![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 05-05-2020 @cradun - Da! Suntem importatori unici deja pentru RO ![]() La mine deja se afla un model pentru teste.. in curand.. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 18-05-2020 Salutari, O sa avem urmatoarele rasnite de la 1Z presso: Q2, JX, JX-PRO, K-Plus Produsele Bravo sunt in vama. Kribli-Grabli - primim un nou lot in 2-3 saptamani. La produse ce provin din Italia ( de ex. Motta, Bezzera, Eureka, etc. ) sunt probleme uriase, in fabrici nu mai exista stoc, si este destul de des intalnit raspunsul de tip "in iulie sau august daca ai noroc" :) Perioada urmatoare va fi sigur una foarte atipica. ... am listat aprox 150 produse noi in ultima saptamana, more to come... :) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - vladdooo - 18-05-2020 au ajuns si SSP? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 18-05-2020 O parte da. Dar se da foarte repede, iti recomand sa faci comanda cat mai repede.. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Kosti - 18-05-2020 (18-05-2020, 17:17)MyR Wrote: O parte da. Flair pro 2 - black il aveti pe stoc? Daca nu cand ar putea fi disponibil ? Multumesc. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 18-05-2020 Momentan este out of stock. Trebuia sa ajunga deja de 2 saptamani, insa din cauza COVID nu se stie nimic per moment. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Kosti - 18-05-2020 (18-05-2020, 20:40)MyR Wrote: Momentan este out of stock. Sper sa il primiti. Cred ca am sa vreau unul. Baneficiaza si el de discaunt ? Multumesc pentru raspuns. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 18-05-2020 (18-05-2020, 21:02)Kosti Wrote:DA, sigur.(18-05-2020, 20:40)MyR Wrote: Momentan este out of stock. Vom anunta aici pe forum cand ajung.. Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - vladdooo - 31-05-2020 (18-05-2020, 17:17)MyR Wrote: O parte da. Astept BF ca acum nu-mi permit [emoji846] RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Nikku - 02-06-2020 Saliutare, Au ajuns cumva stocurile de Eureka Mignon? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 03-06-2020 Inca sunt pe drum RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 03-06-2020 Cu multa bucurie pot sa va anunt si ceva bun in perioada aceasta: In aprox o saptamana poate 10 zile intra primul import direct de la Cafelat! De acum in colo o sa avem Robot in trei culor ( alb, verde "retro", si albastru light ) si in doua variante ( Barista sau Regular ) Puteti plasa precomenzi pentru Robot aici: http://barshaker.ro/Cafelat Nu in ultimul rand ajung si garniturile preferate de la Cafelat :D Veti avea 10% discount pentru toate produsele Cafelat! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Nikku - 04-06-2020 Ceva noutati despre rasnitele Eureka? :D Un estimat pentru cand ajung la voi? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Wannabe - 05-06-2020 Salutare, Am facut acum 3 zile o comanda pe barshaker.ro dar pana acum nu am fost contactat iar eu nu resusesc sa dau de nimeni la telefon.( Am trimis si un email, fara raspuns pana acum). Doream sa stiu daca este magazinul este deschis (daca functioneaza in acesta perioada), daca produsele sunt in stoc, iar daca nu,care ar fi termenul de livrare. Produsele comandate: Garnitura Grup E61 Maner Lemn Premium Sita Blind - 58 mm Puly Caff Eureka Mingnon Specialita 17NX - Red Tamper Motta - Brown - 58 mm Multumesc, RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 05-06-2020 Salutari, Lucram cu full power, insa am primit un cadou de la coducerea orasului ( vezi poza ) momentan lucram din mai multe depozite si incercam sa coordinam lucrurile, rog un pic de rabdare.
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - baloozzy - 05-06-2020 Vă bagă metrou! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 07-06-2020 (05-06-2020, 12:30)baloozzy Wrote: Vă bagă metrou! Multumiri.. :D Macar o sa avem o pietonala foarte frumoasa, pana tunci lucram cu redbull :) -- Ce este sigur: am primit un palet cu rasnite de la Eureka, nu stiu daca sunt toate modele, dar daca nu acum, atunci in 2-3 saptamani sigur vom avea cam tot ( inclusiv modelele noi de ex. helios, si alte lucruri yummy :) ) Cafelat Robot - este in vama, sper sa ajunga la noi in 5-7 zile. Espressor Bezzera MAGICA S MN - atentie! ultimele bucati in stoc! marfa noua din fabrica doar spre sfarsitul lunii viitoare... Puly CAFF - produse noi, ( de ex. sita blind profesionala etc. ) Flair Signature PRO 2 - Black - in stoc! Motta - multe produse noi de la Motta + au revenit in stoc nivelatoarele in toate marimile speciale. Vad ca multi cam ne-a furat idea, de data asta iarasi am venit cu ceva nou: nivelator 57,5mm carbon edition sunt curios cat de repede apare si la altii :) Moka Pot - Bialetti - 10 modele noi in stoc Am primit 20 de modele noi din site de precizie. ( de ex 18/20G ( B662Th32M ) pentru dalla corte, s.a.m.d. ) Unele produse 1Z presso sunt in stoc: ( restul modelelor o sa apare pe parcurs, din cauza COVID nici producatorul nu are unele lucruri si asteptam toti.. ) 1Z Presso Y3 coffee maker 1Z Presso K-PLUS 1Z Presso JX-PRO 1Z Presso JX 1Z Presso Q2 Promotiile actuale le puteti gasii aici. Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - IndreiR - 08-06-2020 Kribli Grabli pe cand primiti? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 08-06-2020 (08-06-2020, 12:34)IndreiR Wrote: Kribli Grabli pe cand primiti?Este pe drum, sper sa ajunga saptamana asta.. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - sebas - 08-06-2020 (07-06-2020, 20:20)MyR Wrote: Cafelat Robot - este in vama, sper sa ajunga la noi in 5-7 zile. cam mult!
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 09-06-2020 Nu mai tine atat de mult, deja documentele au fost trimise.. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - sebas - 15-06-2020 A sosit ! Mulțumesc. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - Wannabe - 15-06-2020 (05-06-2020, 12:05)MyR Wrote: Salutari, Am uitat sa revin cu o actualizare, am primit produsele pe 9 Iunie, totul in regula, multumesc! Tot ce mai trebuie sa fac acum, este sa invat cum se manuieste un HX... :ai: RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - sorcerer - 16-06-2020 Salutare, Am si eu o comanda de pe 6 iunie, confirmata telefonic si platita online pe 9, despre care nu am mai primit nici o informare de atunci. Am trimis un email pe 12 iunie dar nu am primit nici un raspuns pana acum. Numarul de comanda este 40926. As dori sa stiu in ce stare se afla. Multumesc. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - szabo.matrix - 17-06-2020 Salutare, Din pacate inca nu am primit rasnitele sette (intarzieri peste intarzieri din cauza covidului) si din aceasta cauza nu s-a trimis coletul Tau. Sunt pe drum deja de mult insa nu avem o infromatie ferma cand o sa ajunga. Ne-au trimis ca o sa ajunga la noi inca saptamana trecuta..Inca un pic de rabdare te rugam:) Multumim pentru intelegere (16-06-2020, 12:36)sorcerer Wrote: Salutare, RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - sorcerer - 17-06-2020 @szabo.matrix Rabdare este dar mi se spusese la telefon ca vor putea fi trimise toate produsele a doua zi iar apoi nu am mai auzit nimic timp de o saptamana. Multumesc pentru informatii
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - sorcerer - 22-06-2020 Salutare, Tocmai am fost vizitat de curier si totul este in regula cu comanda. Multumesc :D RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - szabo.matrix - 22-06-2020 Multumim si noi:) (22-06-2020, 11:39)sorcerer Wrote: Salutare, RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - MyR - 25-06-2020 HEYY! Ieri am primit un nou import! Mai jos regasiti produsele cu preturi speciale! Eureka Mingnon Manuale 15BL - Black - pret lista 1450 - pret promotional 1299 - pret espressoman 1169.1 RON cu TVA inclus si livrare gratuita. Eureka Mingnon Specialita 16CR - Black - pret lista 2149 - pret promotional 1950 - pret espressoman 1755 RON cu TVA inclus si livrare gratuita. Eureka Mingnon Specialita 16CR - White - pret lista 2149 - pret promotional 1950 - pret espressoman 1755 RON cu TVA inclus si livrare gratuita. Atentie! avem stoc limitat. Primul venit este primul servit. As vrea sa prezit si o "chinezarie" care momentan este unbeatable in acest segment de pret, si este ideal daca vrei sa incepi aventurile tale in lumea cafelei. Rasnita de cafea AVX CG1 - Conic 40Ø - pret lista 450 - pret promotional 399 - pret espressoman 359.1 RON cu TVA inclus si livrare gratuita. Ieri am jucat aprox 2 ore cu el, si este adevarat capabil de espresso! ( are timer, afisaj, etc.. ) Doar sa fie funny am facut o comparatie cu un Lelit41TEM+CG1 versus La Marzocco KB90 + EK43+titus upgrade+SSP red bur. ( 2850 ron versus 25200 euro ) cu o cafea prajita intens, si pregatit corect diferentele sunt mici. Am avut pretentii 0, insa am plecat acasa din showroom cu o jucarie din asta :) La sfarsit am fost curios si am setat pe CG1 pe 0 ( minim ) si am pregatit cateva extractii pe KB90 abia dupa 25-30 secunde au inceput sa apare primele picaturi. In curand vom lansa si un espressor entry level insa cu portafiltru de 58 ( nepresurizat... :) ), timer, pompa ulka, boiler 1.7l, cup warmer. Pachetul va contine: tamper, sita dubla, coffee scoop. Espressorul + rasnita CG1 o sa fie si la un pachet promotional.. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Bezzera, Baratza, Aeropress, VST/IMS, Accesorii - RaduNim - 25-06-2020 Salut Ceva pachete promo la bezzera? |