amator espresso traditional
Bv
27-10-2018, 13:47
(Edited 27-10-2018, 13:48 by radudani.)
renatoa Wrote:Ar fi buna o facilitate de Ignore topic, nu numai user...
chiar asa!
cu timpul ai ajunge sa vezi doar 2-3 postari, cat de cat in sfera ta de interes, nu toate... sa le zic asa (?), balariile!
mi se pare justificat, atata tip cat exista o preocupare a lui Lyvyoo de a separa
thread-urile cat mai pe topic...
intrebarea mea ar fi: mai este valabila facilitatea aceea de
ignorare user?
la mine functioneaza pentru vreo 10 useri de mai mult timp, dar nu mai pot adauga nici unul!
(pentru cine vrea, mai adaug si un

)
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)
Espressoman Administrator
Bucuresti
Nu o gasesc dar ma interesez de ce nu apare...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
Dacă ajută între timp, a scris cineva în alt topic, din Tapatalk se mai poate folosi ignore/block unignore/unblock user.
Bucuresti
Din cate se pare, am sters eu candva o functionalitate de Rate Users si odata cu ea s-a dus si ignore-ul. Cel mai probabil nu se poate reinstala, fiind vorba de linii de cod.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
29-10-2018, 13:57
(Edited 29-10-2018, 14:00 by renatoa.)
Ma uitai un pic in sursele de la MyBB, V1.8.19, cel oficial la download, si par sa existe optiuni... si de ignore, si de buddy...
usercp.php:
Code:
if($mybb->user['ignorelist'])
{
$existing_users = explode(",", $mybb->user['ignorelist']);
}
Rulam noi ceva customizat ?
Espressoman infocat
Piatra Neamt
(28-10-2018, 01:57)sochaux_ Wrote: Dacă ajută între timp, a scris cineva în alt topic, din Tapatalk se mai poate folosi ignore/block unignore/unblock user.
Culmea hate-ului: sa instalezi tapatalk doar ca sa dai ignore cuiva.
Bucuresti
Rulam ce ne da dealerul...
Si cand dealerul a sters din cod, influentand involuntar si alte functii, consumam asa cum e...
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
@
dev Sau să privim și partea bună: poate mai sunt/(vor fi) și utilizatori care doresc/(vor dori) să folosească unignore user. :dont_know:
Espressoman infocat
Piatra Neamt
(29-10-2018, 13:47)Lyvyoo Wrote: Din cate se pare, am sters eu candva o functionalitate de Rate Users si odata cu ea s-a dus si ignore-ul. Cel mai probabil nu se poate reinstala, fiind vorba de linii de cod.
Exista optiunea Buddy List si Ignore List doar ca nu e accesibila direct din user CP:
https://www.espressoman.ro/forum/usercp....=editlists
Craiova
29-10-2018, 15:33
(Edited 29-10-2018, 15:34 by renatoa.)
Yahoo... !
Acum ne mai trebuie o functie noua, sa creeze budy list din userii care au ignore de la cineva ignorat de mine.
Aia musai trebuie sa fie prietenii mei :D
Espressoman in foc@
Iasi
Eu propun sa adaugam si functia de creare de bisericute, ca prea ne intalnim cu totii in acelasi spatiu comun!
Una pentru cei buni, alta pentru cei rai, una pentru albi, alta pentru bruni samd.
Probabil voi ateriza pe multe liste de IU (IgnoreUser) ... asta e!
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
Espressoman infocat
tulcea
29-10-2018, 20:12
(Edited 29-10-2018, 20:13 by organon.)
Oricum chestia asta funcționează de la sine în viată reala. Trist dar adevărat.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.
Espressoman infocat
Constanta
29-10-2018, 21:28
(Edited 29-10-2018, 21:30 by Mariano.)
imi pare rau sa-mi vad mentorii gandind in felul asta, dar vorba lui @
organon, va functiona de la sine....
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
Espressoman infocat
Cârcea- Dolj
(29-10-2018, 20:12)organon Wrote: Oricum chestia asta funcționează de la sine în viată reala. Trist dar adevărat.
+1
ꟼₚᵣₒ ₈₀₀/ VOSTOK 1Gr/ Hoᴎᴎɘ Ꙅlim // Atom W65 //ꙄɘTTɘ WI //M47 Titan ₘₐₙ ₐₜ wₒᵣₖ
Craiova
Espressoman infocat
Piatra Neamt
Vezi ca te baga lumea la instigator de secte...
Espressoman in foc@
Iasi
Pai mai intai sa facem referendum cu tema: Facem referendum?
Daca rezulta DA, atunci facem
Daca rezulta NU, atunci nu facem
■ ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■ ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■ Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■ Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■
amator espresso traditional
Bv
dev Wrote:Exista optiunea Buddy List si Ignore List doar ca nu e accesibila direct din user CP:
https://www.espressoman.ro/forum/usercp....=editlists
e OK, multumesc!
efectul nivelator al comunitatii ('satul planetar' al lui McLuhan) este in fapt, o forma de agresivitate* primitiva, opusa unei evolutii spre civilizatie!
mereu mi-am zis ca in extrem,
respectul fata de opiniile celuilalt, chiar o anume
generozitate (dar nu cea sterila, de tip ortodox - dau, ca sa ma pun bine cu Cel de Sus...) sunt atribute ale comportamentului civilizat, ale unei anume
netichete in cazul nostru!
o ilustrare grafica a acestora am intalnit-o tare demult, ca poster in metroul londonez: pe o banca, 3 fiinte citind fiecare ziarul... pe una din pagini se putea citi: 'leu scapat din cusca la zoo'... iar fiinta din mijloc avea o coada care atarna, cu ciucure la capat
*
cum spunea cineva: "agresivitatea, cea care a devenit mediul de cultură în care ne dezvoltăm, este cea care împiedică evoluţia noastră firească, ne înălţăm spre cer ca un trunchi de copac răsucit, ciudat, nereprezentativ pentru specia din care face parte."
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)
Slatina
Functia de ignore oferita de MyBB ar trebui sa se numeasca "show/hide sau collapsible posts", nicidecum ignore list.
Banuiesc insa nu stiu sigur cine-i capul rautatilor pe forum si a deranjat atat de tare incat utilizatorii sa-si doreasca blocarea continutul asociat cu individul sau indivizii in cauza.
Eu chiar ma bucur ca exista functia indicata de
dev si o voi folosi in scopuri pasnice incepand prin a-l adauga pe
radudani.
Inainte de a citi postarile dumnealui oricum ma ridic, merg sa ma hidratez, imi iau ceva de rontaiala si revin sa lecturez peretele de text :D
https://i.imgur.com/dHuyGp9.mp4
Espressoman infocat
Constanta
30-10-2018, 08:01
(Edited 30-10-2018, 08:09 by Mariano.)
adevarul este ca o autocenzurare ar trebui sa se manifeste pe la unii, ma uit la mine cate posturi am.....sigur peste 90% sunt total aiurea, cred ca m-am dilit.... Cum se poate evita stresul la locul de munca?
Bezzera Magica, Quamar Q13E/75mm.
Espressoman infocat
Lyon
(30-10-2018, 01:19)vdub Wrote: Banuiesc insa nu stiu sigur cine-i capul rautatilor pe forum si a deranjat atat de tare incat utilizatorii sa-si doreasca blocarea continutul asociat cu individul sau indivizii in cauza.
Ma gasesc in aceeasi situatie :)
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
"efectul nivelator al comunitatii ('satul planetar' al lui McLuhan) este in fapt, o forma de agresivitate* primitiva, opusa unei evolutii spre civilizatie!"
Corect, elitismul snob este singura poarta catre progres si umanism. Categoric trebuie gasite metode pentru a separa aristocratia de plebe pe forum.
Pe.De.Dienes 109 N, v60
Incepator avansat
Bucuresti
Dar ce te faci daca vrei sa vinzi ceva pe bursa, iar toata lumea te a pus pe ignore
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1
Craiova
Pai postarea se vede, titlul la fel, daca il compui suficient de atragator, vor fi multi care vor da show content, ca sa vada detalii.
Bucuresti
O sa inchid topicul, nu vreau sa ajungem la "segregare", cum
s-a mai intamplat candva, moment cand am fost cu totii mai tristi si mai ingandurati.
Daca un user anume devine atat de enervant, dati cu report fiecare si in momentul in care adunam 20 de report-uri macar, il suspendam si gata.