Welcome Back Log In Create Account

Cafea verde, comanda de grup... pe dos !

cine preia sacul de 30 kg pt Bucuresti? eu n-am loc  [Image: smile.gif]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Nu esti bun de Santa... :)
Nu e sac, e cutie, aprox 60x40x20cm...
In ziua in care l-ai primit, l-ai si distribuit... "Vinzi" direct din portbagaj :)

Reply
il primesc eu, dar livrez mai departe doar pungile de 5 kg si se descurca cei care sunt cuplati
ok?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle

Reply
Asta era evident... doar nu o sa umblii si cu cantarul in portbagaj :)

Continuam pe PM cu detalii de adresa.

Reply
evident, dar mai bine si scris  [Image: smile.gif]

Reply
Renato, faci tu o centralizare cu cine si cat a luat? eu trebuie sa vad cu cine impart un sac de 5kg de guatemala.
pt Columbia e setat deja cu Radu. merci
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Da, cand dau comanda, o sa dau un PM comun la cei in cauza.

Reply
Sal! Vreau și eu 2 kg din fiecare. Eventual lipit la comanda lui Nick? Mulțumesc!

Trimis de pe al meu Lenovo TB3-710F folosind Tapatalk
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
La pachetul din bucuresti nu prea mai ai cum te lipi... o sa vad cum intri la mine... unde ai deja 1 kg de honduras in asteptarea expedierii.
Sau daca ti se cedeaza cate 1kg de sufletele generoase, sa imparta 5kg la modul 2+2+1

Reply
Cred ca din cele 15 kg (3 din fiecare origine) pe care le-am comandat eu cu nickso putem ceda cate 1 kg din fiecare :)

Reply
Cu cea mai mare placere! Dar care 15? Ca erau 2 origini a 5kg fiecare, impartite la 2:))
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
Ups. Eu am zis 2 kg din fiecare si sunt 3 origini in discutie. Tu ai zis din 2, asa e

Reply
Nu va mai faceti planuri de Honduras, nu stiu in clipe asta daca mai este.
Lucram pe cantitatile trimise in PM.
kilogramul de honduras de care i-am pomenit lui mihneasusan este sosit de la postarea anterioara, n-a apucat sa plece catre el.

Reply
Deci la noi sunt cate 5 kg din Columbia si Guatemala. Cate 1 kg din astea pleaca la mihneasusan

Reply
pozitia mea cu privire la jumate/jumate cu Radu e inca ferma. (sa fie Guatemala). Multumesc. v-am trimis pm cu privire la bani.

Reply
Daca mai e Honduras - 2 kg la mine, te rog

Reply
(02-03-2017, 23:41)renatoa Wrote: Nu va mai faceti planuri de Honduras, nu stiu in clipe asta daca mai este.
Lucram pe cantitatile trimise in PM.
kilogramul de honduras de care i-am pomenit lui mihneasusan este sosit de la postarea anterioara, n-a apucat sa plece catre el.
Mulțumesc mult! Daca de mai poate suplimenta ceva mulțumesc anticipat!!!
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Update?

Reply
I-am scris lui bogdan, azi au plecat pachetele.

Reply
(08-03-2017, 23:38)renatoa Wrote: I-am scris lui bogdan, azi au plecat pachetele.

Multumesc!
Astept coordonatele pentru efectuarea platii.
Rezolvam tot prin intermediul lui bogdan sau direct la tine?
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Ca sa mentinem totul in politica zero cheltuieli inutile, ca si cu transportul, as zice sa strangeti bani cand impartiti cafeaua si sa faca plata cineva care are ING.

Data trecuta a facut 6 zile, 17-23 feb, asa, ca idee... deci vine pe marti.

Reply
(08-03-2017, 23:48)renatoa Wrote: .....as zice sa strangeti bani cand impartiti cafeaua si sa faca plata cineva care are ING.

OK, ne organizam rapid pe plan local.
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
da, e cel mai bine asa, eu strang banii si virez lui renato, n am ING dar cred ca o tranzactie e ~3 lei.
cand ajunge va dau de stire, eu sunt relativ liber saptamana asta si cred ca o rezolvam rapid.

Reply
Multumim mult, renatoa!

Revenim cu feedback despre cafea [Image: smile.gif]

Reply
Repede ca maine se anuntza brexitu... si nu mai pupam :)

Am prajit ieri guatemala... mai urata ca hondurasul, dar mai buna.

Reply
Cafeaua a ajuns la mine.
Multumesc Renatoa si tie Bogdan pentru implicare.

Reply
cu mare placere :)

am cautat si centralizat mai jos cateva informatii pt colegii carora le-am dat in punga transparenta si nu stiu nici macar cum se numeste ferma producatoare, ca sa stie cum sa abordeze prajirile, nu stiu cat ajuta, dar macar sa existe informatia:

Honduras
Farm: Finca Los Lirios
Varietal(s): 100% IHCAFE90
Processing: Fully washed & dried on African beds
Altitude: 1,650 metres above sea level
Owner: Esau Ferrera Paz
Town: La Ensenada
Region: Comayagua
Country: Honduras
Total size of farm: 6.9 hectares

Guatemala el chalun, huehuetenango
practic ferma el chalun nu exista, chalun este un soi de copac la umbra caruia creste aceasta cafea. Prezenta masiva a a copacului este in ferma el injertal, despre care nu am gasit informatii consistente, asa ca n-o sa le trec aici.

Colombia veracruz
Farm: Finca Veracruz
Varietal: Colombia, Caturra
Processing: Slow fermentation, washed & dried on raised beds
Altitude: 1,650 metres above sea level (avg.)
Owner: Echavarria Family
Town / City: Amagá
Region: Antioquia

Reply
La Guatemala informatia cheie este Huehuetenango, nu e o ferma, ci o regiune din Guatemala, si practic toata cafeaua de acolo se proceseaza la fel.

https://espressocoffeeguide.com/gourmet-...go-coffee/

Despre celelalte:
https://www.coffeehunter.com/the-coffee/...os-lirios/
https://www.coffeehunter.com/the-coffee/...eracruz-2/

Reply
Ma abonez si eu pentru urmatoarea comanda de grup [Image: biggrin.gif] Bineinteles, doar daca sunteti dispusi sa trimiteti un pachet si catre Iasi, nu stiu daca mai sunt alti doritori in zona [Image: huh.gif]
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Sigur, 2/3 din actuala comanda este trimis in tara.
De acum va fi stoc permanent, dar niste sortimente si cantitati, macar orientative m-ar ajuta la calibrarea fluxului comenzilor

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)