![]() |
|
Masa rotunda - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Masa rotunda (/Thread-Masa-rotunda) |
RE: Masa rotunda - Mihai.B - 10-01-2015 Prezent pentru următoarea. Încă de-acum ;) RE: Masa rotunda - Mihai L - 10-01-2015 Si eu stau pe aproape... De data asta nu am putut. :( RE: Masa rotunda - simonac - 12-01-2015 Oh, am ratat-o si pe asta :(, imi pare rau...sper ca la urmatoarea sa reusesc sa ajung...mai urmaresc thread-ul :) RE: Masa rotunda - Mihai.B - 15-01-2015 Facem ceva sâmbăta asta? RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 16-01-2015 Da. Facem. Va rog postati daca veniti maine(sambata) la intalnire. Ca de obicei, ora 11:00, la Coftale. Duminica asta nu pot organiza nimic. Am un eveniment in famiglie. RE: Masa rotunda - Mihai.B - 16-01-2015 Eu prezent RE: Masa rotunda - simonac - 16-01-2015 Si eu vin RE: Masa rotunda - simonac - 16-01-2015 Pot sa vin cu inca 2 persoane? RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 16-01-2015 Daca sunt mai mult de 4 oameni la masa, discutia se fragmenteaza. Simonac, daca nu ii poti "dezlipi" pe cei doi, o sa fac o exceptie. Masa rotunda - Mihai.B - 16-01-2015 [emoji85] RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 17-01-2015 S-a incheiat masa rotunda de saptamana asta. Le multumesc frumos tuturor participantilor. Pentru mine a fost o intalnire destul de solicitanta insa placuta. Sper ca sentimentul acesta a fost impartasit de toti participantii. Ne revedem saptamana viitoare, sambata. Nu uitati sa faceti rezervari din timp. :) RE: Masa rotunda - Mihai.B - 17-01-2015 Multumim Radu pentru organizare. Ca de obicei a fost o experiență plăcută,oameni noi, discuții și experiente noi. Ne vedem la următoarele. Masa rotunda - simonac - 17-01-2015 Multumim pentru intalnire, Radu! A fost foarte interesanta discutia, multe informatii noi si utile! Ma bucur ca am participat! Voi mai reveni! RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 23-01-2015 Daca doriti sa ne vedem maine la masa rotunda, va rog trimiteti un PM sau lasati un comentariu. Multumesc frumos. RE: Masa rotunda - MANU - 23-01-2015 Sper sa pot ajunge si eu de data asta :) ... RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 23-01-2015 Pentru ca nu s-a mai inscris nimeni altcineva la intalnirea de maine, va rog sa fiti de acord sa o amanam pentru sambata viitoare. Multumesc frumos tuturor pentru intelegere. RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 30-01-2015 Poate nu e asa o veste mare insa astazi e vineri. Ceea ce inseamna ca maine ne putem vedea la masa rotunda saptamanala. Daca sunt doritori, ii rog sa isi anunte participarea printr-o postare pe aceasta pagina sau prin PM. Multumesc frumos tuturor. RE: Masa rotunda - Plu - 03-02-2015 Sâmbăta asta se tine întâlnirea? Am fi doi doritori.. Altcineva? RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 06-02-2015 (03-02-2015, 14:20)Plu Wrote: Sâmbăta asta se tine întâlnirea? Am fi doi doritori.. Altcineva? Plu, ne vedem maine la ora 11:00 la Coftale. Te rog anunta-ma maine dimineata daca se schimba ceva. Multumesc frumos. |