Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Sfaturi la cumparare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sfaturi-la-cumparare)
+--- Thread: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron (/Thread-Sfat-pt-un-espressor-sh-automat-pana-in-800ron)

Pages: 1 2

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - allex06 - 09-06-2018

Gasesti cafeina tablete in caz ca te interezeaza doar efectul, are absorbtie rapida, controlezi usor dozele si e foarte ieftina.

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - rhadoo54MS13 - 09-06-2018

Allex06, stiu de mult..tablete luam.de la My protein, vreo 100 tablete la 25ron ...luam cam jumate de tableta inainte. .asta sa zic ca iau inainte de sala..dar inainte de munca,NU!:D Parca asi bea 1-2-3 espresso....si ies si mult mai ieftin cu tablete:))) dar na...nu pot lua mereu...

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - lracu - 09-06-2018

(09-06-2018, 17:03)rhadoo54MS13 Wrote: ... Stand pe acest forum, nu mi strica...sa citesc diverse..

... 

Nu mai sta dom-le pe forum, ca se indoaie, incearca aici:
https://forum.softpedia.com/topic/311825-recomandare-espressor-cafea-si-rasnite/

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - rhadoo54MS13 - 09-06-2018

L am citit....ms anyway.

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - adiszep - 09-06-2018

Da mergi la câteva cafenele de specialitate ca tot ești din buc si vezi despre ce se vb pe forum. Te hotărăști după ce vrei sa faci ;)

recomand

bob coffee lab
panda bandit
orygyns
Guido

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - Gozmin - 10-06-2018

Eu susțin ca discutiile ar trebui sa se oprească aici. Se pierde prea mult timp cu ceva ce nu are legatura cu titlul topicului si specificul forumului.

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - Fane - 10-06-2018

nu corespunde cu specificul forumului si nici nu prea e o atitudine decenta fata de ceilati membrii ai forumului. pana se trezeste Liviu :) eu inchid topicul. vedem ce decizie ia el in continuare.

RE: Sfat pt un espressor sh automat pana in 800ron - Lyvyoo - 10-06-2018

Hai sa ne calmam putin. Mi-as dori:
@kum - sa nu mai folosim acel limbaj niciodata pe acest forum, indiferent de natura problemelor. Uite aici un exemplu. Pana la urma cadem din capcana in capcana, pt ca reprosam ceva unui user aparent troll, printr-un limbaj de cartier. Inevitabil se ajunge la stergeri de ambele parti si n-am facut nimic... Stiu ca tinem cu totii la acest forum si ni se apare anormal cand cineva nu intelege despre ce e vorba si insista in acea problema, dar putem si altfel rezolva, spre exemplu recomandandu-i sa mearga undeva sa bea o cafea buna apoi sa se intoarca aici pe topicul sau si sa scrie impresiile. Daca nici dupa experienta asta nu suntem compatibili, asta e, omul isi va cauta un automat pe olx iar noi ne vedem de drum mai departe.

@rhadoo54MS13 - hai sa facem asa - mergi la o cafenea de specialitate, cere un espresso ca la carte, cere si un Aeropress (poate iti place tipul asta de bautura, vezi pe google) si apoi revino aici cu o impresie despre ce ai baut, comparand si cu automatul tau de la munca si cafeaua de 1 leu. Pur si simplu ne intereseaza opinia ta despre ce ai gustat. In zona ta nu sunt cafenele de specialitate probabil pt ca nu ar fi rentabile acolo raportat la preferintele clientilor, cea mai sudica fiind Kups, pe Sos. Oltenitei. Mai jos de ea nu stiu nimic. 

Daca mai departe vei dori niste recomandari in acel sens, pentru a obtine acele lichide baute pe acolo, atunci vei gasi aici o sursa buna de recomandari. Dar fii sigur ca nu scapi cu o rasnita electrica sub 700 de lei sau una manuala mai modesta la 200 lei daca esti dispus sa mainvelezi 2-3 min pt o cafea. Iar un espressor pleaca si el de la 1100 lei, aparand uneori pe olx unele alternative de sub 1000 lei. Dupa cum vezi, nimic despre automate. Daca acolo iti va placea cafeaua, acasa nu vei putea obtine asa ceva cu un automat. Deci topicul va putea fi continuat doar daca renunti la automat pt un aeropress + rasnita sau vei dori sa iti iei un espressor SEMIautomat + rasnita.

Ca sa nu ne mai inflamam, acest topic ramane inchis. Da-mi un PM (mesaj privat) dupa ce mergi la acea cafenea (sau alta de specialitate) si vrei sa scrii impresiile. Voi redeschide topicul pt tine atunci.