Espressoman fresh
Bucharest
14-04-2024, 02:04
(This post was last modified: 14-04-2024, 02:22 by coffeebreak.)
Detin - espressor VBM, cumparat de pe forum anul trecut.
Dispune de upgrade pe display, are diverse profiluri disponibile, inclusiv profilul custom cu presetarea dinamica a presiunii. Portafiltrul pentru shot dublu, se preda in cutia originala.
Pret 7000 lei, nu este negociabil.
Predare in bucuresti sau in tara.
Pt discutii intai PM/reply.
>> Pentru admini: inainte de a sterge thread-ul va rog sa precizati daca optiunea de attach files este functionala doar de pe Desktop? Aparent de pe telefon nu functioneaza...
Aero...
Bucuresti
Poti atasa poze si de pe telefon.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman fresh
Bucharest
Espressoman fresh
Bucharest
(14-04-2024, 09:36)Mihai L Wrote: Poti atasa poze si de pe telefon.
De pe androidul meu nu pot atasa pozele: aleg fisierele si nu se salveaza in reply.
Iti dai seama ca nu mi-e greu sa ayasez niste poze in scopul vanzarii...
Aero...
Bucuresti
Atentie si la marimea pozelor. Nu mai stiu daca iti da mesaj de eroare daca depasesti limita.
PL41TEM, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Espressoman fresh
Bucharest
(14-04-2024, 11:48)Mihai L Wrote: Atentie si la marimea pozelor. Nu mai stiu daca iti da mesaj de eroare daca depasesti limita.
Nu imi da eroare de limita, dar incerc sa vad daca merge asa. Multumesc
Espressoman fresh
Bucharest
14-04-2024, 16:40
(This post was last modified: 14-04-2024, 16:42 by coffeebreak.)
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
14-04-2024, 16:46
(This post was last modified: 14-04-2024, 16:47 by renatoa.)
No limits, dar un pic de autolimitare nu strica...
Ajungea o singura imagine, nu demonstrezi nimic punand 4 la fel ca sa se vada ca se schimba ceva pe display.
Si acea imagine singura sa arate masina in unghiul si lumina cea mai favorabila... cum ai pozat acum in contralumina aia dai impresia ca vrei sa ascunzi ceva ...
Espressoman fresh
Bucharest
(14-04-2024, 16:46)renatoa Wrote: No limits, dar un pic de autolimitare nu strica...
Ajungea o singura imagine, nu demonstrezi nimic punand 4 la fel ca sa se vada ca se schimba ceva pe display.
Si acea imagine singura sa arate masina in unghiul si lumina cea mai favorabila... cum ai pozat acum in contralumina aia dai impresia ca vrei sa ascunzi ceva ...
Mda...la ce te referi exact ca vreau sa ascund ceva? Ca sa fac poza la ce te intereseaza si sa ne lamurim.
In masura in care te intereseaza sa il cumperi, nu doar sa faci comentarii rautacioase si paranoice?
Ca de astea sunt destule pe grup :)
Espressoman infocat
Bucuresti
Era doar un sfat din care puteai invata ceva...
Lelit MARA X, Lelit PL72 William - Hario V60, Sculptor 078,
1Zpresso K-Plus, Kinu Simplicity.
Espressoman infocat
Cluj
14-04-2024, 18:53
(This post was last modified: 14-04-2024, 18:58 by odor4fun.)
Nu ti-o spune neaparat cu rautate, dar pozele nu avantajeaza espressorul pe care doresti sa-l vinzi, sunt prea umbroase de la lumina care patrunde prin geamul din spate si bate direct spre camera.
Incearca sa-l fotografiezi din dreapta, poate optii cateva poze mai luminoase.
Il rasucesti daca-ti permite spatiul de pe blat
Espressoman infocat
Timisoara
In primul rand, acest topic nu-si are locul aici, ar fi trebuit sa fie pe marketplace, conform regulamentului de acolo. E adevarat ca e mai greu de gasit acel regulament dupa o singura postare, dar bunul simt si respectul fata de colegii din comunitate ar trebui sa fie implicit. Din pacate, se pare ca pentru unii sunt necesare explicatii suplimentare si pentru acest aspect.
Espressoman fresh
Bucharest
14-04-2024, 19:22
(This post was last modified: 14-04-2024, 19:27 by coffeebreak.)
(14-04-2024, 18:53)odor4fun Wrote: Nu ti-o spune neaparat cu rautate, dar pozele nu avantajeaza espressorul pe care doresti sa-l vinzi, sunt prea umbroase de la lumina care patrunde prin geamul din spate si bate direct spre camera.
Incearca sa-l fotografiezi din dreapta, poate optii cateva poze mai luminoase.
Il rasucesti daca-ti permite spatiul de pe blat
Multumesc, finally a voice of reason.
Voi face niste poze clare, la lumina zilei.
As mai dori sa mentionez ca espressorul se poate testa si verifica de catre cei interesati, fara problema.
Daca ar fi dupa mine, in alte circumstante mai fericite, nu l-as da si l-as mai folosi inca 10 ani. Mi-as deschide un coffee shop cu el :D nu am ce sa reprosez, isi face treaba excelent. Pentru cei interesati din afara bucurestiului pot trimit filmulete extra.
Seara placuta tuturor!
(14-04-2024, 19:18)edri Wrote: In primul rand, acest topic nu-si are locul aici, ar fi trebuit sa fie pe marketplace, conform regulamentului de acolo. E adevarat ca e mai greu de gasit acel regulament dupa o singura postare, dar bunul simt si respectul fata de colegii din comunitate ar trebui sa fie implicit. Din pacate, se pare ca pentru unii sunt necesare explicatii suplimentare si pentru acest aspect.
Puteti inchide postarea, voi trece pe marketplace.
Ca utilizator nou, voi caut acel regulament. Asta este, nu ne nastem toti destepti, multumesc pentru intelegere.
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
Ai primit un email la inscriere. Adica azi, 14 apr.
Acolo ar trebui sa fie si indicatii catre regulament.
Care regulament nu te lasa ca utilizator nou sa postezi anunturi de vanzare.
Probabil asta este si motivul pentru care ne aflam aici. Stiu, sunt paranoic... :)
Espressoman pasionat
Bucuresti
16-04-2024, 11:24
(This post was last modified: 16-04-2024, 11:24 by cristian88.)
(14-04-2024, 18:16)coffeebreak Wrote: (14-04-2024, 16:46)renatoa Wrote: No limits, dar un pic de autolimitare nu strica...
Mda...la ce te referi exact ca vreau sa ascund ceva? Ca sa fac poza la ce te intereseaza si sa ne lamurim.
In masura in care te intereseaza sa il cumperi, nu doar sa faci comentarii rautacioase si paranoice?
Ca de astea sunt destule pe grup
Ai ascuns geamul si ceva din faianță, poate avem colegi lucrători in construcții nu trebuie sa te superi pe ei.
Este posibil ca poza cu ecranul sa fie făcută tocmai pentru a evidentia ca funcționează aceasta.
Pentru cei care vor sa se lege de comentariul meu sa stiti ca am postat din postura de gură-cască.
Spor!
[size=small]Bugster-Black, Kafatek Monolith Flat Max 2; Kopi Deva cu SSP HU, ECM Classika PID, prajitor-Kaleido Sniper M2S Pro,etc.[/size]
Espressoman fresh
Bucharest
Salutari,
Revin cu poze clare, la lumina zilei :)
Cum mentionam si mai sus, VBM-ul se poate testa si preda in sector 4, iar pentru cei din tara ne putem organiza video, pentru a avea toate detaliile necesare inainte de achizitie.
Am avut si o rasnita Niche care s-a dat colegului george.a, saptamana trecuta.
Daca aveti curiozitati, lasati-mi un pm.
Multumesc!
Espressoman fresh
Bucharest
Update: espressorul este inca disponibil.
Pentru detalii rog PM.
Espressoman fresh
Bucharest
Update de pret: 6500 lei.