Hello There, Guest! Login Register


Victoria Arduino Eagle One Prima

#1


foarte frumos si interesant espressor. 
cica Hoffman si-a pus amprenta la crearea acestuia.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
 
Reply
#2
Nici un "cica"...
 
Quote:James Hoffmann,
Consultant of the development of the Eagle One

... desi, atata timp cat nu spune clar ce a consiliat pe acolo, mai curand poate fi vazut ca agent de marketing, dupa cum vorbeste pe site despre masina.

Iar masina in sine... daca punctul forte care este impins in fata este eficienta energetica... nu l-am prea intalnit in listele de criterii dupa care se uita lumea.
 
Reply
#3
pe mine unul ma preocupa si asta un pic: atat dpdv costuri, cat si consum resurse naturale: Bianca mea consuma 30-35 Kwh/luna undeva la 10-30% din consumul de curent (depinde de luna).
Lelit Bianca + Compak E8 SSP, Bravo Tools, Felicita Arc, V60/April Brewer+Xeoleo 200W Ghost Burrs, Acaia Pearl, Cafflano Kompresso+Kinu M47
 
Reply
#4
Pai cred ca luati putin cam prea in serios partea cu 30-40 minute incalzire...  Confused

Directorul de la laboratorul de teste conformitate CE cel mare, de la Brasov mi-a fost student, si cand i-am spus de povestea asta mi-a zis ca un asemenea electrocasnic la ei nu ar trece certificarea.

Daca asta e un criteriu de baza, pai atunci ma intreb cum de nu ati aflat ca exista masini care cat timp rasnesc si prepar pucul, adica vreo 5 minute, sunt gata cu incalzirea a 4-600 g de apa. Si care nu pierd un grad cat timp extrag, ca nu au cum, grupul facand parte din boiler.
Si de ce nu se discuta de ele in favoarea hx, db, e61 si alte experimente impinse in fata, de marketingul lor... pe banii dv...
 
Reply
#5
vorbesti de open boiler?
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
 
Reply
#6
6000 de euro un aparat făcut pentru espresso tradițional 1:2?

Poate într-un mediu comercial cu rulaj mic, de fițe și figuri, căci în mediu casnic decent espresso e navă spațială pe lângă "inovația" asta.
cafe: +4u ts, atom 75, olympus hs, bunn g9
home: aeropress, v60, xeoleo ghost
 
Reply
#7
Nici nu este marketat pentru home-use, ci pentru zona comerciala, inclusiv cel cu un singur grup. Asa a fost inca de anul trecut, de cand au lansat Eagle One. Acasa, daca il tot opresti si pornesti sau il tii doar 2-3 ore pornit, nu cred ca se cunoaste vreo economie semnificativa. Cand sta insa 10-12 ore pornit, e altceva, poate ca o buna izolatie se cunoaste cate de cat, plus acel sistem de recuperare apa fierbinte de la flushuri
Espresso: Mazzer Kony E, Mazer Major, Expobar Brewtus DB + Flow Control, Acaia Pearl, Fel. Arc, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)