Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii)

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - lig76ct - 12-11-2021

(09-11-2021, 21:56)MyR Wrote: Daca ai un Bezzera cu grup E61 atunci produsul din link va fi compatibil.
Imaginiile sunt de la Bezzera, insa ai dreptate ca "wings"-urile sta prost pe imaginile, produsul pe care primesti o sa fie compatibil si o sa steie portafiltrul cum trebuie nu ca si pe poza.
Poza "reala" nu exista, incat nuanta lemnului poate diferi.
Daca vrei neaparat o poza, poti vorbi cu colegii mei si prin whatsapp poti cere o poza.

REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - d2florin - 12-11-2021

Super tare reducerea :(((
Bv barshaker. [Image: 14ecb55334f628c0ce6454cdbac080e5.jpg]

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Geretus - 12-11-2021

(09-11-2021, 21:56)MyR Wrote: Daca ai un Bezzera cu grup E61 atunci produsul din link va fi compatibil.
Imaginiile sunt de la Bezzera, insa ai dreptate ca "wings"-urile sta prost pe imaginile, produsul pe care primesti o sa fie compatibil si o sa steie portafiltrul cum trebuie nu ca si pe poza.
Daca vrei neaparat o poza, poti vorbi cu colegii mei si prin whatsapp poti cere o poza.

Produsul asta vad ca n-are nicio reducere...

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 12-11-2021

Te rog sa plaseaza comanda, si vei fi sunat pentru confirmare si totul va fi rezolvat :idea:

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Cezar19 - 12-11-2021

(12-11-2021, 11:32)Geretus Wrote:

Produsul asta vad ca n-are nicio reducere...
In pret intra espressorul+rasnita cadou, asa cred.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Lyvyoo - 12-11-2021

Sper ca s-a inteles faptul ca in site preturile de BF sunt mai mari decat cele pentru espressomani.
Reducerile complete Barshaker sunt in sectiunea lor din pagina de BF:
https://www.espressoman.ro/black-friday/

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Geretus - 12-11-2021

(12-11-2021, 11:33)MyR Wrote: Te rog sa plaseaza comanda, si vei fi sunat pentru confirmare si totul va fi rezolvat :idea:

Am dat prin formular. Astept...

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 12-11-2021

Confirm, am primit.
... Processing ...

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Eugen16 - 12-11-2021

Salut, 
pentru produsele care nu se afla in reducerea de BF se ofera in continuare discountul de 10%pentru espressomani? Daca da, cum se procedeaza in cazul in care pe comanda apar atat produse listate BF cat si produse nelistate? 
Merci!

(12-11-2021, 12:13)Eugen16 Wrote: Salut, 
pentru produsele care nu se afla in reducerea de BF se ofera in continuare discountul de 10%pentru espressomani? Daca da, cum se procedeaza in cazul in care pe comanda apar atat produse listate BF cat si produse nelistate? 
Merci!

Salutari,
In perioada de BF vocuherul este inactivat din cauza resellerilor.
Pentru mai multe info rog sa-l suni pe colegii mei.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Eugen16 - 12-11-2021

Am banuit ca asa se procedeaza,dar am vrut o confirmare. Am plasat deja o comanda si astept sa fiu sunat ca sa mai adaug ceva. Multumesc si vanzare buna!

Weekend placut!

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - NicuBog - 12-11-2021

Sunt interesat de un Fellow Stagg EKG si de un refractometru. Pe site au deja preturi reduse. La aceste preturi se mai aplica reducerea de 10%? Multumesc.

(12-11-2021, 15:45)NicuBog Wrote: Sunt interesat de un Fellow Stagg EKG si de un refractometru. Pe site au deja preturi reduse. La aceste preturi se mai aplica reducerea de 10%? Multumesc.

Nu, asta sunt preturi finale, si doar in limita stocului disponibil.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - NicuBog - 12-11-2021

Ok. Multumesc pentru raspuns prompt.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - QzE - 12-11-2021

Salut @MyR.

Tocmai am dat completat si eu formularul pentru o Eureka Atom 75E Grey. Primim feedback pe mail(automat) ca mesajul a ajuns la voi? 
Daca nu, imi poti confirma te rog?
Email-ul trecut in cerere: bogdan***@gmail.com

Salutari!

A ajuns in maini sigure! :)
In curand ( dar cel mai tarziu maine dimineata ) te vom contacta!

Multumesc

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - QzE - 12-11-2021

Multumesc mult pentru suport.

Quick info:
Am reusit sa suplimentam stocul pentru Eureka Mignon Specialita 15BL - Negru - atentie doar 1-2 buc sunt disponibile!
Primul venit, primul servit  Sad

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 13-11-2021

Cel mai mare HIT pana acum este Kettle-ul Felicita SQUARE ..  :D
https://barshaker.ro/BF2021/BRW-CFT/Felicita-Square

REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Kosti - 13-11-2021

Am vrut un Kettle
https://barshaker.ro/Fellow-Stagg-EKG-Pour-Over-Kettle-Matt-Black-1L

Dar aseară când am ajuns în fata calculatorului nu mai era[emoji45]

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - orwo - 13-11-2021

(12-11-2021, 17:51)QzE Wrote: Salut @MyR.

Tocmai am dat completat si eu formularul pentru o Eureka Atom 75E Grey. Primim feedback pe mail(automat) ca mesajul a ajuns la voi? 
Daca nu, imi poti confirma te rog?
Email-ul trecut in cerere: bogdan***@gmail.com
Sa iei hopper mic la ea

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 13-11-2021

(13-11-2021, 15:55)Kosti Wrote: Am vrut un Kettle
https://barshaker.ro/Fellow-Stagg-EKG-Pour-Over-Kettle-Matt-Black-1L

Dar aseară când am ajuns în fata calculatorului nu mai era[emoji45]

S-a epuizat destul de repede stocul.

Poti selecta din varianta Corvo:
Fellow Corvo EKG - Electric Kettle - Matte Black
Sau kettle-ul Felicita:
Felicita - Square - 600ml - Electric Kettle

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - QzE - 14-11-2021

@orwo,
M-a durut un pic sufletul sa dau 300 ron(baietii au aplicat si discount, multam pentru asta) pe acel hopper, dar era musai.  :D
Pe scurt, deja a venit Atomul 75.  :banan:
Diferenta(in bine) in ceasca de la primele shot-uri fata de Lelit Wiliam. A disparut bitter-ul pe care il simteam, la aceleasi setari ale espressorului (stiu ca PL81T nu prea are ce cauta langa Atom). Conform teoriei, mai intai upgrade la rasnita si apoi la espressor, no? :D
Deja am pus ochii pe ECM Puristika intrucat noi bem doar espresso. Ceva feedback legat de acest model?

Merci @Barshaker pentru rapiditate. O sa revin cu feedback aditional pe masura ce mai testez.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - cristian.h - 14-11-2021

(14-11-2021, 13:38)QzE Wrote: Deja am pus ochii pe ECM Puristika intrucat noi bem doar espresso. Ceva feedback legat de acest model?

Nu pot sa spun nimic despre Puristika, dar am facut upgrade de curand de la Lelit Grace (ce ai si tu) la un ECM Classika (foarte similar cu Puristika). Diferenta este notabila, cafeaua iese mai siropoasa, se simt texturi pe care la aparatul vechi nu le puteam scoate. Si eu ma gandeam la Puristika dar tinand cont ca diferenta de pret fata de Classika e f mica am zis ca nu strica si optiune de steam, chiar daca beau aproape numai espresso.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - QzE - 14-11-2021

Si eu as fi mers pe Classika, dar nu prea imi permite spatiul momentan.
Cat dureaza la Classika sa ajunga la echilibru termic? (Dimineata, la prima cafea)
Multam pentru feedback si multe shot-uri reusite.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 14-11-2021

(14-11-2021, 13:38)QzE Wrote: Merci @Barshaker pentru rapiditate. O sa revin cu feedback aditional pe masura ce mai testez.

Multumesc in numele colegiilor.
Am facut o tura in fiecare 2 ore la sediul FAN astfel am fost in primul val de camioane spre Bucuresti si am reusit sa livram foarte multe comenzi sub 24H.
In perioada asta fiecare secunda sau ora conteaza..

de agauat: toti cei care au primit comenzile ieri/azi practic au timp pentru teste si maine vor fi mult mai echilibrate dupa cafeaua mai buna pregatita acasa  Cool :D

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - da_arion - 14-11-2021

Am comandat un set de cuțite SSP Red de 64 MP, vineri dimineață, ID comanda 59483, am ales să fac plata prin transfer bancar însă nu am fost contactat pentru confirmarea comenzii.
Să am motive de îngrijorare?

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 14-11-2021

(14-11-2021, 14:51)da_arion Wrote: Am comandat un set de cuțite SSP Red de 64 MP, vineri dimineață, ID comanda 59483, am ales să fac plata prin transfer bancar însă nu am fost contactat pentru confirmarea comenzii.
Să am motive de îngrijorare?
Nu! Daca ai facut transferul atunci luni coletul va fi expediat, si sunat de colegii mei.
Daca pana ora 12:00 nu se intampla nimic da-mi un reminder pe PM si verific eu situatia.

RE: REDUCERILE BARSHAKER - Eureka, Bezzera, ECM, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Eugen16 - 15-11-2021

Am primit azi comanda facuta vineri,preturile au fost reduse asa cum a spus MyR, atat la cele listate de BF cat si la cele cu reducerea pentru forum. Faptul ca voucerul permanent nu a functionat, nu a fost nici o problema, reducerile au fost aplicate manual, dupa confirmarea comenzii.Multumesc atat pentru reduceri cat si pentru promptitudine!
Sanatate multa si vanzari maxime!