Hey Salutari!
Super news pentru saptamana asta!
1. am inceput un rebranding amplu - ca si primul step puteti vedea pe site si FB/Insta logo-ul nou. intre timp se lucreaza si pe site-ul nou.
2. dupa cum s-a vazut si de BF ne-am pus pe datorie si am investit in acest an intr-o echipa mare, stocuri, utilaje, si in servicii conexe.
Sunt foarte mandru de colegii mei incat au reusit sa gestioneze foarte bine comenzile, si 85% dintre comenzile primite pana cut-off time de vineri, s-a livrat in ziua urmatoare! ( au lucrat toti si sambata, si apoi din home office si duminica ). Noi incercam sa oferim un feeling si un sentiment placut, nu doar sa vindem un produs anume.
3.
Espressoare ECM - au ajuns in stoc!... nici nu am estimat ca o sa fie un interes atat de mare.
4. Cum spuneam acum de cateva saptamani, preturile pentru
rasnitele Eureka o sa "deterioreze" un pic din cauza cursului si din cauza scumpirii din fabrica. Unele modele sunt la preturi vechi, altele deja la pret cel nou.
5.
Rasnita Bentwood - aveti in continuare reducere speciala pentru ele.
6. Probabil gasiti cea mai mare gama din
Bialetti in Romania pe Barshaker - si aveti 10% discount pentru ele fata de preturile de pe site ( aplicand reducerea espressoman )
7. De azi aveti reducere si pentru produsele
The Barisieur - ( 10% aplicand reducerea espressoman )
Over and out!