12-06-2016, 21:54
una din problemele leverului La pavoni este temperatura din timpul extractiei din cauza grupului prea rece sau prea fierbinte si a temperaturii crescute din boiler.
eram curios daca la un espressor precum Caravel, deoarece este open boiler si se bazaza pe termostat (nu pe presiune) si grupul este mai aprope de restu aparatului (deci atinge aceiasi temperatura mai usor), temperatura este mai constanta (spre 94 grade) in timpul extractiei? si daca este ar fi un espressor mai recomandat cuiva caruia nu ii trebuie presiune pt cappucino.
eram curios daca la un espressor precum Caravel, deoarece este open boiler si se bazaza pe termostat (nu pe presiune) si grupul este mai aprope de restu aparatului (deci atinge aceiasi temperatura mai usor), temperatura este mai constanta (spre 94 grade) in timpul extractiei? si daca este ar fi un espressor mai recomandat cuiva caruia nu ii trebuie presiune pt cappucino.
Strietman CT1/ Elektra MCAL + Honne; Flair Signature Pro/Aeropress + Kinu Pheonix; V60 + Kinu m68.