Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Bubucalu - Buimac - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate)
+---- Thread: Bubucalu - Buimac (/Thread-Bubucalu-Buimac)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Bubucalu - Buimac - HoratiuC - 13-03-2018

Sâmbătă i-am făcut și eu o vizită lui Cosmin la prăjitorie.

Pentru început m-a "îndulcit" cu un V60 și apoi am trecut la o sesiune de cupping pe o Rwanda prăjită folosind un profil nou. Ambele experiențe au fost premiere pentru mine. 

Rwanda termină mâine degazarea și abia aștept sa o gust și in extracție espresso.  

Cosmin a fost foarte amabil și mi-a făcut cadou o cafea aflată in lucru, singura cu etichetă color pe pungă Wink, pe care o aștept cu nerăbdare la vânzare.

Din păcate nu am putut petrece mai mult timp, dar promit să revin. 

Mulțumesc, Cosmin!

Bubucalu - Buimac - Ciprian - 17-03-2018

După amiaza am savurat Rwanda by Buimac, aroma de nuci chiar era in ceașca [emoji2][emoji2][emoji2][emoji106]

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: Bubucalu - Buimac - sorinherea - 19-03-2018

Ethiopia Guji omniroast raport 18g/38g la 90grade rezultat delicios!

RE: Bubucalu - Buimac - bogy - 27-03-2018

O noua sesiune de teste:

[Image: q9q7L8f.jpg]

Sa inceapa distractia! Multumesc Bubucalu!

RE: Bubucalu - Buimac - Denis - 27-03-2018

Arata bine, sunt curios ce gust au.

Am comandat si eu azi Rwanda Green Mountain si Panama Jurutungo, de abia astept sa ajunga.

RE: Bubucalu - Buimac - RaduB - 02-04-2018

Am comandat in 29.03 (seara tarziu) Panama Jurutungo, ca de obicei Cosmin raspunde prompt, in 30 a fost prajita, Sambata in 31 inainte de amiaza curierul cu coletul la usa.
Multumesc pentru promptitudine.

Revin cu pareri in cateva zile, cand ajunge cafeaua la potentialul maxim, pana in momentul de fata nu pot sa ma declat decat incantat, se regasesc usor notele descrise de Cosmin.

RE: Bubucalu - Buimac - Lyvyoo - 03-04-2018

Din ciclul "Ce cafea am baut maine"
[Image: GL4pCHJ.jpg]

Bubucalu - Buimac - bubucalu - 04-04-2018

din culise[Image: 739f9a219e2117887e20f38e351cfcb2.jpg]

RE: Bubucalu - Buimac - Lyvyoo - 04-04-2018

Daa, frumos, multi vizitatori care au insufletit micul atelier de productie :)

Doua si de la mine, una cu bubucalu prajind de zor, daca nu pt un Porsche macar pentru o aripa, iar in urmatoarea am blurat patratelele sa nu spuna lumea ca nu se mai satura nickso de reparat  :))

[Image: JP3OEP4.jpg][Image: 8KoaYs4.jpg]

RE: Bubucalu - Buimac - nickso - 04-04-2018

:))))))))

RE: Bubucalu - Buimac - adif - 05-04-2018

Prin ce curier livreaza Buimac? Nu gasesc niciun numar de telefon de la prajitorie.

RE: Bubucalu - Buimac - RaduB - 05-04-2018

Mie mi-a venit cu Fan.
Foloseste messenger-ul de pe Facebook, iti raspunde rapid Cosmin.

RE: Bubucalu - Buimac - adif - 05-04-2018

Da, m-a informat bubucalu in PM. Multumesc!

RE: Bubucalu - Buimac - Ovidiu85 - 06-04-2018

Intr-un final am ajuns si eu prin Bucuresti, unde ma astepta punga de Geisha, primita de sotie in urma cu 2 saptamani. Ce pot sa zic, e atat de buna ca am reusit sa termin cele 150 de grame in mai putin de 2 zile :). Pe la jumatatea pungii cred ca am nimerit si sweet spot-ul pe Honne. Acum e nevoie de mai multa. :D
[Image: 31CnUF8.jpg][Image: gDQ77mk.jpg]

Bubucalu - Buimac - Semaca007 - 15-04-2018

Am reușit sa ajung și eu ieri la prajitoria lui Cosmin, care a fost extrem de amabil, fără a mai menționa ca mi s-a părut ca a venit la prajitorie special pentru mine (deși el a zis ca nu).
Am băut un Chemex din Geisha excelent, am vorbit de cafea și de prajitorul lui turcesc, am făcut poze și ne-am simțit foarte bine la el.
N-am rezistat sa nu luam 2 cești marcă înregistrată Buimac, iar la final am primit și un aparat Aeropress împrumut pentru încercări. Ca urmare atașez poze cu primul meu Aeropress, în ceștile cu pricina. [Image: 8e23156d1e90af3aa17ad6d631dad992.jpg][Image: 94ee4a9d68d60484c7853fa84cc6a1d5.jpg]

RE: Bubucalu - Buimac - Danielu - 15-04-2018

Am luat si eu prin kfea.ro o Ehiopia Guji, care desi era prajita la sf. lui februarie, a fost senzatie. Am luat prin kfea pt ca imi mai trebuiau diverse chestii, deci ma asteptam sa aiba o data a prajirii mai veche.

RE: Bubucalu - Buimac - bogy - 15-04-2018

Am terminat sesiunea de teste. Prajirea cafelelor este una excelenta (pe gustul meu). Felicitari Bubucalu!
Am facut si un clasament al celor cinci cafele in ordinea preferintelor mele:
1. Panama Jurutungo Caturra Natural
2. El Salvador Cerro Verde
3. Brazilia Meia Pata
4. Guatemala Las Ampolas
5. Rwanda Green Mountain

RE: Bubucalu - Buimac - orwo - 20-04-2018

la cate pungi de cafea cumparate sau la ce cantitate primim o ceasca gratis??? :D :D :D

RE: Bubucalu - Buimac - HoratiuC - 20-04-2018

In topul meu personal PANAMA JURUTUNGO GEISHA NATURAL de la Cosmin a detronat fostul lider (Heleanna’s Secret - RightSide Coffee).

RE: Bubucalu - Buimac - dinu - 30-04-2018

Ce fain e la prăjitorie... Am fost și eu în vizită la Cosmin, am fost bine primit, tratat cu Ghe(i)sa la chemex - excelentă - și cu povești despre cafea. Firește, am luat ceva cafea, dar e la degazat. Mulțumesc de primire și succes.

RE: Bubucalu - Buimac - bubucalu - 10-05-2018

[Image: jevOqbr.jpg]

Bubucalu - Buimac - bubucalu - 23-05-2018

cu siguranță cea mai frumoasa experiență a scurtei mele cariere din domeniu. returnand Mariei Lisa Ruiz cafeaua prajita de catre mine, Casa Ruiz, Panama Boquete
[Image: b06a0f5f29d6868adf5df2c83e5063d4.jpg]

RE: Bubucalu - Buimac - Fane - 23-05-2018

cafeaua aia a strabatut jumatate de glob dus, a fost prajita si apoi jumatate de glob intors? :)

Bubucalu - Buimac - nickso - 23-05-2018

Foarte frumos!! Fa-i si un espresso:)

Bubucalu - Buimac - bogdan_geor - 23-05-2018

(23-05-2018, 05:17)bubucalu Wrote: cu siguranță cea mai frumoasa experiență a scurtei mele cariere din domeniu. returnand Mariei Lisa Ruiz cafeaua prajita de catre mine, Casa Ruiz, Panama Boquete
[Image: b06a0f5f29d6868adf5df2c83e5063d4.jpg]

foarte tare Cosmine!!! nu exista buton de big like, dar daca ar exista, as da 10 click-uri de la mine :)

Bubucalu - Buimac - Ciprian - 23-05-2018

Foarte tare Cosmin!!!! Asta înseamnă pasiune si dedicare[emoji2] sa dea mâna “muntele” cu “marea”

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: Bubucalu - Buimac - micrenda - 23-05-2018

Super Cosmin :)
Felicitări pentru calatoria, pentru cafea si pentru pasiunea!

RE: Bubucalu - Buimac - Lyvyoo - 23-05-2018

Bravos amigo! Si ce a zis de light roast-ul tau?  :)

Bubucalu - Buimac - bubucalu - 24-05-2018

mulțam frumos colegii
am facut o multime de poze, am sa va descriu cat pot de bine experiența cand si daca revin :-)
pana atunci pot sa va zic ca mi-au depasit orice așteptări; doamna Ruiz e antrenor profesionist de sensory, au mai multe prajitoare si aparaturi de extras decate am vazut eu in total, au 6 statii de procesare cu tot atatea laboratoare de degustare, 11 ferme la diferite altitudini ce se procesaza separat pe varietaluri, au si o prajitorie gigantica, experiența lor de zeci de ani se vede, prajesc niște cafele incredibile, ar fi fost o onoare sa primesc feedback de la domnia ei, dar, din nefericire, domnul Ruiz, tatăl familei si fondatorul fermei, a decedat acum 2 zile..

RE: Bubucalu - Buimac - razvanMB - 24-05-2018

Sa pui poze Bubu:) Felicitari pentru frumoasa experienta!