![]() |
|
Masa rotunda - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Masa rotunda (/Thread-Masa-rotunda) |
RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 04-12-2014 Sambata, 06 dec. 10:30 AM @ Coftale Alin T., Mihai.B si Mihai Rosulescu. RE: Masa rotunda - Mihai.B - 04-12-2014 Thx Puneți și voi pls adresa. Ms Masa rotunda - Alin T. - 04-12-2014 Strada Ștefan Mihăileanu nr. 42. Gasesti pe google maps daca vei cauta 'coftale'. Ca punct de reper e Hala Traian RE: Masa rotunda - Mihai.B - 04-12-2014 Ms fain RE: Masa rotunda - ovisod - 04-12-2014 Daca se mai organizeaza intalnirea de duminica, 07 decembrie, as veni si eu. RE: Masa rotunda - simonac - 05-12-2014 Buna tuturor, La aceasta intalnire pot participa si incepatori in ale cafelei? Se va tine intalnirea si weekend-ul viitor (13-14 dec)? Multumesc, Simona RE: Masa rotunda - Mihai.B - 05-12-2014 ramane valabil ce discutasem acum cateva zile: anume sa aducem putin din cafeaua pe care o bem acasa, sa comparam si sa discutam pe seama ei? sau ne delectam cu alte specialitati :) RE: Masa rotunda - Lyvyoo - 05-12-2014 Pentru ca tot am de luat niste cafea, va fac si eu o vizita sambata asta :) Sper sa pot ramane mai mult. Oricum, locul este liber, nu ma puneti la calcule. RE: Masa rotunda - Mihai Rosulescu - 05-12-2014 (04-12-2014, 21:07)Papa Jacques Wrote: Sambata, 06 dec. 10:30 AM @ Coftale Ok perfect, ne vedem mâine la 10:30. Masa rotunda - Alin T. - 05-12-2014 (05-12-2014, 15:41)Lyvyoo Wrote: Pentru ca tot am de luat niste cafea, va fac si eu o vizita sambata asta :) Sper sa pot ramane mai mult. Oricum, locul este liber, nu ma puneti la calcule. Super, ma bucur, putem face cunostinta :) RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 05-12-2014 (04-12-2014, 22:46)ovisod Wrote: Daca se mai organizeaza intalnirea de duminica, 07 decembrie, as veni si eu. Deocamdata nu am primit o confirmare de participare de la nimeni altcineva pentru intalnirea de duminica. Daca se strang suficienti oameni, ne vedem si duminica asta. (05-12-2014, 11:33)simonac Wrote: Buna tuturor, Bineinteles ca pot participa si incepatori. Ce intrebare e asta? :) Inca nu stiu nimic de ce va fi weekendul viitor. Daca se strang suficienti oameni, ne vedem si weekendul viitor. (05-12-2014, 15:13)Mihai.B Wrote: ramane valabil ce discutasem acum cateva zile: anume sa aducem putin din cafeaua pe care o bem acasa, sa comparam si sa discutam pe seama ei? sau ne delectam cu alte specialitati :) Da, ramane valabil insa nu stiu in ce masura o sa putem prepara acolo din cafelele pe care le aduceti. Daca o sa fie mai liber cred ca avem sanse mai mari. RE: Masa rotunda - Mihai.B - 06-12-2014 Eu am ajuns! RE: Masa rotunda - Mihai.B - 06-12-2014 O intalnire reușită. Mulțumesc tuturor celor prezenți. Sper sa repetam asap Masa rotunda - Alin T. - 06-12-2014 Si eu am apreciat intalnirea. Mi-as dori sa se mai faca si sa mai pot veni. Multumesc tuturor, multumim Papa Jacques [emoji2] RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 06-12-2014 Multumesc si eu colegilor care au avut rabdare cu mine si m-au suportat aproape 5 ore. :) Imi propusesem sa stau maxim 2-3 ore insa ne-am cam intins la vorba si la cafele. Mi-a placut ca am cunoscut oameni noi si ca ne-am "plimbat" impreuna prin destul de multe subiecte, unele dintre ele neavand prea multe in comun cu cafeaua. Am discutat de la cum anume a inceput Papa Jacques pana la motivul pentru care repetabilitatea unui espresso facut dintr-un blend este invers proportionala cu numarul de cafele din care este compus blendul respectiv. Sper sa transformam aceste mese rotunde intr-un obicei. Deschidem lista pentru saptamana viitoare, sambata 13 decembrie. RE: Masa rotunda - Mihai.B - 06-12-2014 Me again prezent daca se mai poate. Dorința este. RE: Masa rotunda - Lyvyoo - 06-12-2014 Am ajuns si eu ca musafir nesigur si am ramas pana la ora 15 :) Sorry ca pe final au mai deviat discutiile spre alte chestiuni, administrative. Radu trebuie sa faca astfel de discutii cat poate de des, cu sute de useri. Pentru orice prajitor, interactiunea directa cu omul este un mare beneficiu, reciproc in cazul acesta. E drept, cine are deja un punct fizic de lucru, e mai castigat in acest sens. RE: Masa rotunda - Mihai Rosulescu - 06-12-2014 Confirm şi eu, reuniunea a fost foarte reuşită. E oarecum normal faptul că ne-am “plimbat” prin mai multe teme, oarecum legate de subiectul cafea cu derivatele… pasiune, perfecțiune, calitate, etc. Foarte utilă această “plimbare” pe subiecte adiacente, pentru acomodare şi acordare a participanților deoarece a facilitat ulterior o dezbatere, zic eu valoroasă, atât legată de cafea efectiv cât şi pe partea de creştere şi educare a comunității iubitorilor de cafea de calitate. Aşteptăm pe viitor de la Liviu, având în vedere rolul lui de principal facilitator şi catalizator al comunității, inițiative de şi mai mare amploare şi consistență. Masa rotunda - Alin T. - 07-12-2014 Si eu as veni din nou RE: Masa rotunda - Mihai L - 07-12-2014 Si eu m-as baga sambata... RE: Masa rotunda - Cosminp - 08-12-2014 Vin si eu RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 12-12-2014 Cu regret anunt ca intalnirile de saptamana aceasta se amana pana la urmatoarul sfarsit de saptamana, respectiv 20 si 21 decembrie. Multumesc frumos tuturor pentru intelegere. RE: Masa rotunda - andra - 12-12-2014 Mi-ar placea si mie sa vin, din pacate sunt plecata din Bucuresti pana dupa Craciun. Daca veti decide ca va mai intalniti si atunci, sigur vin :D . RE: Masa rotunda - simonac - 06-01-2015 Buna tuturor si 'La multi ani!'. Cand si unde va avea loc urmatoarea intalnire? Multumesc, Simona RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 07-01-2015 La Multi Ani ! Multumesc frumos pentru intrebare, Simona. Urmatoarea intalnire va fi sambata asta, 10 ianuarie, incepand cu ora 11:00. Este deja inscrisa o persoana asa ca mai sunt trei locuri disponibile. Mi-ar placea sa fie mai multi participanti insa discutia se fragmenteaza foarte mult atunci cand sunt mai mult de 4 persoane. Daca vor fi mai mult de 3 doritori, putem organiza inca o intalnire si duminica, tot de la aceeasi ora. Pentru cei care se inscriu, ar fi ideal sa isi faca o lista cu 3-4 subiecte de discutie pe care ar dori sa le abordam impreuna. La sfarsitul lui 2009, atunci cand m-am gandit prima data sa fac prajitoria de cafea, eu inca beam Jacobs si nu stiam aproape nimic despre cafea. Sunt convins ca mai am inca multe lucruri pe care trebuie sa le descopar in domeniul asta. Asadar, toate intrebarile sunt binevenite. RE: Masa rotunda - andra - 07-01-2015 Buna, As vrea sa ma inscriu si eu pe lista :). RE: Masa rotunda - Mihai.B - 07-01-2015 Runda asta ma sare. Mi-ar fii plăcut sa fiu prezent. RE: Masa rotunda - andra - 09-01-2015 Cum ramane cu intalnirea de maine? Unde si la ce ora? RE: Masa rotunda - Papa Jacques - 09-01-2015 Sambata asta ne vedem la Coftale. Adresa este Str. Stefan Mihaileanu nr. 42. Ora 11:00. Masa rotunda - andra - 10-01-2015 Multumesc Papa Jacques pentru intalnirea de azi :), am aflat multe. Mi-ar fi placut sa mai fie prezenti si altii, poate data viitoare ;). |