![]() |
|
Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Sfaturi la cumparare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sfaturi-la-cumparare) +--- Thread: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar (/Thread-Sfat-cumparare-ECM-Classika-vs-VBM-Domobar) Pages:
1
2
|
RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - george_x - 10-10-2021 Am facut comanda de ECM Classika - cred ca ajunge pe stoc in Noiembrie. Multumesc tutror pentru sfaturi. RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - distrugatorul - 10-10-2021 Ohoo dureaza ceva. Inseamna ca nici producatorul nu are stoc RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - anyidulike - 17-01-2022 (10-10-2021, 21:08)distrugatorul Wrote: Ohoo dureaza ceva. Inseamna ca nici producatorul nu are stoc Si ? A ajuns ? Impresii ? Si eu ma gandesc sa fac upgrade tot la Classika RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - cradun - 17-01-2022 @anyidulike, ca utilizator de Classika ce ceva timp, pot sa iti spun ca imi place mult sa il folosesc. Ca face sau nu face mai mult decat Unica, e discutabil. Cu siguranta boilerul de inox si cronometrul sunt plusuri, dar nu stiu dc fac sa merite diferenta de pret fata de Unica. Dc ar fi sa imi iau acum un espressor (in afara de DC Studio), as alege ECM Puristika, care e un Classika simplificat. Insa, pt ca vad ca ai deja 41TEM, as zice ca un Honne ti-ar aduce diferente mai mari in ceasca decat un upgrade de espressor. RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - anyidulike - 18-01-2022 (17-01-2022, 19:56)cradun Wrote: @anyidulike, ca utilizator de Classika ce ceva timp, pot sa iti spun ca imi place mult sa il folosesc. Ca face sau nu face mai mult decat Unica, e discutabil. Cu siguranta boilerul de inox si cronometrul sunt plusuri, dar nu stiu dc fac sa merite diferenta de pret fata de Unica. Dc ar fi sa imi iau acum un espressor (in afara de DC Studio), as alege ECM Puristika, care e un Classika simplificat. Da, dar mi-ar aduce diferente mai mari si in buzunar :)) pe minus. Pe mine ma intereseaza sa simt un upgrade fata de 41TEM, la rasnita nu vreau sa mai investesc. Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - d2florin - 18-01-2022 Pai eu cred ca tocmai rasnita va aduce un upgrade în privința gustului.. RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - anyidulike - 18-01-2022 (17-01-2022, 19:56)cradun Wrote: @anyidulike, ca utilizator de Classika ce ceva timp, pot sa iti spun ca imi place mult sa il folosesc. Ca face sau nu face mai mult decat Unica, e discutabil. Cu siguranta boilerul de inox si cronometrul sunt plusuri, dar nu stiu dc fac sa merite diferenta de pret fata de Unica. Dc ar fi sa imi iau acum un espressor (in afara de DC Studio), as alege ECM Puristika, care e un Classika simplificat. Ce ai avut inainte de Classika ? RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - cradun - 18-01-2022 (18-01-2022, 13:00)anyidulike Wrote: Ce ai avut inainte de Classika ? Lelit PL81T, Pavoni, Bezzera Magica si Strega. RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - anyidulike - 19-01-2022 (18-01-2022, 13:00)anyidulike Wrote:(17-01-2022, 19:56)cradun Wrote: @anyidulike, ca utilizator de Classika ce ceva timp, pot sa iti spun ca imi place mult sa il folosesc. Ca face sau nu face mai mult decat Unica, e discutabil. Cu siguranta boilerul de inox si cronometrul sunt plusuri, dar nu stiu dc fac sa merite diferenta de pret fata de Unica. Dc ar fi sa imi iau acum un espressor (in afara de DC Studio), as alege ECM Puristika, care e un Classika simplificat. Catre ECM Puristika o sa ma indrept. O sa las si cateva impresii apoi, ca vad ca nu se gasesc pe nicaieri. RE: Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar - slavic1983 - 21-01-2022 (18-01-2022, 11:32)d2florin Wrote: Pai eu cred ca tocmai rasnita va aduce un upgrade în privința gustului.. I second that! |