![]() |
|
Cafea verde - surse, preturi - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate) +---- Thread: Cafea verde - surse, preturi (/Thread-Cafea-verde-surse-preturi) |
RE: Cafea verde - surse, preturi - mirkios - 17-04-2013 @ baloozzy
RE: Cafea verde - surse, preturi - hadriano - 17-04-2013 Pt Florin....ai mesageria privata dezactivata...Nu iti pot trimite mesaj RE: Cafea verde - surse, preturi - Lyvyoo - 17-04-2013 Solved :) A fost o problema a forumului la userii care s-au inregistrat mai demult, adica se putea debifa PM-ul la inregistrare. Acum nu se mai poate :) RE: Cafea verde - surse, preturi - Phoenix - 22-05-2013 salut! Vreau sa-mi cumpar un Gene Cafe - black de pe http://www.ongebrand.nl/english/ impreuna cu sa zic 20-30kg de cafea. Poate sa ma ajuta cineva cu ceva linkuri utile de unde as mai putea cumpara cafea verde? si poate aveti un sfat ceva inainte sa comand , poate mai e cineva interesat de o comanda. Cafea verde - surse, preturi - Cosminp - 22-05-2013 Salut. Cafea verde găsești același furnizor cu prajitorul. RE: Cafea verde - surse, preturi - Lyvyoo - 22-05-2013 Phoenix, uite aici - http://www.espressoman.ro/forum/Thread-achizitie-GENE-CAFE-home-roaster?pid=7209#pid7209 RE: Cafea verde - surse, preturi - RaduCarutasu - 22-05-2013 Quote:" de unde as mai putea cumpara cafea verde?" Si aici au soiuri reprezentative , mai dulci , usoare ,aromate , aciditate moderata gen Ethiopia, Jamaica , Panama , Hawai , Kenya , Guatemala ... sau mai grele cu aciditate scazuta Papua , Brazilia , Columbia , Sumatra ..., cu mai multe varietati . Au si zone cu altitudini diferite , astfel incat se pot obtine lucruri interesante ! La Costa Rica nu stau prea bine dar au , totusi , ceva . Dureaza sa le incerci chiar si pe cele reprezentative , mai ales ca poti obtine gusturi diferite la fiecare schimband profilul de prajire . Cafea verde - surse, preturi - Cosminp - 22-05-2013 Pentru prajitorii de acasă: de unde va cumpărati cafeaua verde ? Din ce am cumpărat si folosit eu, pana acum am fost cel mai încântat de cafeaua de la Ongebrand si ma gândesc sa mai fac o comanda. Știu mai sunt cel puțin doua persoane interesate. As fi interesat si de alți furnizori, caci olandezul nu este cel mai "commercial oriented" vânzător de cafea. RE: Cafea verde - surse, preturi - hateganul - 24-05-2013 Cosmine, deja ai dat gata cafa' aia? :) RE: Cafea verde - surse, preturi - scientist - 25-05-2013 (24-05-2013, 18:34)hateganul Wrote: Cosmine, deja ai dat gata cafa' aia? :) Da parca numa' el??? Ce de-a paraduiala am facut cu prajitorul si ce de-a prieteni am!!! Musai tre' s-o punem de-un coop. RE: Cafea verde - surse, preturi - Cosminp - 27-05-2013 Prajesc in medie o data la doua zile. Se duce foarte repede. Prieteni, familie, colegi de birou. E jale. RE: Cafea verde - surse, preturi - Lyvyoo - 29-05-2013 Am facut un topic de achizitie de grup, unde am mutat postarile referitoare la noua comanda, lasand topicul acesta pentru discutii legate de cafeaua verde. RE: Cafea verde - surse, preturi - honciucmihai - 31-05-2013 Stiind ca voi cumparati cafeaua pentru prajire si nu ca sa va faceti diverse tratamente faciale sau sa dati celulita jos m-am gandit sa va ofer spre vanzare , in functie de stocul pe care il am , din cafelele mele la pretul de 55lei/kg cu transportul suportat de catre voi . Cantitatile pot fi de 1-2 kg / sortiment deoarece nu doresc a-mi dezechilibra stocurile si totodata nu dau cafea spre revanzare . Cine este interesat ma poate suna ca sa stabilim detalile la tel 0721997378 . RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 31-05-2013 (31-05-2013, 07:34)honciucmihai Wrote: Stiind ca voi cumparati cafeaua pentru prajire si nu ca sa va faceti diverse tratamente faciale sau sa dati celulita jos m-am gandit sa va ofer spre vanzare , in functie de stocul pe care il am , din cafelele mele la pretul de 55lei/kg cu transportul suportat de catre voi . Cantitatile pot fi de 1-2 kg / sortiment deoarece nu doresc a-mi dezechilibra stocurile si totodata nu dau cafea spre revanzare . Cine este interesat ma poate suna ca sa stabilim detalile la tel 0721997378 .Felicitari! Vei avea doar de castigat. RE: Cafea verde - surse, preturi - RaduCarutasu - 31-05-2013 Felicitari ! Ca de obicei Mihai este primul , din bransā , care face pasul in fata si se orienteaza dupa cerere . Pretul este apropiat de cel de pe onghebrand.nl si dispare bataia de cap ( comenzi , plati in valuta , comisioane bancare , intarzieri ..... ) , iar banii raman in tara si creaza un business aici . Am si vorbit la telefon si am renuntat la a mai da comanda afara , deoarece are in stoc sau va primi curand ( 2-3 sapt ) cam tot ce ma intereseaza in prezent . In curand pe langa topicul " Ce am prajit azi " va aparea si unul " Ce puteti praji azi " ! RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 31-05-2013 (31-05-2013, 12:32)raducarutasu Wrote: In curand pe langa topicul " Ce am prajit azi " va aparea si unul " Ce puteti praji azi " !Sa nu apara " Ce as fi putut praji azi - daca ma lasati sa lucrez " :P RE: Cafea verde - surse, preturi - scientist - 31-05-2013 Sunt incantat si apreciez initiativa Domnului Honciucmihai. Renunt la coop cu olandezul. Re: Cafea verde - surse, preturi - honciucmihai - 31-05-2013 Tare bun comentariu baloozzy ! RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 01-06-2013 (31-05-2013, 18:06)honciucmihai Wrote: Tare bun comentariu baloozzy !Daca noi nu avem grija de ei, atunci cine? Re: Cafea verde - surse, preturi - palado - 01-06-2013 @honciucmihai,ați putea să postați sortimentele disponibile de cafea verde pentru vânzare? RE: Cafea verde - surse, preturi - honciucmihai - 03-06-2013 (01-06-2013, 20:36)palado Wrote: @honciucmihai,ați putea să postați sortimentele disponibile de cafea verde pentru vânzare? Columbia , Brazilia , Bolivia , Papua ,Salvador RE: Prajitor de cafea Hottop 8828P - zuluafonu - 03-06-2013 [quote='hadriano' pid='7439' dateline='1370240715'] Quote:Recomand kenia AA de la firma din Germania...te lingi pe bot Care firma? RE: Prajitor de cafea Hottop 8828P - hadriano - 03-06-2013 http://www.docklands-coffee.de/ dar e doar o parere personala, sa nu fie dupa aia discutii gen la pomul laudat.Oricum, preturile sunt maricele cu transport cu tot, dar mie cafeaua mi-a placut.Nu am prajit prea multa de frica sa nu o stric, dar parea calitativ superioara fata de ce am avut inainte.Zic asta dupa rezultatul obtinut in urma prajiri, nu aspect sau alte chestii.Aroma era clar mai buna. RE: Prajitor de cafea Hottop 8828P - RaduCarutasu - 03-06-2013 " Recomand " Hadriano , fa-o complet , cu toate datele . Experienta ta , de pana acum , merita luata in seama . Vom scurta , astfel , drumul cautarilor si vom micsora numarul esecurilor . De exemplu beau de ceva timp Ethiopia-Bench Maji si mai nou Costa Rica ( din nu stiu ce zona ) . Cel putin Ethiopia , dupa gustul meu este excelenta . Si Costa Rica este minunata , insa mai am de lucru la ea ( cantitate optima , temperatura , timp de la data prajirii etc ) . Ethiopia arata ce poate destul de repede ( 1-2 zile de la prajire ) , insa Costa Rica a devenit mai buna dupa ce a stat cateva zile in plus ( la 3 zile deja gustul este mai complex ) Vreau , neaparat niste Yrgacheffee , Kenia AA Top si Tarrazu , adevarate . Dupa ce invat cate ceva despre arta prajitului o sa-mi iau si niste specialitati , niste raritati , sa vad si eu de ce sunt asa de apreciate . Si aici vom avea de comentat destule , nu numai la prajit . Vineri Hottop-ul era in Ungaria . Probabil azi va intra in Romania . Tinem aproape ! RE: Cafea verde - surse, preturi - hadriano - 04-06-2013 Nu stiu ce sa scriu f mult, firma pare serioasa, mi-a trimis exact ce am cerut, ambalat frumos, cafeaua buna, mai buna decat ce luam eu inainte, si preturile mai mari, normal.Transportul e cam scump. Ca tot zicei ca iti place Etiopia, iti recomand si harrar, o cafea dura, barbateasca.Am prajit doar odata cu vechiul prajitor, care era f ok, si am obtinut exact caracteristicile din rewieuri.Nu mai zic, neaparat sa iei kenia AA...uliuuu, cafea cafea.Tot asa, destul de dura, buna buna, si nu f acida cum se zice. Ce e fain la hottop, e ca faci sarje mici, de 200 grame.Poate o sa te enerveze la un moment dat, dar e practic.Al meu face 400-500gr si oarecum e mult.Cu hottopul avand programe prestabilite poti jongla cu sarje mici si scoti la marele fix ce vrei. Re: Cafea verde - surse, preturi - honciucmihai - 13-06-2013 Pe langa cele enumerate mai sus am si costa rica , ethiopia , java si guatemala RE: Cafea verde - surse, preturi - wgAlex - 06-07-2013 (28-02-2013, 11:54)Papa Jacques Wrote: In cazul persoanelor juridice care cumpara cafea verde atat din Uniunea Europeana (tranzactie intracomunitara) sau din afara UE (import) este necesara o "Autorizatie de Operator Economic cu Produse Supuse Accizelor Nearmonizate" care se obtine pe baza unei documentatii de la autoritatea vamale pe teritoriul careia se afla respectiva persoana juridica. Si daca cafeaua a ajuns deja se pot face actele ulterior? RE: Cafea verde - surse, preturi - Papa Jacques - 06-07-2013 (06-07-2013, 07:28)wgAlex Wrote:(28-02-2013, 11:54)Papa Jacques Wrote: In cazul persoanelor juridice care cumpara cafea verde atat din Uniunea Europeana (tranzactie intracomunitara) sau din afara UE (import) este necesara o "Autorizatie de Operator Economic cu Produse Supuse Accizelor Nearmonizate" care se obtine pe baza unei documentatii de la autoritatea vamale pe teritoriul careia se afla respectiva persoana juridica. Nu stiu. RE: Cafea verde - surse, preturi - RaduCarutasu - 06-07-2013 (06-07-2013, 07:28)wgAlex Wrote: Si daca cafeaua a ajuns deja se pot face actele ulterior? Daca in evidentele financiar contabile au aparut eventuale greseli , care au condus la modificarea bazei de impozitare , greseli generate de insuficienta cunoastere a legislatiei , de o neatentie , de interpretare diferita , se pot opera corectii in perioada imediata constatarii , care sa restabileasca corectitudinea inregistrarilor . Daca apar diferente de plata , acestea trebuiesc evidentiate , calculate eventualele majorari si efectuate platile catre bugetele , posibil , prejudiciate . Se face , astfel , dovada unei bune credinte in raporturile financiare cu institutiile statului si nici un organ de control nu va putea invoca intentia de a pacali , frauda pe cineva , atata timp cat eroarea nu a fost descoperita in urma controlului ci ca initiativa a agentului comercial , etc. Stiu de astfel de situatii care au fost apreciate pozitiv de inspectori cu atributii de control . Persoanele care vin in control la agentii comerciali trebuie sa si consilieze , nu numai sa controleze , iar atitudinea lor raportata la agentii economici care se afla intr-un raport corect cu toti cei implicati in lantul comercial si fiscal este absolut ok si nu se leaga de micile erori si greseli neintentionate ( si inevitabile , de cele mai multe ori ) RE: Cafea verde - surse, preturi - Pascalau - 25-10-2013 http://www.klatchroasting.com/Klatch_Coffee_Specialty_Coffee_s/25.htm Pun link-ul doar pt preturi. Nu stiu cat ar fi transportul, nu stiu daca trimit in Romania. Am vazut tarziu... pretul e pt. 200g. |