28-10-2012, 22:16
Pe evz.ro a aparut un nou articol despre vending, dupa precedentul de acum un an.
Pregatesc si eu un articol in acest sens, cu fotografii si dovezi adunate de pe un set consistent de firme/aparate din domeniu. Producatorii sunt obligati mai nou sa afiseze ingredientele.
Sunt situatii cand si eu am baut asa ceva, si voi, din lipsa "unei doze" sau din necunoastere sau poate in cunostinta de cauza si lipsa de alternative. Problema se pune la nivel de tara, unde vendingul acapareaza din ce in ce mai mult teren si implementeaza in capul multora faptul ca o cafea se bea la serviciu sau in drum, cu doar un leu...
Pregatesc si eu un articol in acest sens, cu fotografii si dovezi adunate de pe un set consistent de firme/aparate din domeniu. Producatorii sunt obligati mai nou sa afiseze ingredientele.
Sunt situatii cand si eu am baut asa ceva, si voi, din lipsa "unei doze" sau din necunoastere sau poate in cunostinta de cauza si lipsa de alternative. Problema se pune la nivel de tara, unde vendingul acapareaza din ce in ce mai mult teren si implementeaza in capul multora faptul ca o cafea se bea la serviciu sau in drum, cu doar un leu...
#Lelit Bianca V3 #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim ~ Vacanta: #Kinu + #Kompresso
Past: #Expobar Brewtus IV #K30
Past: #Expobar Brewtus IV #K30