27-01-2014, 15:40
Vind una bucata La Pavoni Europiccola Luso, achizitionata in noiembrie 2013, stare exceptionala de functionare, pret 1750 lei (se integreaza foarte bine in decor, extractii, unele, cu iz de Balcic!). Motivul: este o lucrare de arta, functioneaza la parametri ceva mai poetici, dar nu intotdeauna am timpul necesar pentru a adulmeca aerul probabil al unei extractii optime.
De asemenea vind una bucata Mahlkonig Vario, avind garantie pina in mai 2014. Pretul este 1200 lei. Am achizitionat-o second, in decembrie 2013, insa a trebuit sa o trimit la service, Bucuresti, fiindu-i inlocuit motorul. Desi imi reduc considerabil sansele de vinzare, vreau sa fiu de o transparenta de-a dreptul cuceritoare...
De asemenea vind una bucata Mahlkonig Vario, avind garantie pina in mai 2014. Pretul este 1200 lei. Am achizitionat-o second, in decembrie 2013, insa a trebuit sa o trimit la service, Bucuresti, fiindu-i inlocuit motorul. Desi imi reduc considerabil sansele de vinzare, vreau sa fiu de o transparenta de-a dreptul cuceritoare...