08-10-2020, 13:00
(Edited 08-10-2020, 14:38 by Nicodim@Guava.)
Se vinde espressorul din titlu!
A fost cumparat de nou, de la importator, si mai are garantie pana in luna noiembrie 2020 inclusiv.
S-a folosit acasa, in regim de 3 cafele pe zi: 2 espresso + 1 capucino.
Functioneaza perfect iar vizual arata foarte bine!
Desi am folosit doar apa Bucovina, din motive de prudenta, aparatul a primit o revizie generala si decalcifiere in service autorizat importator, in luna septembrie 2020; un cost pe care mi l-am asumat, ca urmatorul beneficiar al aparatului sa il foloseasca la cele mai inalte standarde.
Presiunea este de 10 bar in blind si 9 bari in extractie.
Portafiltru are picuratorul schimbat, cel original nu mi-a placut cum arata.
Se vinde cu toate componentele originale(site single si double, sita blind, portafiltru)
Pretul de vanzare este:
1450 lei, fara tamper lelit
1550 lei, cu tamper
Livrare personala si test in Oradea; daca se vinde in tara, transportul il achit eu.
poze, aici:
https://photos.app.goo.gl/WpfFN9iwqZVzLUCV8
Rezervat, revin cu info.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
A fost cumparat de nou, de la importator, si mai are garantie pana in luna noiembrie 2020 inclusiv.
S-a folosit acasa, in regim de 3 cafele pe zi: 2 espresso + 1 capucino.
Functioneaza perfect iar vizual arata foarte bine!
Desi am folosit doar apa Bucovina, din motive de prudenta, aparatul a primit o revizie generala si decalcifiere in service autorizat importator, in luna septembrie 2020; un cost pe care mi l-am asumat, ca urmatorul beneficiar al aparatului sa il foloseasca la cele mai inalte standarde.
Presiunea este de 10 bar in blind si 9 bari in extractie.
Portafiltru are picuratorul schimbat, cel original nu mi-a placut cum arata.
Se vinde cu toate componentele originale(site single si double, sita blind, portafiltru)
Pretul de vanzare este:
1450 lei, fara tamper lelit
1550 lei, cu tamper
Livrare personala si test in Oradea; daca se vinde in tara, transportul il achit eu.
poze, aici:
https://photos.app.goo.gl/WpfFN9iwqZVzLUCV8
Rezervat, revin cu info.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
good coffee + good water + good equipment