Espressoman fresh
Cluj Napoca
Salutare, caut un Flair Signature si nu stiu niciun site cunoscut care sa il aibe in stoc. L-am gasit pe coffeegear.ro si pe ECO capsule.ro dar nu stiu cat de legit sunt site-urile. L-as lua si fizic din cluj dar nu am gasit niciunde. A folosit cineva site-urile astea?
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Ecocapsule este foarte cunoscut, sunt cam cei mai reprezentativi pe nisa asta.
coffeegear, acum aud prima oara de ei, si pe forum nu exista practic.
Prin august il voi scoate pe al meu la vanzare, dar banui ca ai nevoie pentru vara asta, nu e cazul sa stai dupa mine.
Espressoman fresh
Cluj Napoca
(14-06-2023, 20:51)renatoa Wrote: Ecocapsule este foarte cunoscut, sunt cam cei mai reprezentativi pe nisa asta.
coffeegear, acum aud prima oara de ei, si pe forum nu exista practic.
Prin august il voi scoate pe al meu la vanzare, dar banui ca ai nevoie pentru vara asta, nu e cazul sa stai dupa mine.
O sa iau de la eco atunci, poti sa imi spui de ce nu il mai doresti?
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Gasesti si la cafeteca.ro, se pare ca ei sunt distribuitori autorizati in romania. Eu am luat de la ei un tamper pentru Flair Classic si au fost ok
Espressoman fresh
Cluj Napoca
(14-06-2023, 21:11)iancu.ciprian Wrote: Gasesti si la cafeteca.ro, se pare ca ei sunt distribuitori autorizati in romania. Eu am luat de la ei un tamper pentru Flair Classic si au fost ok
Multumesc mult!
Craiova
(14-06-2023, 21:09)Janis6 Wrote: O sa iau de la eco atunci, poti sa imi spui de ce nu il mai doresti?
Staresso Mirage, scrie in semnatura
Espressoman fresh
Cluj Napoca
(15-06-2023, 08:40)renatoa Wrote: (14-06-2023, 21:09)Janis6 Wrote: O sa iau de la eco atunci, poti sa imi spui de ce nu il mai doresti?
Staresso Mirage, scrie in semnatura 
Scuze, nu imi apar semnaturile din ceva motiv

)
Vad ca e diferenta mare de pret intre ele, ca rezultat in the cup, e mai bun decat cele de la flair sau kafflano? Eram dispus sa dau 1400 pe Flair signature sau 1800 pe pro 2 dar nu m-ar supara banii aia in plus daca ar merita mai mult staresso.
Craiova
Fa o vizita prin topicul staresso vs kafflano... titlu foarte neinspirat ales, sunt din clase diferite clar.
Diferenta e chestie de autosugestie mai mult, fiecare jura pe ce ii spune lui papila... sau piticu...
Sunt multi alti factori in afara de gust pentru care Signature nu a mai parasit gentutza de cand am Mirage... o sa ii gasesti enumerati acolo.
Iti dai seama ce nebun trebuie sa fiu sa imi sabotez singur vanzarea, orientand un potential client catre altceva...
Espressoman fresh
Cluj Napoca
(15-06-2023, 17:33)renatoa Wrote: Fa o vizita prin topicul staresso vs kafflano... titlu foarte neinspirat ales, sunt din clase diferite clar.
Diferenta e chestie de autosugestie mai mult, fiecare jura pe ce ii spune lui papila... sau piticu...
Sunt multi alti factori in afara de gust pentru care Signature nu a mai parasit gentutza de cand am Mirage... o sa ii gasesti enumerati acolo.
Iti dai seama ce nebun trebuie sa fiu sa imi sabotez singur vanzarea, orientand un potential client catre altceva... 
Asa o sa fac, mersi mult de ajutor!
Espressoman infocat
Voluntari
17-06-2023, 09:39
(This post was last modified: 17-06-2023, 09:49 by Vlad Soare.)
(15-06-2023, 12:39)Janis6 Wrote: Scuze, nu imi apar semnaturile din ceva motiv
)
Acum, că zici, realizez că nici eu nu le mai văd.

Pot să jur că le vedeam pînă acum. Și n-am umblat deloc la setări.
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
17-06-2023, 11:06
(This post was last modified: 17-06-2023, 11:08 by sochaux_.)
Există opțiune să fie sau să nu fie afișată/inclusă semnătura la fiecare post. Trebuie intrat pe pagina profilului utilizatorului pentru a vedea semnătura (dacă are una, desigur).
Espressoman infocat
Voluntari
17-06-2023, 12:35
(This post was last modified: 17-06-2023, 13:10 by Vlad Soare.)
Da, știu, dar e activată. A fost așa mereu, n-am umblat la ea niciodată. Și știu sigur că le-am văzut pînă acum; doar azi am remarcat că nu le mai văd.
Craiova
Nici in alte topice nu mai vezi semnaturile ?
Aici nu vad nici eu vreuna, dar in alte topice... fara numar...
Espressoman infocat
Voluntari
Așa e, în alte topice le văd. Înseamnă întîmplător în topicul ăsta au scris numai useri fără semnătură. Alarmă falsă.

Dar pe a ta, cu Stareso Mirage, nu o văd nici în alte topice.
Craiova
Eu n-am semnatura in topice, doar in user profile... asa ca vezi bine
Espressoman infocat
Voluntari
Aaaaaa, așa se explică.