Espressoman infocat
Constanța
Fratele mai mic
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Craiova
Chiar va fi asa de diferit ca sa merite topic nou ?
Nici macar pompa nu o percep ca un factor de diferentiere major...
Plus ca am asa un feeling... ca piata va renunta la gear pump... mai vorbim
Espressoman Administrator
Bucuresti
Se pare ca acest model nu va fi pentru Europa. Trebuie sa vina altul, tot cu pompa vibratoare, vom vedea.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Constanța
Espressoman infocat
Bucuresti
Faptul ca are vasul de apa inclus nu este de loc benefic. Apa se va incalzi , raci reîncălzi. Apa este foarte importanta pentru gustul unui espresso bun. Pompa vibratoere are si ea neajunsuri dar pastreaza o amprenta mica pentru espressor.
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.
Craiova
05-07-2026, 14:02
(Edited 05-07-2026, 14:02 by renatoa.)
(05-07-2026, 10:58)renatoa Wrote: ...
Daca as fi fortat de cine stie ce imprejurari sa folosesc o masina cu pompa timp lung, as pune apa in rezervor la nivelul minim si as goli-o complet dupa fiecare utilizare. Com-plet !
Asta o scrisei chiar azi...
Espressoman infocat
Bucuresti
Cu partea cu apa sunt de acord, doar ca eu nu am timp de asa ceva. Mi-am comandat Meticulous si astept...astept de 2 ani, adica 2% dintr-n secol si inca nu a venit...Asa ca mai citesc intre timp ce mai este nou pe aici. Versiunea asta cu vas de apa intern eu nu as lua-o.
Kafatek Monolith Flat Max 2, Kopi Deva-SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.
Espressoman infocat
Constanța
Asta cu apa o înțeleg și eu foarte bine. La vechiul Vibiemme eu am pus borcan de sticla in exterior cu capac de sticla găurit și trecute furtunele prin acele găuri.
Dar ce mă nedumerește pe mine e faptul că nu ați spus nimic de rezervoarele interne la alte espressoare, că și la alea tot în aceleași condiții stă apa.
Espressoman infocat
Slobozia
(08-07-2026, 00:20)cyrusct82 Wrote: Dar ce mă nedumerește pe mine e faptul că nu ați spus nimic de rezervoarele interne la alte espressoare, că și la alea tot în aceleași condiții stă apa
adevarat... pana acum nu a fost problema asta
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro