espressoman amator
TIMISOARA
cineva amabil din bucuresti ar putea centraliza nr de bucati necesare,asa ca sa ii fie mai usor lui beantec
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Se ocupa Beantec de toate. Asteptam un semn de la el sa vedem cand ajunge pachetul in RO
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
life is to short for bad coffee!
Mannheim / Germany
13-09-2016, 23:53
(Edited 13-09-2016, 23:57 by mr. beanTec.)
Buna,
Noutati: Sitele sunt in sfarsit pe drum spre RO->Bocsa. Cum ajung am sa informez. Le voi trimite din Bocsa cu Fan Courier la fiecare Adressa care o primesc inpreuna cu dorinta cate Site la bucata. Adresa si cantitatea trebuie sa mi-o trimiteti prin Formularul de Contact facut de Liviu in rubrica de Reduceri pentru comunitate.
Formular Cumpar Site
Dupa ce primesc adressa
completa, cu cod postal, Orasul, Strada, Blocul sau Nr. casei etc. Si Tel. se face Factura proforma. Dupa confirmarea platii se trimite Plicul. Sita costa 40RON si Plicul 15RON. Nu conteaza ca trimit unul sau max. 10 de o data intrun plic.
Daca mai sunt intrebari, scrieti.
Salutari
Cosmin
- E61 - 64mm -
espressoman amator
TIMISOARA
14-09-2016, 00:11
(Edited 14-09-2016, 00:18 by orwo.)
multam fain de ajutorul acordat :)
ai sa centralizezi cererile de cumparare pe oras?cred ca ptr tm poti sa le trimiti la oricare dintre cei care le cer noi ne cunoastem unii cu altii si o sa ne descurcam cu impartirea lor
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.
Espressoman infocat
Braila
Salut Cosmin si multumim pentru acest efort de a ne oferi aceste site! Nu prea am inteles ce e cu acest plic de care vorbesti..adica sita are un pret si plicul in care vine ea are alt pret?

Care ar fi urmatorul pas pe care trebuie sa-l facem noi, cei ce ne-am exprimat aici dorinta de a achizitiona o astfel de sita? Am incercat sa intru pe acel formular dar nu am reusit..adevarul e ca nici nu am mai achizitionat ceva printr-un formular de reducere pe acest site. Si mai am o intrebare: transportul pana in localitatile noastre banuiesc ca se achita separat fata de contravaloarea sitei si a acelui plic, nu? Multumesc si toate cele bune!
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60
espressoman amator
TIMISOARA
sita e 40 transportul e 15 lei plicul max 10 bucati plic
incearca de aici sa intri :
http://www.espressoman.ro/reduceri-la-es...mment-4232
Espressoman infocat
Braila
Mersi orwo pentru link. Am reusit sa completez formularul si l-am trimis. In situatia in care exista doar un doritor intr-o localitate (cazul meu), banuiesc ca doar acela plateste singur transportul, nu? Plata se face in avans sau prin ramburs, la sosirea Fancurierului?
Lelit PL41e with PID & shower screen IMS Competition, Kinu M 38, Anfim Best, Bialetti Venus, V 60
espressoman amator
TIMISOARA
in avans,si da vei fi singurul mult prea fericitul
[Image: biggrin.gif] platitor de transport
[Image: biggrin.gif]
Espressoman infocat
iasi
Urasc fara rezerve actvitatea de curierat romanesc dar ma ofer sa accept centralizarea pe adresa mea pentru doritorii de economii din Iasi. Asa poate o punem si de-o cafea pe undeva...
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Espressoman infocat
Timisoara
(13-09-2016, 23:53)mr. beanTec Wrote: Buna,
Noutati: Sitele sunt in sfarsit pe drum spre RO->Bocsa.
Bocșa, like in jud. Caraș-Severin? Dacă da, s-ar putea ridica direct de acolo? Întreb pentru că eu am ceva colegi care mai au drumuri la Reșita, le-ar putea plăti și ridica direct, să nu ne mai complicăm cu curieri.
ECM Classika | Sette 270 | Past: Lelit PL41TEM, Ascaso Mini i2
espressoman amator
TIMISOARA
(14-09-2016, 11:51)beberules Wrote: (13-09-2016, 23:53)mr. beanTec Wrote: Buna,
Noutati: Sitele sunt in sfarsit pe drum spre RO->Bocsa.
Bocșa, like in jud. Caraș-Severin? Dacă da, s-ar putea ridica direct de acolo? Întreb pentru că eu am ceva colegi care mai au drumuri la Reșita, le-ar putea plăti și ridica direct, să nu ne mai complicăm cu curieri.
poti sa le iei ptr toti din tm?
Espressoman infocat
Timisoara
Da, bine-inteles, doar sa confirme mr. beanTec că se poate, și să văd cand mai ajung ai mei colegi prin zona aia.
espressoman amator
TIMISOARA
pai ideal ar fi sa comande cei ce doresc sitele ,iar beantec in momentul in care primeste banii sa ne zica ce si cum
life is to short for bad coffee!
Mannheim / Germany
Buna! Deci cine dorește la gramada, sa facă o singura comanda cu câte site trebuie! Va rog nu comandați a parte și eu sa la pun la pachet , sa le sortez etc. Poate mă puteți ajuta așa un pic. Cine comanda pentru grup, și plătește pentru grup și eu fac o singura factură. Restul va înțelegeți voi. Cine comanda singur, are din păcate și transportul singur. Cine dorește și are un drum la sediu în bocsa, poate lua sitele de acolo și le plătește la sediu! Eu am sa fac o lista săptămână ăsta cu toate comenzile și o sa discutam împreună cine Cum și ce!
Salutari.
Cosmin
- E61 - 64mm -
Espressoman fresh
Iasi
(14-09-2016, 01:04)scientist Wrote: Urasc fara rezerve actvitatea de curierat romanesc dar ma ofer sa accept centralizarea pe adresa mea pentru doritorii de economii din Iasi. Asa poate o punem si de-o cafea pe undeva...
salut, hai sa facem un plic pt amandoi eu sunt tot in iasi
Espressoman infocat
iasi
Quote:Adrian_vi, corect, poate mai sunt doritori din Iasi, anuntati-va.
Lelit PL41TEM + Mahlkonig Vario + Hario Mini Mill + tamper full inox, prajitor GeneCafe
Espressoman infocat
timisoara
Buna tuturor,
Pentru Timisoara pot sa primesc eu coletul, doar sa-mi spuneti cati doritori sunt :)
Pana acuma suntem 2: eu si orwo ( Cristi)
Modalitatea de plata: pot achita eu avansul si cand ne intalnim sa va predau sitele, imi dati si banii.
Astept feedback-uri!
Lelit PL41TEm / rasnita Lelit PL043MMI / tamper Lelit
Espressoman infocat
Timisoara
Buna Claudia. Si eu pt TM. merci fain
Bezzera Strega, Honne (stripped down)/Ceado E5P/Kinu M47, HUKY 500
Espressoman infocat
Timisoara
Ceau Claudia,
Una si pentru mine.
Mersi mult.
AVX DB1X, Eureka Mignon Specialita, Kinu Phoenix
Espressoman infocat
HUNEDOARA
As putea si eu sa o iau din TM.
Pot trimite baiatul meu cu banii.
Multumesc.
Lelit PL043MMI, Knok Feldgrind ,Lelit PL 92 Elisabeth, Baratza sette 270
espressoman amator
TIMISOARA
(15-09-2016, 23:57)hd56fox Wrote: As putea si eu sa o iau din TM.
Pot trimite baiatul meu cu banii.
Multumesc.
admis cu brio :)
Espressoman infocat
Braila
@beanTec: Salut Cosmin! Eu am facut deja comanda prin intermediul formularului de reducere de pe forum pentru o bucata sita Precision Competition Filter 57 mm. Nemaifiind nimeni din Braila cu aceasta comanda, voi plati singur transportul. Imi poti spune cand ar trebui sa soseasca si cum facem plata?
Multumesc si un weekend placut va doresc!
espressoman amator
TIMISOARA
(16-09-2016, 13:05)Kosta David Wrote: @beanTec: Salut Cosmin! Eu am facut deja comanda prin intermediul formularului de reducere de pe forum pentru o bucata sita Precision Competition Filter 57 mm. Nemaifiind nimeni din Braila cu aceasta comanda, voi plati singur transportul. Imi poti spune cand ar trebui sa soseasca si cum facem plata?
Multumesc si un weekend placut va doresc!
trebuie sa te muti de acolo....esti singur printre straini :)
Bucuresti
Din Galati am mai vazut espressomani (si e acolo o cafenea buna ce promoveaza valul 3 si cafeaua de calitate), dar din Braila mai putini din pacate...
Eventual cred ca am gasi o solutie sa vina spre acea cafenea sita, daca stii ca ai drum in Galati.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Timisoara
Claudia, o sita si la mine, multumesc.
Espressoman infocat
Braila
Lyvyoo, daca se poate, e ok sa soseasca sita in Galati, la acea cafenea. Despre ce cafenea este vorba? M-ai facut curios
Bucuresti
Atunci asteapta pana la final de group buy ca sa vezi daca ai vreun galatean sau brailean in gasca, iar daca nu, cere sa fie trimisa spre comanda mai mare din Bucuresti. Cafeneaua e o gelaterie / cafenea, care ia de la Claro -
https://www.facebook.com/gelatouncafe/?fref=ts
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
+1 pt Cluj
Lelit PL 41TEM, Tamper Ascaso, râșniță Kinu M38
Espressoman infocat
timisoara
17-09-2016, 20:38
(Edited 17-09-2016, 20:45 by claudia.)
Buna seara,
Astazi am plasat comanda de 6 site duble Precision Competition Filter, 57 mm la Beantec.
Avem urmatorii viitori posesori:
- Orwo
- Liviu.Mihu
- Laurentiuu
- hd56fox
- Beberules
Desigur, a sasea sunt eu
[Image: tongue.gif]
Va voi contacta cand ajung in posesia lor.
Lelit PL41TEm / rasnita Lelit PL043MMI / tamper Lelit
espressoman amator
TIMISOARA
Mulțumesc frumos