HEYY!
Ieri am primit un nou import!
Mai jos regasiti produsele cu preturi speciale!
Eureka Mingnon Manuale 15BL - Black - pret lista 1450 - pret promotional 1299 - pret espressoman 1169.1 RON cu TVA inclus si livrare gratuita.
Eureka Mingnon Specialita 16CR - Black - pret lista 2149 - pret promotional 1950 - pret espressoman 1755 RON cu TVA inclus si livrare gratuita.
Eureka Mingnon Specialita 16CR - White - pret lista 2149 - pret promotional 1950 - pret espressoman 1755 RON cu TVA inclus si livrare gratuita.
Atentie! avem stoc limitat. Primul venit este primul servit.
As vrea sa prezit si o "chinezarie" care momentan este unbeatable in acest segment de pret, si este ideal daca vrei sa incepi aventurile tale in lumea cafelei.
Rasnita de cafea AVX CG1 - Conic 40Ø - pret lista 450 - pret promotional 399 - pret espressoman 359.1 RON cu TVA inclus si livrare gratuita.
Ieri am jucat aprox 2 ore cu el, si este adevarat capabil de espresso! ( are timer, afisaj, etc.. )
Doar sa fie funny am facut o comparatie cu un Lelit41TEM+CG1 versus La Marzocco KB90 + EK43+titus upgrade+SSP red bur. ( 2850 ron versus 25200 euro ) cu o cafea prajita intens, si pregatit corect diferentele sunt mici.
Am avut pretentii 0, insa am plecat acasa din showroom cu o jucarie din asta :)
La sfarsit am fost curios si am setat pe CG1 pe 0 ( minim ) si am pregatit cateva extractii pe KB90 abia dupa 25-30 secunde au inceput sa apare primele picaturi.
In curand vom lansa si un espressor entry level insa cu portafiltru de 58 ( nepresurizat... :) ), timer, pompa ulka, boiler 1.7l, cup warmer. Pachetul va contine: tamper, sita dubla, coffee scoop.
Espressorul + rasnita CG1 o sa fie si la un pachet promotional..