Hello There, Guest! Login Register


Zat de cafea in gradina

#1
Are cineva experienta cu cafeaua imprastiata in gradina? Am citit pe google diverse pareri, cum ca ar fi bine sa o pun in compost intai, sau direct aruncata peste plante, ma intereseaza experiente personale. Asta pt ca in timpul verii merg aproape in fiecare weekend in Campulung unde am o gradina cu niste bucsus, iarba si tuia si am aruncat o gramada de cafea, mai ales in iarba si pe bucsus, sper sa nu le fi facut rau. "Spent coffee" am din belsug Smile
 
Reply
#2
Cafeaua este un îngrășământ natural excelent. Mi-a spus cineva de la un service de automate că gaseste în pucurile din aparate vara viermi. Deci e papa bun.😛
La Pavoni Gran Romantica, San Marco SM92 Instant, Rok espresso maker, Hario V60, Wega HX, Gene CBR 101. Lavazza Guzzini si Lavazza Matinee. 
 
Reply
#3
zatul de cafea este nociv pt. plante. aduna daunatori, nu are valoare nutritionala si este atractie pt. fungi. vezi emisiunile de la tv Cluj: "Ce vor plantele" tinute de dr. ing. Horea Ghibu specialist in protectia plantelor.
Rancilio miss Lucy cu PID şi termometru Eric, Gino Rossi CC45s, Cimbali Junior D-1, Sette270 , i-Roast2, tamper cps/z evolution1.
 
Reply
#4
Am pus si eu o singura data intr-un ghiveci si a facut mucegai imediat...de atunci nu am mai folosit.
Mazzer Major || LS Vivaldi
 
Reply
#5
Și eu am făcut la fel dar eu am pus in toate ghivecele, in 2 zile erau pline de mucegai.
Gaggia Evolution , Hario Skerton , Lelit PL 043 MMI , Tamper RVS full inox
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)