Espressoman infocat
Oradea
Felicitări pentru achiziție - le-am văzut si eu live și sunt într-adevăr o adevărată artă de design, producție, calitate. Succes!
Decent Espresso DE1PRO, Option-O Lagom P64
Espressoman infocat
Iasi
A venit si la mine EG-1, o am de 3 zile. Am folosit tutorialul de pe site pt aliniere, am rasnit cam 2kg de cafea pentru asezonare. Desi am achizionat si cutitele ULF, am ales sa merg pe alea stock la inceput.
Nu am reusit sa dau in bara nici un shot pana acum. Espresso este extrem de clar si dulce, fara urma de bitter/sour. Sunt foarte multumit de achizitie. Planuiam sa trec pe ULF dupa 1-2 luni, dar rezultatele sunt asa de bune la cutitele stock ca posibil sa ramana asa 6-12 luni.
Bugster | EK43 (SSP HU, Titus) | Weber Key mk ii | Weber EG-1
Espressoman fresh
Bucuresti
(10-01-2025, 14:49)prometheus21 Wrote: A venit si la mine EG-1, o am de 3 zile. Am folosit tutorialul de pe site pt aliniere, am rasnit cam 2kg de cafea pentru asezonare. Desi am achizionat si cutitele ULF, am ales sa merg pe alea stock la inceput.
Nu am reusit sa dau in bara nici un shot pana acum. Espresso este extrem de clar si dulce, fara urma de bitter/sour. Sunt foarte multumit de achizitie. Planuiam sa trec pe ULF dupa 1-2 luni, dar rezultatele sunt asa de bune la cutitele stock ca posibil sa ramana asa 6-12 luni.
Din curiozitate, ati luat in considerare si Ceado E37Z-Barista? Pare singura optiune cu retentie 0, on demand, pt cineva care nu vrea sa-si bata capul cu single dosing.
Espressoman Administrator
Bucuresti
Cred ca mai bine pui intrebarea
aici, se incadreaza mai bine.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman fresh
Bucuresti
(12-03-2025, 19:48)Lyvyoo Wrote: Cred ca mai bine pui intrebarea aici, se incadreaza mai bine.
Salut,
Probabil ca nu se incadreaza nicaieri. Eram curios f specific de ce EG-1 (asa zisa top single dosing grinder) si nu ceva de genul E37Z-Barista care mi se pare ca face single dosing obsolete. Intre timp m-am hotarat la Ceado :)
Espressoman Administrator
Bucuresti
trebuie sa fie vreo 2500E?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman fresh
Bucuresti
(14-03-2025, 00:59)Lyvyoo Wrote: trebuie sa fie vreo 2500E?
Aprox 3800, destul de aproape de EG-1.
Espressoman infocat
Bucuresti
la pretul ala cred ca te poti uita mai bine la Option-O Lagom 01 sau chiar Ozik Bold
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Espressoman fresh
Bucuresti
(26-09-2024, 14:41)Take5 Wrote: Lagom ar veni peste 6 luni si nu as avea suport in UE
Vad ca avem distribuitori in UE, te referi la ceva anume aici? Mi se pare o optiune mai interesanta personal, dar imi fac griji de suport la toate rasnitele astea de hobbyisti :)
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Ca sa fiti siguri de suport real, la un electrocasnic, in primul rand de cercetat daca e certificat CE.
CE adica
conformitate europeana, si nu
China Export
Daca nu, echipamentul ala este import pe sub mana, si cel mult esti pacalit cu un certificat de garantie de la o firma de asigurari, nu de la vanzator sau fabricant.
Espressoman fresh
Bucuresti
15-03-2025, 23:55
(Edited 15-03-2025, 23:57 by Adrianm.)
(15-03-2025, 16:03)renatoa Wrote: Ca sa fiti siguri de suport real, la un electrocasnic, in primul rand de cercetat daca e certificat CE.
CE adica conformitate europeana, si nu China Export
Daca nu, echipamentul ala este import pe sub mana, si cel mult esti pacalit cu un certificat de garantie de la o firma de asigurari, nu de la vanzator sau fabricant.
Vad ca au retea de dealeri in Europa deci m-as astepta sa fie si certificate, dar nu scrie pe nicaieri negru pe alb nici de asta, nici de garantie...spre deosebire de EG-1.
(14-03-2025, 09:24)vladdooo Wrote: la pretul ala cred ca te poti uita mai bine la Option-O Lagom 01 sau chiar Ozik Bold
Vezi mai sus principalul motiv pt care as prefera un brand consacrat decat start-up-uri etc....dar e f tentant 01 daca nu apare un EG-1 Mk4 curand
Espressoman fresh
Bucuresti
(14-03-2025, 09:24)vladdooo Wrote: la pretul ala cred ca te poti uita mai bine la Option-O Lagom 01 sau chiar Ozik Bold
Merci de sfat, ma hotarasem cu retineri sa iau E37Z-Barista in loc de Lagom 01, dar o sa trec pe single dosing pana la urma. In caz ca mai e cineva interesat de alternativa la EG-1, un batch de Lagom 01 s-ar putea sa fie livrat chiar luna viitoare in Europa si urmeaza sa fie imbunatatit cu un sistem nou de pre-breaking. Certificat CE, 1 an garantie si suport pe viata. Daca nu apare EG-1 V4 in perioada imediat urmatoare, probabil o sa merg pe Lagom 01.
De Ozik Bold chiar nu am auzit nimic, nu vad dealeri in EU, nu m-as baga.