Placa aia nu face numai caderea de tensiune, pe ea sunt conectate toate firele, care daca nu le lasi acolo, va trebui sa le strangi cumva intr-o regleta, ca nu vrem sa le lasam sa atarne liber, chiar daca le izolam...
Eu am scos diodele din punte si in felul asta am decuplat motorul de circuitul rezistentei de incalzire.
Apoi am lipit 24 V pe pastilele PCB cu cele doua bobine care duc la motor.
Bobinele si condensatoarele se lasa musai, pentru deparazitare, altfel o sa ai niste scantei pe cinste, si se duc carbunii mai repede.
Nu am remarcat sa ai o mufa mama pentru alimentator, exista ? parca ar fi pacat sa ii tai mufa si sa il lipesti definitiv in zilan...
Pentru ce sa gauresti fundul? pentru termocupla ? nu prea vad cum ai putea sa scoti afara firul, acolo se invarte ventilatorul, chiar sub fund...
Daca vrei sa monitorizezi boabele, se vine cu termocupla pe sus, cauta pe net cum au facut altii, solutiile sunt multiple, dar cam toate necesita o teava aprox 6mm de alama.
Daca vrei sa monitorizezi aerul, atunci se baga termocupla pe jos pe laterala, printr-una din fante, usor largita.
In ambele cazuri cam trebuie sa o scoti partea activa din piesa aia filetata de montare, care nu prea ajuta in scenariul actual.
Se scoate usor, indrepti cu un cleste in locul unde este tesita, ca sa o aduci la loc la o forma cat de cat rotunda, si apoi cu un pic de fortare iese din piesa filetata.