Hello There, Guest! Login Register


namol in portafiltru

#1
salut!Am un expresor delomghi EC 145 si de la un timp dupa ce scot portafiltru chiar daca il las mai mult timp in portafiltru am un fel de namol in loc de un puc inchegat.Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
 
Reply
#2
rasnire prea fina (asta in cazul in care nu ai schimbat cafeaua).
Raul, consumator zilnic de cafea (si de vin rosu!)
Gaggia Classic, Home Vario Mahlkonig, tamper Concept-Art, Filtru Bezzera nepresurizat pt 2 cesti, 14g, 58mm
 
Reply
#3
Espressorul nu cred ca are valva cu 3 cai pentru evacuarea apei rămasă în pf după extracție... Încearcă o dozare mai generoasa, în sita, în același timp cu mărirea granulației.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler
 
Reply
#4
(18-09-2014, 12:20)nickso Wrote: Espressorul nu cred ca are valva cu 3 cai pentru evacuarea apei rămasă în pf după extracție... Încearcă o dozare mai generoasa, în sita, în același timp cu mărirea granulației.

Am observat in aceasta dimineata dupa ce am facut cafea si am luat ceasca prin gaurile pf curgea apa de ce ?Sa fie oare ceva defect?
 
Reply
#5
In general este mai greu sa pui diagnostice pe espressoarele chinezesti pentru ca au o gramada de probleme, atat la repetabilitatea prepararii unui espresso cat si la fiabilitate, constructie etc.

Ca sa poti scoate ceva cat de cat ok din el ai nevoie de o rasnita din care sa poti jongla cu granulatiile si de cafea proaspat prajita ca sa nu mai intervina in ecuatia ta si variabila unei cafele oxidate, cum sunt cele din supermarket. Eventual ar trebui depresurizat portafiltrul pentru a lasa lichidul sa curga natural, nu printr-o gaurica.
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)