![]() |
|
intrebari espressor + rasnita 2000 RON - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Sfaturi la cumparare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sfaturi-la-cumparare) +--- Thread: intrebari espressor + rasnita 2000 RON (/Thread-intrebari-espressor-rasnita-2000-RON) Pages:
1
2
|
RE: intrebari espressor + rasnita 2000 RON - orwo - 24-10-2018 daca devii maniac sa stii ca orice iti iei acum peste o perioada de timp,nu lunga le vei vinde(de obicei in pierdere)asa ca mai bine iti iei ceva ca lumea de la inceput si inveti dupa aceea ....sau mergi pe ceva entry level.. o rasnita buna si un aparat care are stabilitate termica acestea sunt cele necesitati importante ptr a face o cafea buuuna :D RE: intrebari espressor + rasnita 2000 RON - Daaaaan - 26-10-2018 (23-10-2018, 20:02)Charon Wrote: ok. o rasnita ROK Coffee Grinder ? in loc de kinu M47Eu am ROK ...si ti-o recomand. Nu neaparat in defavoarea lui Kinu (care nu l-am incercat), dar in favoarea ususrintei in utilizare...mai ales daca ai si alti membri ai familiei care prepara cafea. La mine a avut nevoie de o re-aliniere a cutitelor...treaba de 5 min., dar mi-a mancat nervii pana am descoperit care e problema. Si da, are nevoie de 2 picaturi de apa pe boabe inainte sa rasnesti, altfel o sa ai vreo 2 gr. de cafea lipite de rasnita. Daca este vreun Clujean posesor de Kinu, eu sunt nerabdator sa fac o comparatie... [emoji16] LaPavoni Milano '15, RoK grinder RE: intrebari espressor + rasnita 2000 RON - Charon - 26-10-2018 Am uitat sa pun notificari. raspund cu intarziere ![]() (24-10-2018, 02:28)orwo Wrote: charon daca vrei sa vezi cum functioneaza un kinu better call me :Dmerci . iti scriu (24-10-2018, 15:18)io_bri Wrote: Charon, vad ca esti din Timisoara: daca vrei iti pot da (cu imprumut, sau de tot - nu cred ca valoreaza acum mai mult de 80 ron) o risnita Hario Mini Milll, ca sa vezi cum merge cu ea (am inceput cu ea, si cu cafea proaspata iese suficient de bine incit sa vrei sa progresezi); iti iei un espressor rezonabil (Gaggia Classic SH?), cafea de la Milan sau din tara, si experimentezi.merci mult . iti scriu pm. cred ca planul tau e ok. Am avut un minus in buget asa ca pana una alta va trebui sa ma multumesc cu o rasnita manuala entry level, cafea proaspat prajita si un moka pot... pana gasesc un gaggia classic second ![]() inteleg progresul cu experienta. am avut ceva similtar la cutie de bucatarie japoneze. Am inceput cu unul stamped in fabrica, 300 lei, si am ajuns la cutie facute manual pe la 800-1000 lei si e mare diferenta de performanta si estetic. (24-10-2018, 20:09)orwo Wrote: daca devii maniac sa stii ca orice iti iei acum peste o perioada de timp,nu lunga le vei vinde(de obicei in pierdere)asa ca mai bine iti iei ceva ca lumea de la inceput si inveti dupa aceea ....sau mergi pe ceva entry level.. da. cum zicea in alt post. am facut o obsesie pe cutie si pietre de ascutit ![]() automat o venit si nevoie constanta de upgrade si am vandut o parte din ele in pierdere (22-10-2018, 21:18)vdub Wrote: Poate sunt eu mai speriat de alegerea rasnitei decat a espressorului si as prefera s-o las pentru mai tarziu dupa ce-mi fac temele si strand bani, sau poate nu acord atat de multa atentie calitatii macinaturii. oh man exista is un debate intre conice vs planepentru mine momentan decizia e simpla. nu am banii
|