Welcome Back Log In Create Account

cube Tidaka sau ECM de la Perfect espresso?

Ce ziceti sa aleg intre cubul pentru tampare de la Tidaka si cilindrul ECM pentru tampare comecializat de PerfectEspresso? ECM e disponibil si e mai ieftin,dar e la fel de stabil si potrivit pentru un portafiltru ca al meu?Daca cineva are un cub Tidaka disponibil si se poate dispensa de el, il rog sa ma contacteze.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Tampercube e scump din pacate si vad ca deja nu se mai potriveste imediat cum am schimbat marca de espressor. L-am trimis spre Timisoara la fierar sa-i ascuta dintii :) 
Cealalta varianta de care zici este si ea imens de scumpa pentru un simplu suport de tampare. Si oricum nu are acel surub de sustinere al bratului portafiltrului, care era de fapt toata "schema" pe Tidaka, putand asigura o tampare dreapta. Bineinteles, ca si in cazul Tidaka, nimeni nu garanteaza ca va intra orice tip de portafiltru in gaura principala si in cea secundara.
Pana vom gasi un suport la pret rezonabil, cu ajustare pe inaltime a bratului portafiltrului, mai bine mergi pe chestii mai suportabile ca pret, cum ar fi asta la vreo 95 de lei cu tot cu reducerile forumului - http://barshaker.ro/AccesoriiBarista/Tam...-Station-N
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am asa ceva.Pana la urma nu e mare scofala,cu ceva atentie iese dreapta tamparea si asa.Pe viitor poate mai apar si altele.

Reply
Si eu caut asa ceva. Tidaka este exagerat de scump. O alternativa la ECM ar fi chinezul asta.
Kamasi printeaza statii de tampare dar ii trebuie dimensiunile exacte. 
Totusi cred ca pentru o tampare cat mai buna, tamperul cu autonivelare de la Sun ar fi inceputul. Inca nu il am dar este pe lista de prioritati in viitorul apropiat Smile .
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Reply
Tamperul cu autonivelare de la SunCoffee ajunge duminica la eveniment  Smile
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Interesant chinezul?.La cati sunt e greu sa dau de el?.Cum e cu tamperul asta cu autonivelare?E dinamometric?Cum luc
reaza ce face deosebit?

Reply
In genul astuia. Cel de la Sun nu este dinamometric. Zic ca nu este o mare problema.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Reply
A ncercat cineva portafiltrul lui Brewtus pe statia de tampare ECM ,acel cilindru comercializat de PerfectEspresso?Eu am intrebat la ei,dar pentru ca sunt un roman cu neajunsul de a nu locui in capitala tarisoarei noastre,nu am cum sa verific ,ei neprobând niciodata un portafiltru de Expobar pe respectiva chestie.Ca daca sta stramb sau se leagana ajung la retururi si alte necuviinte intre oameni civilizati.Asa...., daca se intepeneste bine in tilindrul neamtului ,ma bag la achizitie.Stiti careva daca e potrivire de caracter ,au ba? :) Sleepy

Reply
Hai sa încercăm altfel. Sigur portafiltrul Rocket nu se potrivește cu fierul respectiv. Portafiltrul Expobar e la fel sau difera de cel de la Rocket?

Reply
De banii aia cred ca faci unul pe comanda speciala la Sun Coffee sau kamasi :)

Reply
@organon: am rugat un prieten care are obiectul ECM sa masoare adancimea, respectiv latimea partii frezate. Revin cu date.
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Mersi dar l-amcomndat deja. Ce o fi ofi.

Reply
(19-07-2018, 21:20)organon Wrote: Mersi dar l-amcomndat deja. Ce o fi ofi.

ce sa fie? Daca nu se potriveste, se aranjeaza la strungar - be happy!
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Am strungarit putin la gatul gros al portafltrului și gata!

Reply
O poza ?
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Imediat.[Image: Y0cnN8T.jpg][Image: Y1SaPof.jpg][Image: dHGK4kL.jpg]

Ar mai fi ceva treaba,nu mult,dar bicepsii mei sunt cam spre pensie si joaca la oldboys :) .

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)