![]() |
|
Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY) +---- Thread: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! (/Thread-Cafea-verde-comanda-de-grup-pe-dos) |
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 02-03-2017 cine preia sacul de 30 kg pt Bucuresti? eu n-am loc [Image: smile.gif] RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 02-03-2017 Nu esti bun de Santa... :) Nu e sac, e cutie, aprox 60x40x20cm... In ziua in care l-ai primit, l-ai si distribuit... "Vinzi" direct din portbagaj :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 02-03-2017 il primesc eu, dar livrez mai departe doar pungile de 5 kg si se descurca cei care sunt cuplati ok? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 02-03-2017 Asta era evident... doar nu o sa umblii si cu cantarul in portbagaj :) Continuam pe PM cu detalii de adresa. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 02-03-2017 evident, dar mai bine si scris [Image: smile.gif] Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - bogdan_geor - 02-03-2017 Renato, faci tu o centralizare cu cine si cat a luat? eu trebuie sa vad cu cine impart un sac de 5kg de guatemala. pt Columbia e setat deja cu Radu. merci RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 02-03-2017 Da, cand dau comanda, o sa dau un PM comun la cei in cauza. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - mihneasusan - 02-03-2017 Sal! Vreau și eu 2 kg din fiecare. Eventual lipit la comanda lui Nick? Mulțumesc! Trimis de pe al meu Lenovo TB3-710F folosind Tapatalk RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 02-03-2017 La pachetul din bucuresti nu prea mai ai cum te lipi... o sa vad cum intri la mine... unde ai deja 1 kg de honduras in asteptarea expedierii. Sau daca ti se cedeaza cate 1kg de sufletele generoase, sa imparta 5kg la modul 2+2+1 Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 02-03-2017 Cred ca din cele 15 kg (3 din fiecare origine) pe care le-am comandat eu cu nickso putem ceda cate 1 kg din fiecare :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - nickso - 02-03-2017 Cu cea mai mare placere! Dar care 15? Ca erau 2 origini a 5kg fiecare, impartite la 2:)) Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 02-03-2017 Ups. Eu am zis 2 kg din fiecare si sunt 3 origini in discutie. Tu ai zis din 2, asa e RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 02-03-2017 Nu va mai faceti planuri de Honduras, nu stiu in clipe asta daca mai este. Lucram pe cantitatile trimise in PM. kilogramul de honduras de care i-am pomenit lui mihneasusan este sosit de la postarea anterioara, n-a apucat sa plece catre el. Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 02-03-2017 Deci la noi sunt cate 5 kg din Columbia si Guatemala. Cate 1 kg din astea pleaca la mihneasusan RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Denis - 03-03-2017 pozitia mea cu privire la jumate/jumate cu Radu e inca ferma. (sa fie Guatemala). Multumesc. v-am trimis pm cu privire la bani. Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 03-03-2017 Daca mai e Honduras - 2 kg la mine, te rog RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - mihneasusan - 03-03-2017 (02-03-2017, 23:41)renatoa Wrote: Nu va mai faceti planuri de Honduras, nu stiu in clipe asta daca mai este.Mulțumesc mult! Daca de mai poate suplimenta ceva mulțumesc anticipat!!! Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 08-03-2017 Update? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 08-03-2017 I-am scris lui bogdan, azi au plecat pachetele. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 08-03-2017 (08-03-2017, 23:38)renatoa Wrote: I-am scris lui bogdan, azi au plecat pachetele. Multumesc! Astept coordonatele pentru efectuarea platii. Rezolvam tot prin intermediul lui bogdan sau direct la tine? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 08-03-2017 Ca sa mentinem totul in politica zero cheltuieli inutile, ca si cu transportul, as zice sa strangeti bani cand impartiti cafeaua si sa faca plata cineva care are ING. Data trecuta a facut 6 zile, 17-23 feb, asa, ca idee... deci vine pe marti. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 09-03-2017 (08-03-2017, 23:48)renatoa Wrote: .....as zice sa strangeti bani cand impartiti cafeaua si sa faca plata cineva care are ING. OK, ne organizam rapid pe plan local. Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - bogdan_geor - 09-03-2017 da, e cel mai bine asa, eu strang banii si virez lui renato, n am ING dar cred ca o tranzactie e ~3 lei. cand ajunge va dau de stire, eu sunt relativ liber saptamana asta si cred ca o rezolvam rapid. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 16-03-2017 Multumim mult, renatoa! Revenim cu feedback despre cafea [Image: smile.gif] RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 16-03-2017 Repede ca maine se anuntza brexitu... si nu mai pupam :) Am prajit ieri guatemala... mai urata ca hondurasul, dar mai buna. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 16-03-2017 Cafeaua a ajuns la mine. Multumesc Renatoa si tie Bogdan pentru implicare. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - bogdan_geor - 17-03-2017 cu mare placere :) am cautat si centralizat mai jos cateva informatii pt colegii carora le-am dat in punga transparenta si nu stiu nici macar cum se numeste ferma producatoare, ca sa stie cum sa abordeze prajirile, nu stiu cat ajuta, dar macar sa existe informatia: Honduras Farm: Finca Los Lirios Varietal(s): 100% IHCAFE90 Processing: Fully washed & dried on African beds Altitude: 1,650 metres above sea level Owner: Esau Ferrera Paz Town: La Ensenada Region: Comayagua Country: Honduras Total size of farm: 6.9 hectares Guatemala el chalun, huehuetenango practic ferma el chalun nu exista, chalun este un soi de copac la umbra caruia creste aceasta cafea. Prezenta masiva a a copacului este in ferma el injertal, despre care nu am gasit informatii consistente, asa ca n-o sa le trec aici. Colombia veracruz Farm: Finca Veracruz Varietal: Colombia, Caturra Processing: Slow fermentation, washed & dried on raised beds Altitude: 1,650 metres above sea level (avg.) Owner: Echavarria Family Town / City: Amagá Region: Antioquia RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 17-03-2017 La Guatemala informatia cheie este Huehuetenango, nu e o ferma, ci o regiune din Guatemala, si practic toata cafeaua de acolo se proceseaza la fel. https://espressocoffeeguide.com/gourmet-coffee/coffees-of-the-americas/guatemala-coffee/guatemala-huehuetenango-coffee/ Despre celelalte: https://www.coffeehunter.com/the-coffee/finca-los-lirios/ https://www.coffeehunter.com/the-coffee/finca-veracruz-2/ RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - fmmirel - 17-03-2017 Ma abonez si eu pentru urmatoarea comanda de grup [Image: biggrin.gif] Bineinteles, doar daca sunteti dispusi sa trimiteti un pachet si catre Iasi, nu stiu daca mai sunt alti doritori in zona [Image: huh.gif] RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 17-03-2017 Sigur, 2/3 din actuala comanda este trimis in tara. De acum va fi stoc permanent, dar niste sortimente si cantitati, macar orientative m-ar ajuta la calibrarea fluxului comenzilor |