Welcome Back Log In Create Account

profilare pe HX E61 impreuna cu termometru Eric.. oare se poate ?

Salutare,

Pe un espressor HX cu grup E61 exista tehnic vreo solutie de monta si manometrul si termometrul Eric cu vreun fel de adaptor/modding ?
Cunosc ca exista varianta cu stickere pe grouphead, insa din ce am mai citit are o latenta ridicata si acuratete mai redusa 

Multumesc pt sugestii !

Reply
Dar la ce iti trebuie manometrul? Masori debitele la diverse rotatii ale padelei, eventual faci cateva shot-uri cu manometrul insurubat pentru repere si dupa reglezi debitul din ce vezi pe pf fara fund si din miscarile padelei care stii ca sunt corespunzatoare anumitor debite.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(26-07-2022, 16:47)cradun Wrote: Dar la ce iti trebuie manometrul? Masori debitele la diverse rotatii ale padelei, eventual faci cateva shot-uri cu manometrul insurubat pentru repere si dupa reglezi debitul din ce vezi pe pf fara fund si din miscarile padelei care stii ca sunt corespunzatoare anumitor debite.

ma gandesc ca ajuta cumva la o repetabilitate cat de cat a retetelor...

Reply
Nu știu dacă poți sa faci ușor asta doar din măsurat. Ce faci dacă vrei sa te oprești la 2 bari, de ex, pentru câteva secunde. De unde știi ca ai 2 acolo? Posibil sa te ajute manometru dacă nu te păcălește pompa. Cred ca e mai facil cu pompa vibratoare dar la rotativă ai 9 bari din start.
Utilitatea o vad dar nu stiu dacă a făcut cineva 2 in 1.
Espressor: Lelit Bianca / Gaggia Classic 2017 | Past: Lelit Mara / Nuova Simonelli Oscar II / Lelit PL41TEM
Rasnita:  Sculptor 078 / Kopi Deva / Lelit PL72 William / Kinu M47 / Arco 2 in 1

Reply
Și eu am aceeași dorință. Temperatura e utila iar profilarea deschide alte posibilități.

Dar visez la Bianca pt ca nu vad alta soluție.

La Mara x cred ca se poate citi temperatura din PID dar nu știu cu ce precizie deoarece sonda nu e aproape de pucul de cafea.
Bianca V3 Black <> FlairPro3 <> Ikape58<>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Paragon Nucleus <> Refractometru <> Prajitor Nucleus Link
Past : Mara X

Reply
teoretic cred s-ar putea da o gaura suplimentara in grup. are cineva experienta cu asa ceva ?

Reply
pentru cei interesati am gasit raspunsul aici:

https://www.home-barista.com/repairs/lel...59045.html

https://www.home-barista.com/repairs/izz...67194.html

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)