![]() |
|
Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy (/Thread-Solutie-mai-silentioasa-pentru-pompa-vibratoare-groupbuy) |
RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razvanMB - 26-10-2017 Daca se tine treaba duminica poate ajung si eu! RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Catalin2103 - 26-10-2017 (25-10-2017, 23:28)razclud Wrote: Si eu pot sa vin cu espressorul meu si am si niste scule, chei, surubelnite, patent, etc de astea uzuale, sa mi spui ce trebuie @nickso. @Lyvyoo ii luam ce vrea el. Eu am un apartament langa stadionul national care e liber si ne putem intalni acolo, duminica la ora 16 e bine? Este perfect pentru duminica ora 16. Astept sa stabilesti exact punctul de intalnire. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Lyvyoo - 26-10-2017 Eu zic sa filmati / pozati / explicitati instalarea unei pompe pe Brewtus sa zicem, apoi sa share-uiti aici. Clar ca nu e timp de multe instalari, deci macar sa avem niste indicatii pentru DIY. Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 26-10-2017 Sigur, se rezolva! Dar sa ne vina si mesterul ca altfel.... Pulserele au venit, am pus poza acum cateva zile. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - VladP - 26-10-2017 Un suport standard de cauciuc pentru pompe vibratoare arata cam asa: ![]() www.espressoxxl.de RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - KrisssKros - 26-10-2017 (26-10-2017, 15:17)VladP Wrote: Un suport standard de cauciuc pentru pompe vibratoare arata cam asa: Din videoclipul asta (min. 7:20) se pare ca exact astea ar fi din fabrica pe Expobar. Dar pana nu le desfacem pe ale noastre, nu putem baga mana in foc.. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 26-10-2017 Ne-am putea folosi de el, dar sub el trebuie pus ceva de absorbite a vibratiilor pentru ca altfel, n-am facut mare lucru. Si tu l-ai scos afara nu? Altfel nu aveau rost buretii aia. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - VladP - 27-10-2017 (26-10-2017, 20:23)razclud Wrote: Ne-am putea folosi de el, dar sub el trebuie pus ceva de absorbite a vibratiilor pentru ca altfel, n-am facut mare lucru. Si tu l-ai scos afara nu? Altfel nu aveau rost buretii aia. buretii au fost numai un test si nu au ramas in espressor. Ei ar cauza cresterea temperaturii pompei. Pompa a fost montata final pe suportii originali de cauciuc. Din pacate nu am o poza relevanta cu situatia finala. Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 27-10-2017 @nickso poate veni dar mai tarziu, mutam ora pe la 18? Ca sa avem si creierul, nu numai muschiul, zic. Hai cu lista: 1. Razclud 2. KrisssKros 3. Ovidiu85 4. Catalin2103 5.razvanMb 6.VladP 7. 8. 9. Vin eu cu al meu brewtus dar puteti sa veniti si voi, am vre 2-3 mese/birouri pe care se poate lucra in tandem [emoji3] Aduc si rasnita mea si ceva cafea de la Stefan/Distecco ca sa ne porcim putin. Ce zice lumea? Mai completati-va in lista, care doreste sa participe, oricine e binevenit. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - KrisssKros - 27-10-2017 (27-10-2017, 12:35)razclud Wrote: @nickso poate veni dar mai tarziu, mutam ora pe la 18? Ca sa avem si creierul, nu numai muschiul, zic. Pentru mine e ok orice ora, asa ca votez pro RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Lyvyoo - 27-10-2017 Sper sa ajung si eu, ma reintorc in B in jur de ora 19. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Catalin2103 - 27-10-2017 Sunt de acord cu ora 18 RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - cradun - 27-10-2017 1. Razclud 2. KrisssKros 3. Ovidiu85 4. Catalin2103 5.razvanMb 6.VladP 7.cradun 8. 9. Vin si eu, e o ocazie buna sa iau in primire Pulser-ul. Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 27-10-2017 1. Razclud 2. KrisssKros 3. Ovidiu85 4. Catalin2103 5.razvanMb 6.VladP 7.cradun 8. Nickso - ajunge la noi cand se elibereaza de musafiri [emoji846] 9. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - KrisssKros - 27-10-2017 De platit mai platim si noi..? ![]() razclud , ne dai un cont pe PM sau preferi cash la livrare? Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 27-10-2017 Stai sa le am mai intai, am chinuit o pe soramea sa le aduca in bagaj, sper sa fi avut loc, ajunge diseara si va spun. Imi dati cand ne vedem. Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - nickso - 27-10-2017 Sorry pt interventia intarziata. Vin si eu cand termin, ca am musafiri duminica. O sa iau si eu ceva scule la mine. Ne vedem atunci. Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 28-10-2017 Deci ramane la ora 18, adresa e bld chisinau nr 24 bl M14 scara 2, ap 87, et 10, interfon 87, la parter e un notariat si un cabinet veterinar. Nr meu o728.oo6.662 - Razvan Cine mai poate, sa aduca niste cafea si cani, eu mai am o punga de 400g (nu stiu daca ajunge) si vreo 6-7 cani [emoji3] Au ajuns si pompele, le aduc pe toate. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - maki - 28-10-2017 (28-10-2017, 01:33)razclud Wrote: e bld chisinau offtopic, dar.. placut :D RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - MANU - 29-10-2017 Ieri am aterizat si eu in Bucuresti (la propriu ) si o sa completez eu lista, daca mai e loc. Sper sa reusesc sa ajung azi, pana in 12.00, la Piata Gemeni ca sa vin cu niste cafea Java.Sa spuneti daca preferati alta cafea de la Sarkis. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - vdub - 29-10-2017 Le-ati montat? Cum a decurs operatiunea si ce concluzii ati tras? Sunt foarte curios si intreb pentru ca m-as baga si eu la urmatoarea comanda cu toate ca sunt sceptic in privinta vaselor de expansiune cu membrana din cauciuc in reteaua de apa potabila. Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - razclud - 29-10-2017 Astazi le montam. Aveti grija ca s-a dat ceasul inapoi in noaptea asta. Ne vedem la 6 [emoji1303] RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - VladP - 29-10-2017 (25-10-2017, 23:34)VladP Wrote: Daca pot, si nu incurc, vin si eu cu placere la intalnirea de montaj. imi pare rau, dar nu pot veni. Succes la actiune. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - vdub - 29-10-2017 (28-10-2017, 12:52)maki Wrote:(28-10-2017, 01:33)razclud Wrote: e bld chisinau OFF Acum cativa ani buni cand am mers la YoYo festival, m-am plimbat oleaca pe strada Bucuresti si mi-a pus un zambet pe fata avand in vedere ca numele magazinelor, strazilor, aleilor sunt in rusa :D. Facand parte din staff am fost supravegheat tot timpul de militie si nu stiu daca am vazut in toata viata mea atatea ak47 cate am vazut in 2 zile la Chisinau :)) RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - dev - 01-11-2017 Daca a ramas cineva cu un pulsor in plus sau s-a razgandit si nu-l mai monteaza, as fi interesat sa-l cumpar. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - maki - 01-11-2017 si eu as lua un pulsor, cu livrare in Iasi RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - Lyvyoo - 01-11-2017 Pai nu cred sa se razgandeasca cineva la pulsor, caci nu are de ce. Doar la pompa ARS Smart pot exista dubii. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - mirceat - 01-11-2017 Pulsor (sau Membranregler) se poate lua si din unele automate de cafea dezafectate. Un Membranregler la Jura are iesirea pe 4mm, daca bine stiu, trebuie ceva adaptare pentru montaj in espressor. Oare pulsorul cumparat aici pe grup are iesire pe 6mm? Un Membranregler de la Jura https://www.jura-ersatzteile-shop.de/membranregler-zu-pumpe-3799 Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - dev - 01-11-2017 Si pulsorul și pompa sunt pe 1/8, am aflat la nick. Daca se mai aduna lumea, cele mai ieftine pulsoare le-am gasit aici: http://bonnerespressostudio.eu/QM-Pulsor/Membranregler-zu-Wasserpumpe E 18 euro transportul. RE: Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy - Zaheyu - 21-01-2018 A ramasi cuiva vreo pompa? Daca va puteti lipsi de ea m-ar interesa pe mine. Multumesc. |