Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Masa rotunda - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri)
+--- Thread: Masa rotunda (/Thread-Masa-rotunda)

Pages: 1 2 3

RE: Masa rotunda - Mihai.B - 10-01-2015

Prezent pentru următoarea. Încă de-acum ;)

RE: Masa rotunda - Mihai L - 10-01-2015

Si eu stau pe aproape... De data asta nu am putut. :(

RE: Masa rotunda - simonac - 12-01-2015

Oh, am ratat-o si pe asta :(, imi pare rau...sper ca la urmatoarea sa reusesc sa ajung...mai urmaresc thread-ul :)

RE: Masa rotunda - Mihai.B - 15-01-2015

Facem ceva sâmbăta asta?

RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 16-01-2015

Da. Facem. Va rog postati daca veniti maine(sambata) la intalnire. Ca de obicei, ora 11:00, la Coftale.

Duminica asta nu pot organiza nimic. Am un eveniment in famiglie.

RE: Masa rotunda - Mihai.B - 16-01-2015

Eu prezent

RE: Masa rotunda - simonac - 16-01-2015

Si eu vin

RE: Masa rotunda - simonac - 16-01-2015

Pot sa vin cu inca 2 persoane?

RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 16-01-2015

Daca sunt mai mult de 4 oameni la masa, discutia se fragmenteaza.
Simonac, daca nu ii poti "dezlipi" pe cei doi, o sa fac o exceptie.

Masa rotunda - Mihai.B - 16-01-2015

[emoji85]

RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 17-01-2015

S-a incheiat masa rotunda de saptamana asta. Le multumesc frumos tuturor participantilor. Pentru mine a fost o intalnire destul de solicitanta insa placuta. Sper ca sentimentul acesta a fost impartasit de toti participantii. 

Ne revedem saptamana viitoare, sambata. Nu uitati sa faceti rezervari din timp. :) 

RE: Masa rotunda - Mihai.B - 17-01-2015

Multumim Radu pentru organizare. Ca de obicei a fost o experiență plăcută,oameni noi, discuții și experiente noi. Ne vedem la următoarele.

Masa rotunda - simonac - 17-01-2015

Multumim pentru intalnire, Radu! A fost foarte interesanta discutia, multe informatii noi si utile! Ma bucur ca am participat! Voi mai reveni!

RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 23-01-2015

Daca doriti sa ne vedem maine la masa rotunda, va rog trimiteti un PM sau lasati un comentariu. 
Multumesc frumos. 

RE: Masa rotunda - MANU - 23-01-2015

Sper sa pot ajunge si eu de data asta :) ...

RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 23-01-2015

Pentru ca nu s-a mai inscris nimeni altcineva la intalnirea de maine, va rog sa fiti de acord sa o amanam pentru sambata viitoare.
Multumesc frumos tuturor pentru intelegere.

RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 30-01-2015

Poate nu e asa o veste mare insa astazi e vineri. Ceea ce inseamna ca maine ne putem vedea la masa rotunda saptamanala. 

Daca sunt doritori, ii rog sa isi anunte participarea printr-o postare pe aceasta pagina sau prin PM. 

Multumesc frumos tuturor. 

RE: Masa rotunda - Plu - 03-02-2015

Sâmbăta asta se tine întâlnirea? Am fi doi doritori.. Altcineva?

RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 06-02-2015

(03-02-2015, 14:20)Plu Wrote: Sâmbăta asta se tine întâlnirea? Am fi doi doritori.. Altcineva?

Plu, ne vedem maine la ora 11:00 la Coftale. Te rog anunta-ma maine dimineata daca se schimba ceva. 

Multumesc frumos.