![]() |
|
Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm (/Thread-Site-pentru-Lelit-PL41-Precision-Competition-Filter-57mm) |
RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 13-09-2016 cineva amabil din bucuresti ar putea centraliza nr de bucati necesare,asa ca sa ii fie mai usor lui beantec RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Lyvyoo - 13-09-2016 Se ocupa Beantec de toate. Asteptam un semn de la el sa vedem cand ajunge pachetul in RO RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - mr. beanTec - 13-09-2016 Buna, Noutati: Sitele sunt in sfarsit pe drum spre RO->Bocsa. Cum ajung am sa informez. Le voi trimite din Bocsa cu Fan Courier la fiecare Adressa care o primesc inpreuna cu dorinta cate Site la bucata. Adresa si cantitatea trebuie sa mi-o trimiteti prin Formularul de Contact facut de Liviu in rubrica de Reduceri pentru comunitate. Formular Cumpar Site Dupa ce primesc adressa completa, cu cod postal, Orasul, Strada, Blocul sau Nr. casei etc. Si Tel. se face Factura proforma. Dupa confirmarea platii se trimite Plicul. Sita costa 40RON si Plicul 15RON. Nu conteaza ca trimit unul sau max. 10 de o data intrun plic. Daca mai sunt intrebari, scrieti. Salutari Cosmin RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 14-09-2016 multam fain de ajutorul acordat :) ai sa centralizezi cererile de cumparare pe oras?cred ca ptr tm poti sa le trimiti la oricare dintre cei care le cer noi ne cunoastem unii cu altii si o sa ne descurcam cu impartirea lor RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Kosta David - 14-09-2016 Salut Cosmin si multumim pentru acest efort de a ne oferi aceste site! Nu prea am inteles ce e cu acest plic de care vorbesti..adica sita are un pret si plicul in care vine ea are alt pret? Care ar fi urmatorul pas pe care trebuie sa-l facem noi, cei ce ne-am exprimat aici dorinta de a achizitiona o astfel de sita? Am incercat sa intru pe acel formular dar nu am reusit..adevarul e ca nici nu am mai achizitionat ceva printr-un formular de reducere pe acest site. Si mai am o intrebare: transportul pana in localitatile noastre banuiesc ca se achita separat fata de contravaloarea sitei si a acelui plic, nu? Multumesc si toate cele bune!
RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 14-09-2016 sita e 40 transportul e 15 lei plicul max 10 bucati plic incearca de aici sa intri : http://www.espressoman.ro/reduceri-la-espressoare-si-rasnite/#comment-4232 RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Kosta David - 14-09-2016 Mersi orwo pentru link. Am reusit sa completez formularul si l-am trimis. In situatia in care exista doar un doritor intr-o localitate (cazul meu), banuiesc ca doar acela plateste singur transportul, nu? Plata se face in avans sau prin ramburs, la sosirea Fancurierului? RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 14-09-2016 in avans,si da vei fi singurul mult prea fericitul [Image: biggrin.gif] platitor de transport [Image: biggrin.gif] RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - scientist - 14-09-2016 Urasc fara rezerve actvitatea de curierat romanesc dar ma ofer sa accept centralizarea pe adresa mea pentru doritorii de economii din Iasi. Asa poate o punem si de-o cafea pe undeva... RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - beberules - 14-09-2016 (13-09-2016, 23:53)mr. beanTec Wrote: Buna, Bocșa, like in jud. Caraș-Severin? Dacă da, s-ar putea ridica direct de acolo? Întreb pentru că eu am ceva colegi care mai au drumuri la Reșita, le-ar putea plăti și ridica direct, să nu ne mai complicăm cu curieri. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 14-09-2016 (14-09-2016, 11:51)beberules Wrote:(13-09-2016, 23:53)mr. beanTec Wrote: Buna, poti sa le iei ptr toti din tm? RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - beberules - 14-09-2016 Da, bine-inteles, doar sa confirme mr. beanTec că se poate, și să văd cand mai ajung ai mei colegi prin zona aia. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 14-09-2016 pai ideal ar fi sa comande cei ce doresc sitele ,iar beantec in momentul in care primeste banii sa ne zica ce si cum RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - mr. beanTec - 14-09-2016 Buna! Deci cine dorește la gramada, sa facă o singura comanda cu câte site trebuie! Va rog nu comandați a parte și eu sa la pun la pachet , sa le sortez etc. Poate mă puteți ajuta așa un pic. Cine comanda pentru grup, și plătește pentru grup și eu fac o singura factură. Restul va înțelegeți voi. Cine comanda singur, are din păcate și transportul singur. Cine dorește și are un drum la sediu în bocsa, poate lua sitele de acolo și le plătește la sediu! Eu am sa fac o lista săptămână ăsta cu toate comenzile și o sa discutam împreună cine Cum și ce! Salutari. Cosmin RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Adrian_vi - 14-09-2016 (14-09-2016, 01:04)scientist Wrote: Urasc fara rezerve actvitatea de curierat romanesc dar ma ofer sa accept centralizarea pe adresa mea pentru doritorii de economii din Iasi. Asa poate o punem si de-o cafea pe undeva... salut, hai sa facem un plic pt amandoi eu sunt tot in iasi RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - scientist - 14-09-2016 Quote:Adrian_vi, corect, poate mai sunt doritori din Iasi, anuntati-va. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - claudia - 15-09-2016 Buna tuturor, Pentru Timisoara pot sa primesc eu coletul, doar sa-mi spuneti cati doritori sunt :) Pana acuma suntem 2: eu si orwo ( Cristi) Modalitatea de plata: pot achita eu avansul si cand ne intalnim sa va predau sitele, imi dati si banii. Astept feedback-uri! RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Liviu.Mihu - 15-09-2016 Buna Claudia. Si eu pt TM. merci fain RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Laurentiuu - 15-09-2016 Ceau Claudia, Una si pentru mine. Mersi mult. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - hd56fox - 15-09-2016 As putea si eu sa o iau din TM. Pot trimite baiatul meu cu banii. Multumesc. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 16-09-2016 (15-09-2016, 23:57)hd56fox Wrote: As putea si eu sa o iau din TM. admis cu brio :) RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Kosta David - 16-09-2016 @beanTec: Salut Cosmin! Eu am facut deja comanda prin intermediul formularului de reducere de pe forum pentru o bucata sita Precision Competition Filter 57 mm. Nemaifiind nimeni din Braila cu aceasta comanda, voi plati singur transportul. Imi poti spune cand ar trebui sa soseasca si cum facem plata? Multumesc si un weekend placut va doresc! RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 16-09-2016 (16-09-2016, 13:05)Kosta David Wrote: @beanTec: Salut Cosmin! Eu am facut deja comanda prin intermediul formularului de reducere de pe forum pentru o bucata sita Precision Competition Filter 57 mm. Nemaifiind nimeni din Braila cu aceasta comanda, voi plati singur transportul. Imi poti spune cand ar trebui sa soseasca si cum facem plata? trebuie sa te muti de acolo....esti singur printre straini :) RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Lyvyoo - 16-09-2016 Din Galati am mai vazut espressomani (si e acolo o cafenea buna ce promoveaza valul 3 si cafeaua de calitate), dar din Braila mai putini din pacate... Eventual cred ca am gasi o solutie sa vina spre acea cafenea sita, daca stii ca ai drum in Galati. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - beberules - 16-09-2016 Claudia, o sita si la mine, multumesc. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Kosta David - 17-09-2016 Lyvyoo, daca se poate, e ok sa soseasca sita in Galati, la acea cafenea. Despre ce cafenea este vorba? M-ai facut curios
RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - Lyvyoo - 17-09-2016 Atunci asteapta pana la final de group buy ca sa vezi daca ai vreun galatean sau brailean in gasca, iar daca nu, cere sa fie trimisa spre comanda mai mare din Bucuresti. Cafeneaua e o gelaterie / cafenea, care ia de la Claro - https://www.facebook.com/gelatouncafe/?fref=ts RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - CMaxic - 17-09-2016 +1 pt Cluj RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - claudia - 17-09-2016 Buna seara, Astazi am plasat comanda de 6 site duble Precision Competition Filter, 57 mm la Beantec. Avem urmatorii viitori posesori: - Orwo - Liviu.Mihu - Laurentiuu - hd56fox - Beberules Desigur, a sasea sunt eu [Image: tongue.gif] Va voi contacta cand ajung in posesia lor. RE: Site pentru Lelit PL41, Precision Competition Filter 57mm - orwo - 17-09-2016 Mulțumesc frumos |