Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Discount-uri ale prajitoriilor de cafea (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Discount-uri-ale-prajitoriilor-de-cafea)
+---- Thread: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) (/Thread-15-reducere-la-prajitoria-Sloane-Specialty-Coffee-Bucuresti)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Teodora_Sloane - 01-04-2021

Salutari, espressomani!

Va multumim tuturor celor care ne-ati trecut pragul cafenelei de pe Calea Victoriei si va multumim pentru cuvintele frumoase. Desi nu este posibila plasarea unei comenzi pe site cu ridicare din magazinul de pe Calea Victoriei, va puteti bucura de reducerea espressoman in cazul in care ne vizitati si vreti sa cumparati pungi de cafea. Doar le mentionati colegilor ca faceti partea din comunitatea espressoman si veti avea 15% reducere la orice punga de cafea.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 06-04-2021

Dragi espressomani, 
Maine prajim special pentru voi Ethiopia Bonde Women - preferata pentru profilul echilibrat, dulce, floral cu note de iasomie, piersica si limeta. 
In formular gasiti toata povestea acestei cafele pe care v-o oferim la oferta de 1kg cu discount de 20% si transport gratuit >>  https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
*oferta dorim o pastram o perioada mai lunga, asadar vom praji saptamanal si vom reface stocurile astfel incat sa o aveti mereu proaspat prajita.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 20-04-2021

Salutari de la prajitorie!
Va anuntam ca in aceasta saptamana aveti ultima sansa de a beneficia de oferta comunitatii la Ethiopia Bonde Women (1kg) cu discount de 20% si transport gratuit * in limita stocului disponibil  >>  https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - CoffeePlease - 22-04-2021

Samba (do Brasil) si, Ethiopia no ;). Partea nașpa e că trebuie să aștepți după ce comanzi, până se "odihnește".

And please, fără "trebuia să comanzi mai din timp"   :banan:

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 23-04-2021

Gand la gand! 
Am lansat formularul de precomanda pentru ca ultima punga de Ethiopia a fost impachetata sa fie livrata unuia dintre voi, iar in urmatoarea perioada vom praji special pentru voi Brazil Santiago (Natural) la oferta de 1kg + transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
*cei care doresc cafea mai degazata pot specifica aceste lucru in comentarii..de obicei batalia e pe cafeaua proaspat prajita
Speram ca va pregatiti pentru sarbatorile pascale si ca veti cionci alaturi de cei dragi un ou si o ceasca de cafea proaspat prajita. Povestea acestei cafele o gasiti in link :)
Cei care prefera alte origini pot comanda in continuare de pe site cu codul de reducere FORUM sau pot cumpara direct din shop specificand ca sunt ESPRESSOMANI pentru discountul de 15%

Sarbatori frumoase!

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 21-05-2021

Dragi espressomani,

Avem 2 vesti extraordinare pe care dorim sa le impartasim cu voi inainte de toate!

1. Pentru al doilea an consecutiv, una dintre cafelele noastre experimentale a fost selectata de CoffeeDesk (Polonia) ca fiind "Filter of the Month" in luna Iunie, aceasta setand tonul inceputului de vara si a explorarilor aromatice. Si avem placerea sa va prezentam in premiera mondiala Brazil Paraiso Anaerobic Natural -  cafeaua care s-a remarcat si ne-a cucerit pe toti cu un profil fructat de capsune si rubarba, note florale de mar, corp catifelat de ciocolata cu lapte, cu o aciditate redusa si aftertaste parfumat de lunga durata. Varietalul este Mondo Novo, o incrucisare naturala intre Bourbon si Typica din Sumatra, preferat de micii producatori pentru calitatile viguroase ale plantei, dar si performantele aromatice, acesta regasindu-se frecvent printre finalistele competitiilor de Cup of Excellence. Micro-lotul provine de la Fazenda Paraiso, administrata de Jorge Barakat, care de-a lungul celor trei decenii de experienta, a depasit provocari climatice si transformari astfel incat sa creasca si sa-si indeplineasca visul de a produce loturi experimentale, cum este aceasta. Aceasta cafea este procesata anaerobic cu o cantitate limitata de oxigen, intr-un mediu sigilat ce permite un control riguros de fermentare cu temperaturi si ph-uri atent supervizate. Dupa un timp prescris in functie de varietal si preferinta procesarii, cafeaua este scoasa din rezervoare si lasata sa se usuce in sera la temperatura controlata.
DIn aceasta cafea speciala avem un stoc ffoarte limitat, prajit in data de 20.05 pe profilul de filtru, iar pretul unei pungi de 250g cu discount-ul de espressoman este 47 lei (tva inclus)

2. Ethiopia multora dintre voi preferata Ethiopia Bonde Women s-a reintors in stoc si o vom praji special pentru voi incepand cu 25.05 pe profilul OMNI, la pretul de 150 lei si va oferim transportul gratuit la comenzile de peste 1kg! 

Formularul de precomanda este activ >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 01-07-2021

Salutari espressomani, 
Am revenit cu vesti de la prajitorie de unde va pregatim noutati si bunatati!

In primul rand dorim sa anuntam lansarea unei noi cafele profilate special de espresso >> Brazil Jose Bernardes (1kg) pe care v-o oferim la un pret special de 150lei si transport gratuit. Formularul de precomanda este acum activ, avand cateva kilograme prajite in aceasta saptamana, dar urmeaza sa prajim saptamanal ca sa fie mereu fresh >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressomanAceasta cafea provine de la ferma Serra Negra detinuta de Jose Eduardo Bernardes, aceeasi ferma de la care am avut mult apreciata cafea experimentala procesata semi-carbonic. Aceasta cafea este tot din lot-ul varietalul Topazio, dar de aceasta data procesata doar natural, adica boabele de cafea sunt lasate la uscat in cireasa pana aceastea se usuca si coaja se poate indeparta mecanic. 
Profilul aromatic contine note florale de Caprifoi, note de ciocolata cu lapte si nuci, capsune, corp matasos si o aciditate foarte redusa.

Iar cum vestilor bune le sta bine sa vina la pachet, avem o lansare si in categoria experimentalelor din Selectia 90+ Colombia Java El Eden  o cafea pe care am adus-o direct de la ferma de peste mari si tari, intreg microlot-ul fiind unul dintre proiectele prin care producatorul Shady Bader experimenteaza cu procesari si varietaluri rare. Aceasta cafea este 100% Java, un varietal cu o istorie interesanta, originar din Ethiopia, dar care incepand cu secolul XIX face inconjurul lumii ajungand in Cameroon, Indonezia si mai apoi Costa Rica si Panama. In tot acest timp a dezvoltat caracteristi aromatice complexe fiind hibridizat natural inainte sa ajunga la fermele din Colombia. Acest varietal reprezinta o alternativa la faimoasa Geisha, avand aceleasi calitati si rezultate, dar fiind mult mai accesibila pentru micii producatori. Boabele de cafea sunt culese manual, fiind alese numai ciresele perfect coapte. Procesarea acestei cafele incepe prin a fi fermentata anaerobic uscat timp de 60 de ore, dupa care este platasa intr-un uscator la temperatura constanta la 35 grade timp de 20 ore, ca apoi sa fie urcata pe paturi de uscare pana ajunge la umiditatea dorita, acesta incheiend procesarea naturala. Profilul aromatic este curcubeu  pe cerul gurii, cu note distincte de gem de zmeura, curmale, ciocolata cu lapte, kiwi, pepene rosu, fiind dulce si corpolenta. 

Aceasta cafea poate fi comandata direct de pe site folosind codul de redurece FORUM pentru discountul de 15%. 

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Lyvyoo - 01-07-2021

O precizare aici, poate ies espressomanii la plimbare - in weekend Calea Victoriei e pietonala, avantaj Sloane :) 

https://www.facebook.com/AsociatiaARCEN/posts/4809914782358599

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 19-07-2021

Dragi espressomani, 

Dupa multe cautari si nenumarate serii de degustari suntem bucurosi sa anuntam completarea colectiei noastre cu 3 noi origini in categoria Premium Lot-urilor: mult asteptata Ethiopia naturala, unul dintre cele mai bune profile de Kenya degustate vreodata si o origine noua, surprinzatoare. Toate acestea pot si comandate pe site-ul nostru adaugand codul FORUM pentru reducerea de 15% sau specificand in cafenea ca sunteti espressomani, dar va las mai jos o scurta descriere si linkurile catre webshop Smile

ETHIOPIA ADOLA NATURAL 
Acesta este al 3-a lot consecutiv de Ethiopia Adola pe care il aducem de la statia de procesare detinuta de Israle Degfa, un tanar antreprenor ethiopian care investeste in cresterea calitatii procesarii cafelelor dar si intr-un sistem de monitorizarii a calitatii loturilor aduse de fermieri, cu bonusuri oferite celor care prezinta o imbunatatire.  In Ethiopia, unde cafeaua creste endemic, localnicii culeg ciresele din jugla sau din mici gradini din jurul casei aflate la marginea junglei. Heirloom este numele dat cafelei salbatice care abia recent a inceput sa fie cercetata si diferentiata, toate sperantele lumii cafelei fiind puse in acest proces pentru descoperirea de noi varietaluri impresionante dar si pentru descoperirea de varietaluri care sa supravietuiasca incalzirii globale. 
Profil aromatic: Capsune cu frisca, Tort de ciocolata, Miere de salcam

KENYA KOMOTHAI AA
Loturile kenyiene sunt cu totul aparte in multitudinea de origini de cafele. Cu altitudini extrem de ridicate de peste 2000m si varietalurile specifice, SL-28 si  SL-34, au cea mai ridicata aciditate si profile aromatice foarte fructate de fructe rosii si fructe de padure. Cafeaua este cultivata in mici ferme asemanatoare unor gradini, fiind colectata apoi de sistemul centralizat, de cooperative, ceea ce face trasabilitatea mult mai dificila. Acest lot  insa provine de la o forma noua de asociere a  celor aproximativ 30 de mici fermieri din zona Ngewa- Komothai care lucreaza impreuna pentru a mentine acelasi standard de calitate. Toate loturile kenyene sunt obligate sa fie vandute prin sistemul national de licitatie ceea ce face ca loturile din aceasta tara sa fie printre cele mai scumpe de pe piata.
Profil aromatic: Visine, Coacaze, Ciocolata neagra, Fagure de miere

BURUNDI GAKENKE Primul lot din Burundi din oferta noastra si-a facut locul printr-un profil aromatic foarte complex, cu aceeasi aciditate ridicata specifica loturilor africane dar si dulceata varietalului Red Bourbon. Inalta calitate provine din grija cu care este tratata fiecare planta, cei aproximativ 2000 de fermieri din cooperativa Gakenke au in jur de 250 copaci fiecare, care produc 1,5kg de cirese de cafea ceea ce inseamna in jur de 250g de boabe de cafea verde. Fiecare cireasa este culeasa manual de fermier atunci cand atinge maturitatea si dusa la centrele de procesare. 
Profil aromatic: Coaja de portocala, Trufe cu ciocolata, Mure, Prune uscate

In paralel, pentru cei care doresc un profil special de espresso, pastram activ linkul formularului de espressoman pentru cafeaua Brazil Jose Bernardes (1kg) cu un pret special de 150 lei si transport gratuit >> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 29-07-2021

Salutari espressomani, 

Va intampinam o ocazie speciala de a degusta in exclusivitate o cafea pe care alminteri nu o regasiti in oferta noastra. Aceasta origine este o cafea special selectata si pregatita pentru un client de-al nostru din Arabia Saudita, pentru care o vom praji saptamana viitoare intreg lotul, iar dupa calculele profilarilor, ne mai raman cateva kilograme pe care dorim sa vi le oferim la un pret special cu un discount de 35%!
Brazil Irmas Pereira (1KG) la un pretul de 100 lei + transport gratuit oriunde in tara! Este o cafea perfect echilibrata pentru preparatele espresso, cu gust bogat de ciocolata cu alune de padure, arahide, dulceata de zahar brun, corp matasos si aciditate redusa. 
Pe link gasiti formularul de precomanda>> https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
Oferta este valabila in limita stocului disponibil, comenzile fiind pregatite in ordinea inregistrarilor si se vor procesa incepand cu data de 2 august dupa prajire. 

Daca doriti sa completati comanda cu oricare dintre noile origini disponibile pe site, puteti sa specificati in sectiunea comentariilor si acestora le vom aplica de espressoman de 15%!

Numai bine!
Echipa Sloane

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - TVTVTV - 29-07-2021

Sună a ceva ce-i fix pe inima mea.

Danke, Oana. Am luat o pungă.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - kcosmin1985 - 29-07-2021

Buna ziua tocmai am facut comanda si eu, ast cu nerabdare comanda, multumesc

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - RazvaNNN - 29-07-2021

Ca orice roman corect, am comandat si eu o punga, urmand ca saptamana viitoare sa comand espressor si rasnita :D

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - kimosabe - 29-07-2021

Am comandat si eu o punga. Am facut si o mica observatie la comanda 1793. Multumesc

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Kosti - 29-07-2021

Am comandat și eu o punga.
Petru a obține notele ce
rație, timp și temperatura
se recomanda?
Mulțumesc

Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Adriahno - 01-08-2021

Sunt si eu curios de un astfel de info.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Neuzeitlich - 02-08-2021

Am comandat un kil.
Question: se poate împărți cantitatea în 2 sau 4 pungi mai mici?
Mercy.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - mihais - 02-08-2021

Am comandat si eu 1 kg (cda nr 1811).
Multumesc.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Doctorul - 02-08-2021

Plus 1 kg!
Mulțumesc Oana!

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Oana_Sloane - 02-08-2021

Hey, am revenit si cu recomandarea noastra de reteta pentru aceasta origine: 
IN: 18-19 g; OUT 36-38 ml; T: 26 sec; temp: 92 grade
Asteptam feedback-ul vostru si asteptam sa ne impartasiti rezultatele extractiilor!

Va reamintim ca aceasta cafea este disponibila intr-un stoc foarte limitat si ne-au mai ramas doar 8 pungi care isi cauta destinatia finala.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Adriahno - 02-08-2021

Am comandat si eu 1kg. Multumim pentru oferta.

15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - civic - 02-08-2021

Am dat comanda si eu pentru o punga [emoji16].
Multumesc frumos!

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Kosti - 02-08-2021

(02-08-2021, 17:54)Oana_Sloane Wrote: [font][font]Hey, am revenit si cu recomandarea noastra de reteta pentru aceasta origine:  [/font][/font]
[font][font]IN: 18-19 g; [/font][font]OUT 36-38 ml; [/font][font]T: 26 sec; [/font][font]temp: 92 grade [/font][/font]
[font][font]Asteptam feedback-ul vostru si asteptam sa ne impartasiti rezultatele extractiilor! [/font][/font]

[font][font]Multumim pentru raspus :)[/font][/font]

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - dragos.stoian - 02-08-2021

Comandat!

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Neuzeitlich - 03-08-2021

Am preluat, acum degazare.
[Image: MhReLB9.jpg]

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - TVTVTV - 03-08-2021

Oana, ce dată de prăjire are cafeaua trimisă ieri, te rog?

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - RazvaNNN - 03-08-2021

(03-08-2021, 15:59)TVTVTV Wrote: Oana, ce dată de prăjire are cafeaua trimisă ieri, te rog?

daca este vorba despre Brazil Irmas Pereira, ieri a fost prajita, ieri a fost trimisa. La mine acum a ajuns

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - TVTVTV - 03-08-2021

Yup, fix despre Pereira este vorba.

Întreb pt. că pe pungă zice că-i fabricată pe 16 ale lunii iulie. Prostu' de mine, însă, n-a văzut că scrie mare cu markeru' lângă: "02.08.2020". :D

Bun, deci s-o mai las câteva zile să se hodinească, zic.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - Eugen16 - 04-08-2021

Am comandat-o si eu pentru ca, uneori si cafeaua pentru espresso iese foarte buna la V60.
    Din pacate acum am avut ghinion. Cafeaua e buna dar nu pentru V60.
     Daca cineva din Iasi este interesat si nu a mai reusit sa cumpere, o cedez pe a mea. Din ea lipsesc doar 15 gr.
Pentru cine o vrea, discutam in privat, ca sa nu poluam inutil topicul.Daca nu o vrea nimeni, va ajunge cappucinno. Amenintare mai crunta ca asta, nu exista.

RE: 15% reducere la prajitoria Sloane Specialty Coffee ( Bucuresti ) - dragos.stoian - 05-08-2021

F bună cafeaua,ciocolata cu arahide si f putina aciditate. Intr-adevar,nu o vad pt brew