Welcome Back Log In Create Account

râșnița lagom p64

a avut cineva aceasta râșnița? se merita a fi cumpărată? se blochează? as dori sa aflu mai multe dacă sunt useri care au avut așa ceva, multumesc. Menționez ca o sa o folosesc pentru espresso, prăjire light. dacă cumva aveți și alte sugestii, variante, v-as fi recunoscător. Multumesc!
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos

Reply
Razvan Yume a oferit in mai multe randuri impresii despre ea.
Am vazut-o macinand boabe light la foc automat, chiar de blocat nu cred ca se pune problema.
Dar nu e scutita deloc de electrizare, nevoie de rdt & wdt, pensulare/usoara retentie, asa cum poate lumea e tentata sa creada cand vede pretul de lista
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...al?page=13
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
salut, am citit câte ceva și înainte de postare de la razvan dar nu am o idee completa și ar fi cam singurul, plus ca el are cuțitele pentru filtru sau rații mari de espresso, ma interesa dacă o mai are cineva și in ce măsura se merita sau nu. vreau sa fac in upgrade de la honne și ma gândeam la asta, langom p64, sau mahlkonig e65s…vreun sfat? multumesc anticipat
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos

Reply
De unde se poate comanda?
ECM Classika PID, DF64V, Kinu.

Reply
de aici: https://www.option-o.com/shop/lagom-p64

eu eram interesat de lagom mini, ca nu fac espresso, doar brew. dar parca e cam scumpa, mai ales acum cand dolarul a luat-o razna. +shipping+vama, mai bine iau un fellow ode cu cutile 2.0 sau un wilfa uniform.
zp6/v60 

Reply
Pentru brew, si numai de brew ! alegerea cea mai buna este una cu cutite atipice ghost, care fiind chinezesti evident ca nu sunt interesati influencerii sa le bage in fata. 
La sub 1000 lei scoate cea mai curata macinatura, neegalata la nici un pret de cele popularizate pe toate canalele.

Reply
Salut, are cineva impresii proaspete despre Lagom P64? Am văzut că nu mai e disponibilă pe site-ul producătorului. Căutând informații despre ea și văzând că nu se mai găsește am devenit tot mai curios.

Reply
Dupa 4 ani... impresii proaspete...
Azi lumea nu mai are rabdare nici 30 secunde... esti viral sau te retragi.

Reply
P64 nu mai e disponibil pentru ca a fost inlocuit cu P80 la un pret similar
Cafelat Robot, Elektra Micro Casa Leva, Lelit Anna PL41TEM, Staresso Mirage Pro Plus 2023
Timemore Sculptor 078S, Kinu M47 Simplicity

Reply
Salut, producătorul zice că P64 rămâne, înțeleg că sunt zvonuri cum că vor să scoată Gen 2, mă gândeam că pentru variantele de 64mm sunt mai multe opțiuni pentru cuțite. Mai mult asta era curiozitatea mea. Pentru prețurile pe care le-am găsit eu e o ușoară diferență între 80 și 64. Vorbim despre 10500lei vs 9100lei. P80 e disponibil în Suedia și P64 în Norvegia.

Reply
Posibil sa revina pe viitor, dar citisem ceva ca nu o mai produc si ca se concentrează pe producția de P80 momentan. Pe site-ul oficial e diferența de 10 dolari intre ele si P64 e out of stock de ceva timp la ei. Probabil unii reselleri mai au ceva bucati din ultimele producții.
Cafelat Robot, Elektra Micro Casa Leva, Lelit Anna PL41TEM, Staresso Mirage Pro Plus 2023
Timemore Sculptor 078S, Kinu M47 Simplicity

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)