![]() |
|
15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Discount-uri ale prajitoriilor de cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Discount-uri-ale-prajitoriilor-de-cafea) +---- Thread: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) (/Thread-15-reducere-la-prajitoria-Sloane-Specialty-Coffee-Bucuresti) |
RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Daniel_ - 29-01-2026 (29-01-2026, 20:25)RaduNim Wrote: Bună,Data prăjirii a fost mereu menționată în acel formular de comandă din câte am observat eu. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - RaduNim - 29-01-2026 (29-01-2026, 22:50)Daniel_ Wrote:(29-01-2026, 20:25)RaduNim Wrote: Bună,Data prăjirii a fost mereu menționată în acel formular de comandă din câte am observat eu. Am simulat acum și ai dreptate. Neatenția mea, atunci:) RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 06-02-2026 Dragi espressomani, Pregatim ceva special pentru voi saptamana viitoare! Aveți ocazia unica sa comandati si sa să gustați un micro-lot de aceleași origini de cafea din Costa Rica, de la titrata Ferma Cordillera del Fuego, recunoscută pentru procesările inovatoare, de la care până recent am avut lotul de procesare Anaerobic N2 (care promite să revină în stoc pe site în perioada următoare). Vom prăji exclusiv pentru comunitatea de espressomani, așadar special pe profilul de espresso, microlotul de Thermic Natural al același crop de Catuai, care, catorită procesării, va avea un profil de ciocolată neagră, goji, merișoare si portocale roșii, fiind o cafea cu aciditate mai ridicată decât cele cu care v-am obișnuit. Am deschis formularul de precomanda unde gasiti mai multe informatii despre cafea >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman Costa Rica Cordillera del Fuego Thermic N, la prețul de 251 lei la ofertă de 1 kg și transport gratuit, din care avem un lot limitat de 30 kg! Cu drag, echipa Sloane RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - acristianlucian - 08-02-2026 Bunaa, Ar merge cu lapte aceasta cafea? :D "aciditate mai ridicată decât cele cu care v-am obișnuit." nu imi dau seama cat de acida ar putea sa fie RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 09-02-2026 (08-02-2026, 11:58)acristianlucian Wrote: Bunaa, Salutari de la prajitorie, chiar mai devreme am pregatit un flat white cu aceasta Costa Rica si parerile au fost impartite, dar balanta a cantarit mai mult spre ..."fermentul e prea accentuat", asadar o recomandam mai mult celor care doresc o cafea de espresso. sau filtru. Saptamana cu multa energie! Echipa Sloane RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Lyvyoo - 13-02-2026 Daca tot vine vacanta de schi am luat o punga sa ajunga la toata gasca, poate mai corup din lavazzionisti, Illyisti etc. Am primit si dedicatie de mana :) Ca sa raspund nedumeririlor de mai sus, avand in casa si un barometru bun, sotia, care adora anaerobicele, thermal shock etc, cafeaua aceasta este raiul pe pamant pentru cei care prefera fermentul iesit clar in fata, usor de extras, romul, ciresele, cremozitatea. Valabil si invers, este de evitat pentru cine nu bea deloc fermentate. Am preparat-o simplu , 1:2 in sub 25 de secunde (merge de un turbo shot), la 90 de grade temperatura si sunt curios in aeropress cum va iesi daca tot voi fi in deplasare. In lapte nu am testat dar nu sunt vreun pasionat de asa ceva, deci aici calculati singuri daca alta data v-a placut combinatia lapte - ferment si procedati in consecinta. Eticheta Oana's hand made face tot deliciul ![]()
RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 16-02-2026 Bună dimineața! Suntem în ultima zi de Coffee Fest Madrid și energia de aici ne inspiră, ca întotdeauna. În același timp, acasă pregătim proiecte noi care ne entuziasmează și abia așteptăm să le împărtășim cu voi. Dacă aveți 5–10 minute, ne-ar ajuta mult să completați (anonim) ACEST CHESTIONAR despre brand. Pentru noi contează fiecare răspuns - ne va ghida într-unul dintre proiectele la care lucrăm acum. La final, v-am pregătit și o mică surpriză, ca mulțumire pentru timpul vostru. :) Așa că vă invităm să completați formularul și să vă bucurați de ce am pregătit pentru voi. Mulțumim mult pentru implicare și vă dorim o săptămână minunată! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - adrian1 - 16-02-2026 Pe masura ce parcurg chestionarul imi este un pic neclar daca va referiti la cele doua cafenele sau la prajitorie. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 16-02-2026 (16-02-2026, 10:41)adrian1 Wrote: Pe masura ce parcurg chestionarul imi este un pic neclar daca va referiti la cele doua cafenele sau la prajitorie. Hei hei, Este un formular despre brand în sine și experiențele per total, nu specific pentru o locație sau un produs. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 18-02-2026 Salutare, salutare, Dacă sunteți în București sau în alte orașe unde a fost cod roșu de ninsoare, sperăm că sunteți bine! Pentru noi, ultimele 24 de ore și drumul din Madrid spre București au fost cel puțin… interesante. Am revenit să vă mulțumim pentru contribuție și pentru răspunsurile la chestionar, apreciem mult! Îl mai puteți completa până luni dimineață - lăsăm linkul aici încă o dată. Pe lângă asta, mai avem o veste bună :) A revenit în stoc lotul experimental din Costa Rica: Cordillera de Fuego. Nu este în cantitate foarte mare și ne așteptăm să se termine la fel de repede ca data trecută, așa că vă încurajăm să vă faceți stocul dacă vreți să îl încercați sau, dacă îl știți deja, să vă reaprovizionați. Este și o oportunitate foarte bună dacă doriți să vedeți cum influențează procesarea în ceașcă, să faceți o comparație între aceasta și cea care este pe formular, prăjită special pentru voi! All the best! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Silviu_Iulian - 19-02-2026 Tocmai ce am desfăcut punga de Cordillera del Fuego Thermic, din primul shot a intrat la favorite. 20g in/54g out in 24 sec la 95 de grade, fermentul și aciditatea s-au simțit exact cat trebuie. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 23-02-2026 Salutari de la prajitorie! Ne bucurăm să știm că originile selectate pentru voi sunt apreciate și ne preocupăm în acest fel să vă oferim cele mai potrivite origini de cafea. Chiar daca aceasta Costa Rica s-a terminat, in continuare pe site gasiti procesarea Anaerobica a acestui lot de Costa Rica Cordillera del Fuego, la care puteti sa folositi discountul oferit de codul: FORUM, de 15% Iar în formularul de expresoman am ales pentru următoarea perioadă un lot de cafea de la unul dintre partenerii noștri de încredere, Dr. Rodolfo Ruffatti, de la care luăm loturile din El Salvador. Am facut activ formularul de espressoman, cu El Salvador FES Sarchimor 48N pe care il prăjim special pentru voi, începând de mâine 24 Februarie, la oferta de 1kg si cu transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 19-03-2026 Salutare,
RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 25-03-2026 Salutari espressomani, Ne-am bucurat sa ne intalnim la Coffeest intr-un numar atat de numeros si, la sugestia voastra, am ales una dintre originile prezentate si foarte apreciate la festival: Indonesia Wanita Gayo , primul lot din aceasta origine de cafea, care este procesata intr-o forma foarte specifica washed, numita Giling Basah, din varietalul Tim-tim, foarte specific zonei, o hibridizare naturala, care in urma profilarii dezvolta un profil foarte versatil pentru iubitorii de espresso si preparate cu lapte. Speram sa descoperiti mai multe despre aceasta cafea speciala in formular>> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman - beneficiaza de un pret special si transport gratuit. | Spor la multe cafelute! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - TVTVTV - 01-04-2026 Mulțumim, Oana, pentru ofertă! Am comandat și eu zilele trecute 1 kilogram. Este o cafea bună și aromată, perfectă pentru flat white. Ca remarcă, este probabil singura cafea pe care a trebuit s-o macin la sub 0.9 pe Kinu. Sunt la 0.7.3 acum, 19 grame in - 40 grame out, în ~30 de secunde. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 09-04-2026 Salutare, Sunteți primii care află că tocmai am activat un nou lot Premium: Rwanda Cyendajuru Natural - o cafea complexă, fructată și dulce - pe care o vom expedia, alături de celelalte produse, începând de marți, 14 aprilie, având în vedere că atât echipa de prăjitorie, cât și firmele de curierat nu vor lucra în zilele următoare. Dacă doriți să ne vizitați la cele două locații din București, vă așteptăm cu mare drag! Vă rugăm să verificați programul pe Google înainte, deoarece există câteva modificări în această perioadă. De asemenea, sunt schimbări și la locația din Splaiul Independenței 287, despre care abia așteptăm să vă povestim și vouă. Vă urăm un sfârșit de săptămână și un Paște așa cum vă doriți și aveți nevoie, cu cât mai multă liniște, bucurie și cafele bune! :) Cu drag, Echipa Sloane RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 15-04-2026 Salutări de la prăjitorie! Sperăm ca sărbătorile au fost frumoase! Noi am revenit la activitățile normale și am pregătit pentru voi o origine pe care câțiva ați remarcat-o și la Coffeest și ne-am gândit să v-o oferim într-o cantitate foarte limitată, până săptămâna viitoare, când vă pregătim o nouă surpriză… stay tuned. Formularul este activ pentru oferta la punga de 1kg / Mexico Santa Fe care beneficiaza de transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - sorin2ro - 18-04-2026 Sunt curios ce parametri ati folosit pentru Idonesia Wanita Gayo ca ratie ? Am mai experimentat cu ea dar parca nu am gasit reteta potrivita. Si eu a trebuit sa o rasnesc ceva mai fin, undeva pe la 7-8 pe DF64 pt 24-25s 38-40g si nu prea am coborat sub 9-10 pt prea multe cafele. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - FlorinO - 20-04-2026 Și la mine la fel. Cel mai fin ca să pot face o rație bună. Am un eureka mignon xl. Nu țin minte să fii râșnit așa fin la nici o cafea. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 01-05-2026 Salutări din China! Am început o serie de evenimente săptămâna trecută cu Bucharest Coffee Festival, unde colegii noștri au câștigat locul 1 la Coffee in Good Spirits Championship și locul 2 la Barista Championship. Urmează să reprezentăm din nou România la Campionatele Mondiale și suntem entuziasmați pentru World of Coffee din iunie, de la Bruxelles. În prezent, participăm la Awakening Coffee Festival din Shenzhen și la Guangzhou Coffee Culture Fair. Este, ca de fiecare dată, o bucurie, dar și o provocare să fim expozanți la astfel de evenimente! Iar săptămâna viitoare ne vom îndrepta către World of Coffee Bangkok. Pentru acest „Asia Express - coffee edition”, cum numim noi proiectul :), am pregătit mai multe surprize, printre care și 3 cafele ediție specială. Așa cum ne știți, ne dorim să împărtășim cât mai mult, cu cât mai mulți entuziaști, așa că aceste cafele sunt deja disponibile pe site-ul nostru. Dacă sunteți din București sau în vizită, le găsiți și în cele două locații ale noastre - pe Calea Victoriei 31 și Splaiul Independenței 287 - de unde puteți achiziționa atât pungile de cafea, cât și băuturi preparate din acestea. Avem o cantitate destul de mică, comparativ cu alte cafele din oferta noastră, și sperăm să le încercați și să vă bucurați de ele: Bolivia Lucia Nuñez Geisha - foarte florală Peru Don Agustin Maragogipe - corpolentă, cu o aciditate specifică Peru Alina Milagros Geisha Inca - complexă, cu un psotgust lung și dulce Toate sunt procesate prin spălare și le considerăm foarte reprezentative pentru varietal și terroir. Așteptăm impresiile voastre! Un sfârșit de săptămână minunat! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 19-05-2026 Dragi espressomani, Am activat formularul cu o noua origine pe care o vom praji special pentru voi in perioada urmatoare: noul crop din Tanzania Accacia Hills Kent , o cafea super clean si balansata, specifica procesarilor washed, cu note placute de mere caramelizate si nuci pecan, care se regasesc atat in espresso cat si extractiile la filtru, si din experienta noastra a fost una dintre cele mai apreciate cafele cu lapte. Gasiti aici si imagini captivante din vizita Teodorei direct de la ferma Accacia Hills, unde a supravegheat atent plantatia si procesarile originilor indragite https://www.instagram.com/stories/highlights/18064461473002249/ Oferta este disponibila la pungile de 1kg cu transport gratuit, iar cafeaua este prajita azi, 19 Mai. >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman Spor la cafelute! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - acristianlucian - 30-05-2026 Hello, Am luat Tanzania Accacia Hills Kent dar nu stiu, parca nu se extrage cum trebuie (ma refer la cum curge din portafiltru). 93 grade, 20 gr - 40 gr in 30 sec. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 05-06-2026 (30-05-2026, 09:22)acristianlucian Wrote: Hello, Hei hei, Noi, de exemplu, la locația de pe Calea Victoriei folosim 19g IN și 40 OUT în 28 de secunde. Însă depinde foarte mult de echipamentele și apa folosite. Poți încerca și această opțiune, cât și altele - să schimbi câte un parametru pe rând până ajungi la o extracție pe gustul tău :) Salutare, Vă invităm în acest weekend să ne vizitați, dacă sunteți în București, la locațiile noastre din Calea Victoriei 31 și Splaiul Independenței 287. Vom servi pe râșnița principală (cea "de volum") cea mai nouă cafea introdusă în oferta noastră: Peru Familia Guevara - Premium Lot. Astfel, o veți putea încerca la prețul standard din meniu, fără costul suplimentar pentru "Special dose". Este o cafea fructată și dulce. Bineînțeles, o puteți comanda și online, cu 15% reducere folosind codul "FORUM". În plus, Calea Victoriei este deja pietonală în weekend, iar la locația de pe Splaiul Independenței servim brunch zilnic și suntem în plin proces de extindere :) Vă așteptăm! Vă dorim un weekend frumos! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 23-06-2026 Salutări de la prăjitorie, Tocmai am introdus două loturi noi de cafea, ambele din El Salvador - unul clasic, iar celălalt ceva mai interesant și special. Ambele provin de la același producător de la care luăm majoritatea loturilor noastre din El Salvador încă de la înființarea prăjitoriei. Ne întâlnim des la evenimente internaționale și unii dintre voi cred că l-au și cunoscut: a fost invitatul nostru la stand la una dintre edițiile trecute ale Bucharest Coffee Festival. Dacă sunteți în București, ca de obicei, servim noutățile ca recomandare pe râșnița de volum în weekend la locațiile noastre. Astfel, lotul experimental va fi disponibil weekendul acesta (27-28), iar cel clasic, weekendul viitor (4-5). Vă așteptăm! Până atunci - sau dacă nu ajungeți pe la noi - le puteți comanda oricând de pe site, cu 15% reducere (cod FORUM) și livrare gratuită în România la comenzile de peste 200 de lei. PS: Am gustat El Salvador Guanacaste 120N la prăjitorie, înainte să o lansăm, sub mai multe forme: cupping, espresso și cappuccino și mie personal mi s-a părut extraordinară. Complexă și foarte aromată. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 07-07-2026 Dragi espressomani, Am activat formularul cu una dintre noutățile aduse în ofertă, selectând una dintre originile produselor de Rodolfo Ruffatti Battle, lotul fiind un classic Bourbon, procesat prin spălare la Finca El Salvador, fermă de familie. Cu un profil care complementează orice preparat pe bază de espresso, va veti bucura de note dulci și clare de ciocolată neagră, dulceață de nuci, dude (că tot au fost în sezon) și cherimoya - cafeaua fiind la promotia de 1kg care beneficiaza de transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 08-07-2026 (07-07-2026, 16:28)Oana_Sloane Wrote: Dragi espressomani, Da, formular este activ si s-au transmis comenzile >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman nu inteleg de ce linkul din postare nu vrea sa functioneze, si nu pot sa-l mai editez ps: multumesc de observatie:D RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - bx3m - 23-07-2026 @Oana_Sloane - Buna! Pentru cat timp mai este disponibil soiul actual? Imi place mult, dar abia am deschis punga si vreo 3 saptamani de acum sunt aranjat, dar parca as mai lua o punga si mi-e sa nu raman fara :) P.S. Si daca tot vorbim, as vrea sa va cer sfatul intr-o privinta, o sa trimit un PM. RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 23-07-2026 hehe, te-as fatuiesc sa profiti de promotia actuala, ca urmeaza sa vina si randul altor origini... :) RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - IrinaSloane - 23-07-2026 Salutare, Tocmai ce am primit o livrare de cafea verde și au revenit în stoc două loturi procesate Natural din categoria noastră de Premium Lots: Rwanda Cyendajuru Natural - profil aromatic de smochine, struguri albi, caise uscate, hibiscus, ciocolată cu lapte; Ethiopia Chelchele Natural - profil aromatic de nectar de caise, prune uscate, violete, ceai negru. Revenim săptămâna viitoare cu alte loturi care se întorc în ofertă și ulterior cu câteva noutăți :) Vă reamintim și de livrarea gratuită în România la comenzile de peste 200 de lei și codul "FORUM" de adăugat la checkout pentru 15% reducere. Un sfârșit de săptămână minunat! RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - bx3m - 24-07-2026 (23-07-2026, 15:01)Oana_Sloane Wrote: hehe, te-as fatuiesc sa profiti de promotia actuala, ca urmeaza sa vina si randul altor origini... :) Profitat, multumesc!
|