![]() |
|
REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN (/Thread-REDUCERE-RASNITA-MANUALA-KINU-PHOENIX-TRAVALER-SIMPLICITY-M68c-REBEL-TITAN) |
RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - mariusd - 29-09-2021 (29-09-2021, 16:05)Lyvyoo Wrote: Am trimis fabricii un email pentru a afla la cat timp se raspunde in prezent. suna bine, atunci asteptam vesti, mersi frumos de ajutor RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - xnd_hhs - 04-10-2021 Salutare! A primit cineva vreun raspuns din partea celor de la fabrica? Am completat formularul pe 11.09 si o a doua oara pe 28.09, insa nu am primit niciun raspuns pana acum... O zi faina tuturor! RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - andymatei - 15-10-2021 Si eu am completat acum cateva zile pentru un Simplicity si nimic pana acum. Trebuie sa primim ceva confirmare ca s-a primit si se proceseaza sau cum se procedeaza? RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Lyvyoo - 15-10-2021 vezi aici RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - the_born_sinner - 04-11-2021 Ceva update in aceasta directie? Intreb pentru ca am citit ca noua comanda de grup va fi spre sfarsit de toamna - sfarsit care e relativ aproape. Am completat si eu; nu am primit raspuns (cum au patit si altii; sunt moderat neingrijorat). Ar fi util un raspuns automat; un fel de confirmare de la fabrica. Mai toate serverele de email suporta raspunsuri automate; se poate configura regula de autoreply bazat pe titlu/cuvinte cheie etc. Dureaza cateva minute se configurat si ar imbunatati considerabil experienta. RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - ovidiuchis - 04-11-2021 (04-11-2021, 16:11)the_born_sinner Wrote: Ceva update in aceasta directie?Interesat si eu. Sunt cam in aceasi situatie (completat formular- fara raspuns). RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Lyvyoo - 08-11-2021 Am vesti proaspete de la fabrica! Aprovizionarea cu materiale a reusit, iar fabrica e pregatita sa tureze motoarele. Doar ca pandemia nu putea ocoli nici fabrica, de sus pana jos, drept pentru care forta de munca va scadea dramatic pentru urmatoarele doua saptamani. Zilele acestea aflam exact termenul de livrare, caci imediat ce se mai vindeca oamenii intra la munca. Per total, cu aceste decalaje independente de vointa lor sunt mari sanse ca livrarea sa se faca pe 3 ianuarie pentru toate aplicatiile. RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - xnd_hhs - 26-11-2021 (08-11-2021, 22:43)Lyvyoo Wrote: Am vesti proaspete de la fabrica!Salutare, Exista noutati cu privire la termen de livrare/lista de aplicatii? Neavand niciun raspuns/confirmare din partea fabricii si in contextul mai multor persoane interesate, cred ca toti cei care au completat formularul in ultima perioada ar fi dori sa stie daca vor intra in lotul urmatoarei comenzi de pe forum. Zi faina! RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Darsidius - 26-11-2021 Nu zice ca pe 3 ianuarie? RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Lyvyoo - 26-11-2021 Fabrica raspunde mai greu dar asa cum am scris ca au comunicat de la Kinu, absolut toti cei care aplica vor primi reply, chiar daca in ceva mai multe zile decat de obicei. Livrarea acestui lot va fi pe 3-4 ianuarie, mai este putin. Cumva trebuie sa ne obisnuim cu faptul ca ei sunt fabrica si nu au om dedicat pentru persoane fizice, insa atunci cand gasesc o fereastra le raspund tuturor celor inscrisi (verificati mereu si Spam). Practic noi avem aceasta mare facilitate de a avea o linie directa la Kinu si in anumite date fixe din an sa putem lua cele doua modele cu o reducere destul de mare. Pentru a avea aceasta reducere in continuare nu exista alta solutie decat sa fim de acord cu acest ritm de raspuns al lor, ceea ce nu mi se pare mare lucru avand in vedere ca datele de livrare se cunosc de obicei. Adica ai aplicat si astepti linistit.. RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - the_born_sinner - 27-11-2021 (26-11-2021, 16:08)Lyvyoo Wrote: Fabrica raspunde mai greu dar asa cum am scris ca au comunicat de la Kinu, absolut toti cei care aplica vor primi reply, chiar daca in ceva mai multe zile decat de obicei. Livrarea acestui lot va fi pe 3-4 ianuarie, mai este putin. Nu e vorba de rabdare sau de neincredere in modalitatea lor de comunicare. E vorba ca si serverele de mail mai dau timeout/erori. Noi cand completam formularul online nu primim nicio confirmare ca mailul a fost livrat la fabrica. Daca am sti ca mailul a ajuns in inbox la fabrica am sta linistiti. Nu stiu cum e implementat form-ul de aplicare pentru reduceri. Afiseaza vreo eroare daca mailul catre fabrica nu a fost trimis cu succes? Acestea fiind spuse multumim pentru timpul investit in comunicarea din topicul asta si sa stii ca apreciem efortul depus pentru comunitate! P.S. Sugerez un Captcha mai puternic; cineva ar putea sa umple inboxul de la fabrica cu comenzi fake. RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Lyvyoo - 27-11-2021 Am zis sa nu aglomerez serverul cu raspunsuri automate caci dupa apasarea butonului Trimite apare un chenar verde ce confirma trimiterea cu succes. Daca nu a avut succes trimiterea, atunci apare un chenar rosu cu eroarea respectiva. ![]() Pentru captcha, curios este ca modalitatea de acum e cea mai buna posibil raportat la asigurarea unui confort in completare, la fel ca inregistrarea in forum cand trebuie sa scrii anul in care ne aflam in litere, spre exemplu. Pur si simplu botii de spam au mai spart in trecut alte captcha legate de calcule sau altele dar de astea nu au trecut niciodata, nu ma asteptam :) Cand va fi cazul schimb pe ceva mai dificil dar si mie imi sunt urate acele reCaptcha cu doua tablouri de imagini din care trebuie sa selectezi autobuzul :) RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - renatoa - 27-11-2021 Si care trec si daca selectezi macar 2 autobuze si in rest orice... verificat personal pe HB. REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - umarianos - 27-11-2021 Am dat de un captcha interesant zilele astea, era un puzzle in care puneai o singura piesa la locul ei, pe un site al gov. Chinezesc . RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Carmi - 27-11-2021 (26-11-2021, 15:51)xnd_hhs Wrote:Buna, eu am primit confirmare pe mail, ieri, pentru livrarea de la începutul lui ianuarie.(08-11-2021, 22:43)Lyvyoo Wrote: Am vesti proaspete de la fabrica!Salutare, RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - demigeo - 20-12-2021 Referitor la raspunsul primit la cererea pentru Phoenix, mi s-au parut foarte prompti. Azi la ora 10 am completat de pe Espressoman formularul tip, tot azi la ora 13.23 am primitde la SC Humi SRL urmatorul raspuns: "Buna ziua, Va multumim pentru cerere. Cererea dumneavoastra a fost inregistrata pentru livrarea care se efectueaza in data de 12/ 13 Ianuarie 2022.Formularul de comanda si detalii de plata o sa-l comunic pe Mail in data de 03 Ianuarie 2022. In cazul in care comanda nu mai este de actualitate, va rog sa-mi comunicati pina la data de 03.01.2022. Va doresc o zi buna, sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si sanatate ! La multi ani !" Deci... semne bune anul (viitor) are! RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - rognick - 24-12-2021 Salut, Pe 23.12 seara am completat formularul azi dimineata am primit confirmare. super rapid :) RE: Kinu M47 Phoenix - alexcj - 03-01-2022 Salutare si La Multi Ani ! Azi 03.01.2022 au promis cei de la Kinu ca vine mail cu formularul de comanda dar pana la ora aceasta nimic .A primit cineva ? Kinu M47 Phoenix - Kosti - 03-01-2022 Oare cum pot cumpăra o "gentuta" sa zic asa pt Kinu? RE: Kinu M47 Phoenix - renatoa - 03-01-2022 Husa de termos sau alti suporti de sticle folosite in diverse sporturi, cum ar fi la biciclism, sau de ce nu, chiar de biberon :), totul e sa gasesti dimensiunea, ca sunt zeci de modele, dau doar un exemplu: https://www.decathlon.ro/p/husa-izoterma-drumetie-0-5l/_/R-p-109626?mc=8575948 Si evident... se demonteaza manivela. Cu ea montata ar fi necesara o gentuta, deci o gramada de spatiu care nu se stie daca ai cu ce sa il umpli. RE: Kinu M47 Phoenix - Dianette - 04-01-2022 (03-01-2022, 20:35)alexcj Wrote: Salutare si La Multi Ani ! La multi ani! Si eu i-am tot bazait cu mai multe emailuri, dar nu am primit niciun raspuns. Eu am nevoie urgent de un pahar nou, intrucat cel vechi s-a crapat si nu mai am cum rasni .
RE: Kinu M47 Phoenix - alexcj - 04-01-2022 (04-01-2022, 11:39)Dianette Wrote:(03-01-2022, 20:35)alexcj Wrote: Salutare si La Multi Ani ! greu cu ei ...accesoriile sunt la pretul de pe site-ul lor sau avem ceva reducere si la ele ? ma tenteaza si pe mine paharul metalic cu magneti . RE: Kinu M47 Phoenix - Dianette - 04-01-2022 (04-01-2022, 12:00)alexcj Wrote:(04-01-2022, 11:39)Dianette Wrote:(03-01-2022, 20:35)alexcj Wrote: Salutare si La Multi Ani ! Ar trebui sa avem reducere... doar sa dam de ei. O fi incercat cineva prin formular? RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Lyvyoo - 04-01-2022 Mi-au raspuns cei de la Kinu! Cand au spus initial de 3-4 ian. pentru livrare nu au luat in calcul si o posibila perioada de concedii dorita de catre angajati, deci: "De ieri am început sa trimitem formularele de comanda! Pana maine răspundem tuturor espressomanilor! Livrările se vor face in perioada 11-12 căci fabrica revine din concediu luni in data de 10." RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Darsidius - 04-01-2022 Astept si eu cu nerabdare sa-mi soseasca Simplicity. Mi-am vandut toate sculele pentru ea. RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - Lyvyoo - 04-01-2022 Tot de la Kinu am mai primit un mesaj in seara asta: "Dintr-o regretabila eroare in comunicare fabrica a omis sa trimita la inceput de decembrie actualizarea de pret a comenzii de grup, datorata ultimului lot de material brut sosit cu preturi peste orice estimare. Astfel preturile actualizate pentru aceasta comanda de grup sunt 780 lei pentru Kinu Phoenix (fata de 750 lei) si 995 lei (fata de 980 lei) pentru Kinu Simplicity. Va multumim pentru intelegere si ne pare rau pentru incurcatura. Va informam ca aceasta comanda de grup ramane deschisa pana la finalul acestei saptamani iar in acest timp ne ocupam de obtinerea confirmarilor finale de la voi urmand ca pe 11-12 ianuarie sa inceapa livrarile. Urmatoarea livrare pentru noua comanda de grup va fi in apropierea Pastilor". RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - demigeo - 05-01-2022 Eu am primit formularul de comanda ieri, am platit deja, astept livrarea pe 10-12 ianuarie. RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - alexcj - 05-01-2022 (05-01-2022, 10:29)demigeo Wrote: Eu am primit formularul de comanda ieri, am platit deja, astept livrarea pe 10-12 ianuarie. si eu la fel ,au inceput sa se miste lucrurile in sfarsit la Reghin RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - florin stefan - 07-01-2022 Doresc o râșniță Kinu 47 Phoenix la reducere. Cum să procedez? RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU M47 PHOENIX - sochaux_ - 07-01-2022 Este menționat în primul post din acest thread. Dar dacă tot am postat, intră direct pe formularul Kinu aici: https://www.espressoman.ro/reduceri-la-espressoare-si-rasnite/ |