Hello There, Guest! Login Register

monstrulica: Bentwood C63

Vand Bentwood Vertical C63 super aliniata de mine (evident) in stare buna, folosita 11 luni de catre mine in max 25 kg de cafea. 

Are toate accesoriile si cutie originala, perie de curatat, suport portafiltru inox, hoper, manual, pahar de dozare inox.

Pe langa astea mai vine cu un doser mic printat de mine pentru single dose.

Rasnita are cutite de 63mm (10mm) fara gauri, retentie la shoturi mica de tot (0.1g) si daca va intereseaza spatiul mort daca o desfaci si cureti tot 0.5g inclusiv cu ce se aduna in teava de evacuare.

Rasnita poate fi folosita si la espresso, si la cafea la ibric, si la brew, si single dose si dose on demand din hoper.

Se poate folosi fara probleme si in cafenea si acasa, si in prajitorie, eu o folosesc des la cupping, din cauza retentiei mici.

Nu primesc cu sorcova, nu raspund trollilor, nu raspund intepaturilor de pe topic, doar intrebarilor on-topic. Pentru a pastra o conversatie civilizata contacati-ma in privat.

Pret 2050 euro. Nu se vinde ca e proasta, sau sa-m iau altceva, se vinde pentru ca mi-am vandut 80% din echipament ca ne mutam intr-o tara mai exotica, departe, si am ales sa nu trimit nimic.

[Image: ySzlzjH.jpg][Image: foHCagX.jpg][Image: 04m0FVa.jpg][Image: V6BjmuV.jpg][Image: TI97Wse.jpg][Image: 42OpfcR.jpg][Image: NtlLDUg.jpg][Image: d4fTLXI.jpg][Image: sAjREFr.jpg]

Vanduta pe alt forum. spor

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)