Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 15-11-2021

Multumim pentru feedback!  Heart
Extractii reusite sa ai!

Aveti inca cateva ore pentru a finaliza o comanda pentru produsele promotionale...  :idea:

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 16-11-2021

Daca campania Black Friday a fost pe asteptariile voastre, sau daca ati intampinat probleme, rog sa ne ajutati cu un review:
Link - Google
Link - Facebook

Din experientele voastre, si din propuneriile trimise incercam sa dezvoltam serviciile si calitatea serviciilor noastre.

De azi/maine incepem sa schimbam elemente din site ( la inceput cele de design, si apoi treptat cele de baza ), si pana Q1/Q2 2022 trecem pe platforma noua, cu functii si module dezvoltate pentru noi, si evident pentru comunitatea Espressoman... cu tehnologia de ultima ora!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - udy7000 - 17-11-2021

(16-11-2021, 11:58)MyR Wrote: Daca campania Black Friday a fost pe asteptariile voastre, sau daca ati intampinat probleme, rog sa ne ajutati cu un review:
Link - Google
Link - Facebook

Din experientele voastre, si din propuneriile trimise incercam sa dezvoltam serviciile si calitatea serviciilor noastre.

De azi/maine incepem sa schimbam elemente din site ( la inceput cele de design, si apoi treptat cele de baza ), si pana Q1/Q2 2022 trecem pe platforma noua, cu functii si module dezvoltate pentru noi, si evident pentru comunitatea Espressoman... cu tehnologia de ultima ora!

Buna ziua,

Am fost efectiv socat de cat de repede au ajuns produsele, tinand cont de circumstante. Vineri am comandat, sambata au ajuns. Multumesc! Felicitari!

In alta ordine de idei, veti aduce accesorii cafelat pentru Robot?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - cristian.h - 18-11-2021

Cred ca a mers foarte bine de black friday, vad ca au disparut toate sitele VST de 18 gr :). O sa mai aduceti in curand?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 19-11-2021

(17-11-2021, 11:56)udy7000 Wrote:
(16-11-2021, 11:58)MyR Wrote: Daca campania Black Friday a fost pe asteptariile voastre, sau daca ati intampinat probleme, rog sa ne ajutati cu un review:
Link - Google
Link - Facebook

Buna ziua,

Am fost efectiv socat de cat de repede au ajuns produsele, tinand cont de circumstante. Vineri am comandat, sambata au ajuns. Multumesc! Felicitari!

In alta ordine de idei, veti aduce accesorii cafelat pentru Robot?

Multumim pentru feedback!
Unele accesorii avem chiar si acum doar ca nu sunt listate pe site, si altene la cerere putem aduce.

(18-11-2021, 22:44)cristian.h Wrote: Cred ca a mers foarte bine de black friday, vad ca au disparut toate sitele VST de 18 gr :). O sa mai aduceti in curand?

Era si o cerere, dar suntem ultimii care nu au ridicat preturil la sitele VST, deci si asta s-a simtit..
Vine din afara EU si transportul + vamuirea dureaza destul de mult nu stiu daca ajunge in stoc in timp util in 2021..

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - adrian1 - 24-11-2021

Salut, aveam in cos banda adeziva de temperatura 60-90 si un "shower screen" IMS pentru Lelit PL41 care vad ca au disparut de pe site. Putem avea o estimare pentru cand se intorc? Daca tot se intorc, apare si un 90-120?

De asemenea, acest TDS-meter https://barshaker.ro/AccesoriiBarista/Ustensile-Barista/Termometru-barman/BS2576-TDS-C poate fi folosit si la brew?

REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - iliescu.iulian - 24-11-2021

Aparat din ăsta măsoară metalele din apă, nu are nici o legătură cu cafeaua.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 24-11-2021

(24-11-2021, 15:49)adrian1 Wrote: Salut, aveam in cos banda adeziva de temperatura 60-90 si un "shower screen" IMS pentru Lelit PL41 care vad ca au disparut de pe site. Putem avea o estimare pentru cand se intorc? Daca tot se intorc, apare si un 90-120?

De asemenea, acest TDS-meter https://barshaker.ro/AccesoriiBarista/Ustensile-Barista/Termometru-barman/BS2576-TDS-C poate fi folosit si la brew?

Banda adeziva incercam sa-l procuram de o vreme dar lipsa stoc in europa. - mult mai probabil intra in stoc doar in 2-3 luni :(
Shower screen o sa avem in 2-3 saptamani aprox.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 25-11-2021

Hey Salutari!

Super news pentru saptamana asta! 

1. am inceput un rebranding amplu - ca si primul step puteti vedea pe site si FB/Insta logo-ul nou. intre timp se lucreaza si pe site-ul nou.

2. dupa cum s-a vazut si de BF ne-am pus pe datorie si am investit in acest an intr-o echipa mare, stocuri, utilaje, si in servicii conexe.
Sunt foarte mandru de colegii mei incat au reusit sa gestioneze foarte bine comenzile, si 85% dintre comenzile primite pana cut-off time de vineri, s-a livrat in ziua urmatoare! ( au lucrat toti si sambata, si apoi din home office si duminica ). Noi incercam sa oferim un feeling si un sentiment placut, nu doar sa vindem un produs anume.

3. Espressoare ECM - au ajuns in stoc!... nici nu am estimat ca o sa fie un interes atat de mare.  Smile

4. Cum spuneam acum de cateva saptamani, preturile pentru rasnitele Eureka o sa "deterioreze" un pic din cauza cursului si din cauza scumpirii din fabrica. Unele modele sunt la preturi vechi, altele deja la pret cel nou.

5. Rasnita Bentwood - aveti in continuare reducere speciala pentru ele. 

6. Probabil gasiti cea mai mare gama din Bialetti in Romania pe Barshaker - si aveti 10% discount pentru ele fata de preturile de pe site ( aplicand reducerea espressoman )

7. De azi aveti reducere si pentru produsele The Barisieur - ( 10% aplicand reducerea espressoman ) 

Over and out! Smile

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - TVTVTV - 25-11-2021

Bravo, MyR. Felicitări pentru eforturi, și ție și întregii echipe!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 08-12-2021

Salutari,

Avem cateve spot-sales foarte atragatoare, mai ales inainte de Craciun..  Tongue

Wilfa Classic Filter Coffee Maker Silver - CMC-100S - Pret lista 799 - Pret promo 599 - Pret espressoman: 539 ron.
Espressor Bezzera BZ09 PM - Pret lista 4149 - Pret promo 3.734 - Pret espressoman: 3360 ron.

SSP Red Speed Coated 80mm Grinding Burrs - Espresso  - Pret lista 1650 - Pret promo 1279 - Pret espressoman: 1151 ron.

Peak Water Starter Pack - Pret lista 275 - Pret promo 249 - Pret espressoman: 224 ron.

Eureka Mignon Manuale 15BL - Black - Pret lista 1649 - Pret promo 1566 - Pret espressoman: 1409 ron.

Eureka Mignon Crono - Pret lista 1189 - Pret promo 1070 - Pret espressoman: 963 ron.

Eureka Atom Specialty 65E - Automatic Grinder - Matt Black
Eureka Atom Specialty 65E - Automatic Grinder - White
Pret lista 3899 - Pret promo 3704 - Pret espressoman: 3333 ron.

Ceaiuri - Teministeriet

Pret espressoman este alcatuit din: pret promotional + aplicarea codului ce voucher de 10% - practic aveti discount peste discount Smile

Si avem cateva produse la care nu se aplica discountul dar si asa sunt preturi speciale..
Rasnita Rocket - Faustino - Black
Rasnita Rocket - Faustino - Chrome
Rasnita Rocket - Faustino - Chrome
Rasnita Rocket - Faustino - Chrome White
Eureka - Mythos - B-stock
Mazzer Mini A Electronic - On demand
Comandante C40 MK4 Nitro Blade American Cherry - Resigilat - open box - neutilizat
Macinator Gheata - Electric - Quamar R08
Portafiltru pentru Lelit PL41PLUS - 58mm Cod. XMC020
Rasnita de cafea AVX CG5 - Conic 40Ø - Resigilat

Si avem un Rocket R58 open box. -  aici pret ultra special insa doar pe PM sau pe mail.

Destocam tot ce este Rocket, si in viitor nu o sa tinem nimic de la ei. - Prin parteneriatul cel nou cu ECM Heidelberg am gasit un partener extra fain, goalurile si valoriile noastre sunt comune... :)

multumesc,

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 09-12-2021

AOLEO.
Abia acum vad ca promotia este activata dar produsul este inactiv..  Angry

Espressor Bezzera MAGICA S MN
Pret lista: 6299 Ron TVA incl
Pret promotional: 5.669,1 Ron
Pret special Espressoman: 5102.19 Ron 

Atentie stoc limitat! :)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - alexvlad1985 - 12-12-2021

(09-12-2021, 01:55)MyR Wrote: AOLEO.

Atentie stoc limitat! Smile

Salutare!

Recomandari intre Bezzera UNICA PID si Bezzera MAGICA S MN? Preponderent vor fi preparate bauturile pe baza de lapte. Reducerea actuala inclina balanta spre alegerea modelului MAGICA, chiar si in lipsa unui PID.
Astept o parere avizata, va multumesc.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - dumitruf.mihai - 13-12-2021

Pentru amatorii de pour-over, Fellow Stagg si Brewista sunt la niste preturi foarte bune. 
535 - Fellow
406 - Brewista

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - dev - 13-12-2021

(12-12-2021, 16:33)alexvlad1985 Wrote:
(09-12-2021, 01:55)MyR Wrote: AOLEO.

Atentie stoc limitat! Smile

Salutare!

Recomandari intre Bezzera UNICA PID si Bezzera MAGICA S MN? Preponderent vor fi preparate bauturile pe baza de lapte. Reducerea actuala inclina balanta spre alegerea modelului MAGICA, chiar si in lipsa unui PID.
Astept o parere avizata, va multumesc.

Exista probabil cateva sute de postari despre Magica iar despre un SBDU se stie ca nu e tocmai cea mai buna solutie pentru lapte-art. 

In acelasi timp, exista Lelit Elizabeth sau Mara-X, ambele ceva mai usor de utilizat si mai bune pentru lapte si cafea.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 13-12-2021

Salutari!

@alexvlad1985 - maine vei fi contactat in legatura cu comanda! Multumim
@dumitruf.mihai - multumim, cum s-a vazut si de BF noi facem promotii reale nu dume bagam  :D  

News! 
- De azi sunt disponibile pe site rasnite si accesoriile ECM
- De ieri suntem listat ca si importator oficial ECM pe site-ul lor. ( practic nu s-a schimbat nimic ca vindem unele produse ECM de vreo 3 ani  :D  )
- Recomandare: -= Cadouri de Crăciun =-

S-a mai pus intrebarea pe PM/MAIL - momentan showroomul este inchis pentru constructie ( facem un pic de "expansiune" pentru brandurile noi  Wink  ) - sper sa fie gata pana 1 Feb cand lansam oficial si prajitoria.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 15-12-2021

Salutari!

Printr-un miracol a ajuns sitele VST mai repede cu 3 saptamani  :D
Toate marimiile sunt in stoc - Site de precizie VST

Deja cu lotul asta pe care am primit am fost nevoit sa ridicam preturile cu 10 ron, insa am privit vesti din SUA ca preturile si timpul de livrare va exploda. Nu stiu ce sa zic dar cert este deja si in acest an am asteptat mult dupa disponibilitate si apoi pentru livrare + vama..

Over and Out.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Tiranator - 19-12-2021

Salutare! Puteti sa aduceti cutite pentru eureka xl?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - RaduB - 20-12-2021

@MyR ti-am trimis un PM referitor la o comanda.

Multumesc

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 20-12-2021

(19-12-2021, 12:49)Tiranator Wrote: Salutare! Puteti sa aduceti cutite pentru eureka xl?

Salutari,

Da o sa fie, + toate accesoriile noi aparute pe site. Inca nu am primit un ETA dar estimez cam Februarie..

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 20-12-2021

Recomand sa verificati categoria:   Am adaugat cateva produse noi de ex ECM Puristika..

Pret lista: 6149 Ron - Pret Promotional: 5.534,1 Ron 
PRET ESPRESSOMAN CU REDUCERE: 4980.69 RON cu TVA inclus.
Atentie doar in limita stocului disponibile!

Toate produsele cu preturi reduce le puteti gasi AICI.
 Wink

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - sirpet2001 - 20-12-2021

Salut @MyR
Ai un PM de la mine

@sirpet2001 - Raspuns pe toate canalele!  :D

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - sirpet2001 - 20-12-2021

Mulțumesc. 
Apreciez foarte mult amabilitatea ta. 
Să auzim de bine!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 23-12-2021

Am facut o manevra spectaculoasa si am reusit sa primim cateva bucati din Eureka Single Dose mai repede decat era livrarea oficiala,... eu personal m-am dus dupa ele. - insa din pacate doar din modele black si white am reusit sa obtin. Restul produselor ( cantitatea cea mare ) ajung in doua loturi in ianuarie ( black, white si chrome. )
Azi expediam comenzile pentru modele black, si cine este pe faza: avem inca 1 buc din cel alb care poate fi achizitionat si livrat pe maine - Eureka Single Dose White - link
„Primul venit, primul servit”

Sarbatori Fericite!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Lyvyoo - 23-12-2021

Asta da cadou de Crăciun! 
Felicitari!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - cristian88 - 24-12-2021

(23-12-2021, 13:43)MyR Wrote: Am facut o manevra spectaculoasa si am reusit sa primim cateva bucati din Eureka Single Dose mai repede decat era livrarea oficiala,... eu personal m-am dus dupa ele. - insa din pacate doar din modele black si white am reusit sa obtin. Restul produselor ( cantitatea cea mare ) ajung in doua loturi in ianuarie ( black, white si chrome. )
Azi expediam comenzile pentru modele black, si cine este pe faza: avem inca 1 buc din cel alb care poate fi achizitionat si livrat pe maine - Eureka Single Dose White - link
„Primul venit, primul servit”

Sarbatori Fericite!
O doresc eu pe cea alba...daca mai este valabil. Am dat comanda pentru ea acum 3 saptamani
Sarbatori Fericite!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - rusalexro - 28-12-2021

@MyR mai aduceti Bialetti induction pt 2 cesti rosu? vad ca a disparut de pe site.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Blindfold - 29-12-2021

Salutare!

In caz ca aveti in vizor Rasnita EUREKA MIGNON SPECIALITA 15BL (cutite 55mm, display cu touch) – 1665 lei, pretul transmis de Barshaker in momentul plasarii unei comenzi prin formularul de pe forum, nu este cel de aici, ci pretul de pe site minus 10%.

Mie mi s-a dereglat putin busola, recunosc.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - RazvaNNN - 29-12-2021

Scrie cu rosu in prima postare "EXEMPLE (cu mentiunea ca pot aparea modificari in plus sau minus, preturile exacte fiind cele din website-ul lor, minus 10% reducerea Espressoman):"