2022

Hey!!!

Vin cu o noutate absoluta.. :)
De AZI cutitele Italmill sunt disponibile pe site si sunt in stoc:
Cutite Italmill / Italmill Burrs

Avem gama Black Line si Red Speed.
"Black line"-ul este cea mai noua gama de la Italmill, pe cel Red Speed deja o sititi..

Eureka a cumparat o parte din firma Italmill de aprox 12 luni, si a inceput o retehnologizare ampla, asa ca vom auzi mult despre ei.. 

Preturile sunt cam imbatabile.. si de acum practic poti upgrada orice Eureka Mignon Specialita cu black line si red speed.

Pe langa asta, veti putea cumpara si cutite de espresso/filtru pentru rasnite de mana.
Italmill - Black Line - Conical - Espresso - de exemplu acest cutit este utilizat si in modelele Kinu... deci nu mai trebuie introdus gama "Black Line".

Cool Cool ​​​​​​​ Cool

p.s. in descriere veti gasi la cutite cu ce rasnite sunt compatibile.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - neapci - 19-12-2022

Cutitele Red Speed ar aduce o imbunatatire pentru Eureka XL pentru espresso?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 19-12-2022

Daca schimbi si lucrezi si la aliniera lor atunci cu siguranta vei avea un upgrade complet!

Las mai jos si o comparatie intre cutitele standard, red speed si black line:
[Image: CQpDduk.jpg]

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - RaduNim - 19-12-2022

Ref la alinierea discurilor - există posibilitatea sa trimit rasnita si sa le aliniați voi (in cazul in care ma hotărăsc odată ce fel de upgrade vreau sa fac la râșniță) :)

O sa fie mai multe astfel de servicii din aprox P2 Ian/Feb 2023.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - RaduNim - 19-12-2022

Un orizont bun de timp. Până atunci ma hotărăsc si eu... mi-am luat o presiune de pe suflet:))))

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - RaduNim - 27-12-2022

Încă o întrebare: discurile italmil blackline se pot alinia prin metoda markerului? Ma gândesc că poate exista riscul sa se duca "culoarea" (scuze, dar nu cunosc procesul prin care au ajuns negre)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 30-12-2022

(27-12-2022, 23:36)RaduNim Wrote: Încă o întrebare: discurile italmil blackline se pot alinia prin metoda markerului? Ma gândesc că poate exista riscul sa se duca "culoarea" (scuze, dar nu cunosc procesul prin care au ajuns negre)

Sigur. 
Culoarea neagra este de la un coating termic/fizic, nu se duce atat de usor :)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - razvandumitru1 - 06-01-2023

Salut @MyR 

Aveți în plan sa aduceți Lotus Water? 

Mersi

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 07-01-2023

(06-01-2023, 21:16)razvandumitru1 Wrote: Salut @MyR 

Aveți în plan sa aduceți Lotus Water? 

Mersi

Salutari.
Nu cred.
Avem TWW si recent am semnat si cu Aquacode..
Dar daca ai apa zero si vrei sa adaugi minerale in forma asta atunci poti sa cumperi direct din farmacie la pret mic. Doar sa ai o reteta buna..

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 10-01-2023

Hm.. abia acum am dat seaman ca nici nu am anuntat cel mai nou brand din portofoliu...

Din Decembrie 2022 am devenit importatori Aquacode .
Este un produs foarte fain, si cred ca spune mult ca este utilizat de Jianing Du ( WBC castigator in 2019, si are multe-multe title ca si CBC ), si de multi altii ( daca vreti pot sa dau o liiiista foooarte lunga .. :-) )
In Europa ca si locatie flagship ar fi MAME Coffee Zurich de vizitat, sau daca doriti sa testati in direct puteti veni si la noi in showroom..
Practic aveti nevoie de apa zero + pliculetul aquacode si cu utilizarea dillution chartului puteti pregati apa dupa placul vostru. ( recomand sa aveti si un tds metru )

Aveti 10% pentru kit-ul Aquacode utilizand cuponul din primul post.
Link produs: AQUACODE - Coffee Brewing Water Kit

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - nick326 - 11-01-2023

Salut @MyR,

O sa aduceti si varianta pentru 1 litru de apa ? Personal, pentru utilizare acasa, gasesc varianta de 7 litri nepotrivita. 

Multumesc

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - edri - 11-01-2023

TWW, apare pe stoc doar varianta dark. Cand se vor putea cumpara si celelalte?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - vladdooo - 11-01-2023

(11-01-2023, 10:53)nick326 Wrote: Salut @MyR,

O sa aduceti si varianta pentru 1 litru de apa ? Personal, pentru utilizare acasa, gasesc varianta de 7 litri nepotrivita. 

Multumesc

Costul e aproape acelasi, de genul 10% mai putin la varianta de 1 l, nu merita.
Se poate turna un plic negru (7L) intr-o sticla de 1L de apa zero si apoi se foloseste ca un concentrat pe care il diluezi din nou pana ajungi la tds dorit.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Dan_R - 11-01-2023

Salut @MyR, care sunt sansele sa aduceti rasnita manuala 1 zpress Jmax?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 11-01-2023

Multumesc @vladdooo .
Si noi asta am zis ca merita mai mult varianta de 7L. ( plus varianta de 1L momentan nu este disponibil pentru retail, si inca nu au daca pentru productia de lotului nou. )

@edri 
Deja este pe drum, sper ca pana la sfarsitul lunii sa intra in depozit...

@Dan_R
Incat Comandante are un proces cu 1ZPresso a fost o interdectie de import. Acum pare ca s-a "rezolvat" problema, asa ca mult mai sigur vom avea gama completa dar mai dureaza un pic ( min 3-4 saptamani )..

Inca un insider hint: K4 si J-max are cutite identice..