Este un story destul de lung, dar pe scurt incercam sa tinem un portofoliu corect pentru clientii nu si pentru producator :)
Cum se spune, "peste noapte" nasc modele noi pe aceasi baza, si cu asta eu personal nu sunt de acord.
Cand faci ceva nou, inovatie noua e ok sa faci modele noi, dar sa faci dintr-un model A una noua B si sa fie 99.9% identic cu cel A nu mi se pare ok, doar incurci pe clienti, dealeri, si pe productia ta.
Din cauza asta nu tinem multe modele "noi" ca sunt aceleasi doar ca au cutite diamond, knob mai mare sau mai mica, etc.
NOUTATE!
In tara suntem primi, si daca totul merge bine unic care o sa aiba cutite italmill.
Toate gama: cele classice, brew, red speed, black line, diamond etc.
Practic daca vreti sa faceti upgrade/schimbare de cutite intr-un Kinu, 1Zpresso, Comandante, etc de acum va fi posibil.
Revenind la intrebarea originala.
Nu are rost sa tinem un Eureka XL ( cu cutite de diamond ) cand un Turbo ( 15BL/16CR tot ) cu un cutit nou / schimbat / upgradat iese mai buna sau mai ieftin decat XL-ul original.
Practic veti avea urmatoarele posibilitati:
- rasnitele home cu cutite de 50mm: black line, brew si classic
- rasnitele home cu cutite de 55mm: red speed, black line, brew si classic
- rasnitele home/horeca cu cutite de 65mm: SSP, red speed, black line, brew si classic
- apoi la Atom/Mythos - classic, red speed, black line, brew, si SSP
Pe la sfarsitul lunii Ianuarie 2023 vom avea si servicii de mentenanta customizata/upgrade la rasnite Eureka.
Schimbare cutite, aliniere, etc.
In 2022 am intampinat, si am dedus ca oamenii citesc forumuri, se auto educa care este un lucru foarte bun, dar sunt si unii care citesc doua propozitii despre un produs anume, si incep cearta cu producatorul in direct ca produsul lor e naspa :))
Pentru asta am inceput sa facem cursuri si workshopuri locale pentru a educa clientii si consumatorii, ... si totul facem pro bono.
Acem un showroom fain, cu echipamente pe masura, prajitorul este in house, deci avem control 100% sub cafeaua si extractia.
Acest educare este foarte importanta, si cer si de la ceilalti vendori sa faca asta, doar asa putem merge impreuna in fata. Daca este dorinta si cerere, o sa fie si progres.
---
Off topic:
Am sa zic o poveste.
... si apoi voi puteti decide daca este imaginara sau una reala.
"
XX client care are un vecin expresoman, cu care nu sunt in relatii bune, dar pe care îl salută în fiecare lună și cu care mai discută uneori.
Acum, acest client și-a văzut vecinul aducând acasă o pungă de cafea de la un prajitor local.
Din curiozitate, a întrebat și în urma conversației a rămas cu urmatoarele keywoarduri: "premium, gourmet, woaua, specialitate, rasnita, eureka minion".
Incat traim in era digitalizarii, dupa 2 cautari a gasit voucherul de espressoman pe barshaker, a cumparat un produs cu "discánt" face partedin comunitate.
In timpul transportului a mai facut cateva cautari pe "scott rao, ek43, aliniere burghii".
De stiut despre client ca are un Nespresso, si bea doar bauturi pe baza de lapte...
.. da si dupa ce primeste coletul, neavand gear, istoric, cafea, cunostinte, desface rasnita, si se pune la "aliniat burghiilor".
Mai departe nu are rost sa povestesc ca nu am astfel de calitati.. :)
... final trist.
"
Cumva story-ul mi se pare ca si varianta a lui Black Mirror - Espressoman edition.
Citesc si pe forum multe astfel de intamplari, si rog mult pe toti.
Inainte sa-l desfaci, utilizeaza cateva zile sau chiar saptamani bune, sa intelegi ce si cum se utilizeaza, si doar apoi apuca-te de flexare.