![]() |
|
Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Vanzari espressoare, rasnite si accesorii (utilizate) (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Vanzari-espressoare-rasnite-si-accesorii-utilizate) +---- Thread: Senzor temperatura TTP Coffee Sensor pentru grup E61 (/Thread-Senzor-temperatura-TTP-Coffee-Sensor-pentru-grup-E61) |
RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 09-10-2017 Termometrul nu are tija in acest adaptor. Din el a ramas doar partea neagra (cu afisaj) si termocupla cu cele doua cabluri ce duc spre ea. Adaptorul este strapuns pana in capat. Da filetul este gol inauntru. Contactul se face perfect intre termocupla si varf. Ajuta pasta termica din abundenta de buna calitate. Restul e secret. Sau stai, ca nu a mai ramas niciun secret...cred. Cu stima. RE: Vand termometru tip Eric - KrisssKros - 18-10-2017 Salut, Sunt interesat de achizitionarea unui asemenea termometru. Va fi montat pe E61/Expobar Brewtus. Ti-am trimis si PM cu numarul de telefon. Multumesc anticipat! RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 19-10-2017 Mai am o singura bucata disponibila. REPET: produsul este Plug And Play, deci NU mai este necesar sa interveniti in niciun fel asupra acestuia. Nu trebuie sa adaugati piulita pentru etansare, pasta termica, cabluri sau fire s.a.m.d. Pur si simplu scoateti surubul din grupul aparatului de cafea si introduceti acest adaptor. Dupa montare OBLIGATORIU faceti un test de etanseitate cu o sita blind sau cu o sita normala acoperita in interior. Ulterior incepeti sa invatati cu ajutorul termometrului modul de lucru cel mai convenabil si corect pentru extractii cat mai reusite dpdv al termperaturii apei dar si pentru frotarea perfecta. Eu am intervenit asupra termostatului si am ajuns la rezultate foarte bune. Va multumesc. RE: Vand termometru tip Eric - organon - 19-10-2017 Adjudecat de catre mine. Vand termometru tip Eric - Ovidiu85 - 19-10-2017 As fi si eu interesat de unul, in caz ca mai ai in plan sa faci cateva. Mersi. RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 19-10-2017 Ovidiu da mi te rog datele si metoda de plata dorita si agreata. Poti face plata si expediez in maxim 2 sapt produsul. Multumesc. Momentan nu mai am bucati disponibile. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk RE: Vand termometru tip Eric - MANU - 19-10-2017 Ma inscriu si eu pe lista de asteptare. Ti-am trimis PM. RE: Vand termometru tip Eric - dantt - 19-10-2017 Am luat termometrul de la decadurabolin.E exact cum scrie in descriere,plug&play,de calitate foarte buna.Recomand! RE: Vand termometru tip Eric - KrisssKros - 20-10-2017 (18-10-2017, 13:41)KrisssKros Wrote: Salut, Multumesc frumos, @decadurabolin ! L-am primit, l-am instalat in graba in cca.30 de secunde, facut test cu sita oarba, nici o problema, nici o scurgere, saiba de cupru etanseaza perfect. Nu am avut timp sa ma joc cu el prea mult, dar totul pare ok! Este un instrument excelent, care te ajuta, in primul rand, sa inveti regimul termic real al grupului E61. RE: Vand termometru tip Eric - organon - 25-10-2017 Da. E o bijuterie care implineste estetic si functional Brewta mea de cafea.Montatul a durat cu totul 20 de secunde,adica mai mult fata de timpul necesar dezambalarii din punga curierului.Cu amabilitatea lui Lyvyo am inteles cum si ce e cu flushurile si am purces la treaba.Pe scurt,diferenta intre temperatura indicata de PID si cea a termometrului dupa 40 de minute e de pana in 2 grade si jumatate.Apoi imediat facand un flush scurt de incalzire a grupului urca la 92.Rasnesc cafeaua ,o pun in portafiltru ,o tampez si mai fac un flush de 5 secunde.Se duce ea temperatura spre 93.Dau drumul locomotivei si in cele 10 secunde clasice(aproximative ma rog)ea ,temperatura sta cam acolo spre 93.Incepe sa curga elixirul sau otrava ,ca nu stiu ce e inca,scade imediat pe la 92,5,si acolo sta pana inchid furnalul.Am ramas uimit cat de stabil a stat temperatura in timpul extractiei.Ai deci un control extraordinar al parametrului astuia in timp ce extragi.Sigur ca din Pid pot sa cresc sau sa scad dupa voie nivelul la care vreau sa extrag,important este faptul ca am reper si ca parametrul temperaturii ramane perfect constant.Stii cu ajutorul acelor foarte scurte flushuri unde esti.Acum este evident faptul ca masina e stabila termic,e bine facuta.Asta asa ca inca o incurajare pentru achizitorii din grupul pentru Expobar.Zic totusi sa nu mai pierdeti timpul si sa va inzestrati pana primiti utilajul, cu micul accesoriu.Aaaa,in ceasca am obtinut elixir nu otrava. .Sa incerc sa postez si o poza.Da,dar spre rusinea mea nu mai stiu cum sau nu mai gasesc pe unde sa fac chestia asta.
RE: Vand termometru tip Eric - Denis - 25-10-2017 Vezi ca intre ce arata termometru de grup si ce temp ai la puc e o diferenta de 1-1.5 grade in plus la cafea. Daca pe term ai 92.5 la puc ai 94 grade, ceea ce e putin cam mult, depinde si de cafea. RE: Vand termometru tip Eric - organon - 25-10-2017 O fi cum spui,dar senzorii de pe limba imi spun ca e foarte bine.Reglam functie de cafea evident. ;)Zi-mi mai bine cum postez poza ca nu reusesc desi inainte era simplu.S-a schimbat ceva de nu mai reusesc sau prietenul Alzheimer e prin preajma? :D RE: Aproape totul despre Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 25-10-2017 Arata aici @Fane unde e "butonul magic" pentru postarea fotografiilor. RE: Vand termometru tip Eric - organon - 25-10-2017 Deci asa arata montat in cele 20 de secunde cu cele 2 maini stangi ale mele.
RE: Vand termometru tip Eric - Lyvyoo - 25-10-2017 Pentru valorile PID Brewtus, am mutat pe topic separat. Vand termometru tip Eric - TudorP - 31-10-2017 Vreau sa asigur pe cei ce au achitat deja termometrele faptul ca adaptoare am cinci bucati. Termometrelee sunt in Cluj (vama), urmeaza sa soseasca pana vineri sper la mine. Am facut o comanda mai mare pt a face fata la cerere. Va multumesc si sper ca incepand cu ziua de luni sa fac expedierile. Cu stima si va multumesc pt incredere. ![]() Sent from my VKY-L29 using Tapatalk RE: Vand termometru tip Eric - nicusors - 02-11-2017 Mai ai cumva termometre? Multumesc! @decadurabolin Ai cutia postala plina. :) RE: Vand termometru tip Eric - Semaca007 - 03-11-2017 As vrea si eu un termometru, multumesc. RE: Vand termometru tip Eric - TudorP - 10-11-2017 Am expediat tuturor adaptoarele cu termometru. Repet, nu este necesar sa adaugati sau sa schimbati nimic la adaptoare. Doar le montati, faceti un test de etanseitate cu sita blind si gata. Cei ce deja detin adaptorul astept feedback. Daca este negativ, as aprecia sa discutam mai intai pe PM, dar pana acum pot spune ca totul este 100% perfect. Doritorii astept PM. Cu stima. RE: Vand termometru tip Eric - allex06 - 10-11-2017 Vreau si eu o bucata. RE: Vand termometru tip Eric - HoratiuC - 10-11-2017 Am trimis PM. RE: Vand termometru tip Eric - dantt - 10-11-2017 Am termometrul si adaptor de la decadurabolin,confirm cele spuse de el ca se monteaza fara nimic in plus si fara batai de cap.Recomand cu caldura! Vand termometru tip Eric - TudorP - 13-11-2017 Rog doritorii sa îmi dea PM cu datele de livrare și modul în care doresc sa achite. Puteți opta pentru OP, caz în care transportul este gratuit iar prețul fix 150 lei sau ramburs, caz în care prețul este 150 lei +25 lei transport și taxa ramburs. Va mulțumesc. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk RE: Vand termometru tip Eric - NicuBog - 13-11-2017 Am si eu termometrul si mi se pare foarte util. M-a ajutat sa inteleg evolutia temperaturii in cele aprox. 30 sec ale extractiei. Dar am si o intrebare? Intr-o zi bateria cu care functioneaza se va epuiza. Ce model este si cum se inlocuies? Multumesc. RE: Vand termometru tip Eric - nicusors - 13-11-2017 Am montat si eu termometrul si merge brici. Multumesc! RE: Vand termometru tip Eric - klehel - 13-11-2017 Astept codul IBAN RE: Vand termometru tip Eric - sorin2505 - 14-11-2017 Am reusit si eu sa-l montez ![]() Vad ca la extractie e o diferenta de 2-2,5 gr fata de PID.
RE: Vand termometru tip Eric - nagypopo - 14-11-2017 Salut decadurabolin , faci cumva termometre si pentru alt fel de aparate? Doar tija difera de asta intreb? Vand termometru tip Eric - TudorP - 14-11-2017 Salut. Am făcut și pentru alte aparate cu grup neexistând. Depinde exact pentru ce ai nevoie. Cu stima. Sent from my VKY-L29 using Tapatalk RE: Vand termometru tip Eric - pmircea - 14-11-2017 Feedback: primit, instalat (plug&play), testat, modificat offset PID la 7, totul in regula. Multumesc! |