Hello There, Guest! Login Register

Vand tamper dinamometric Joe Frex si nivelator Lelit

Vand tamper dinamometric Joe Frex de 58.5 plat pret 300 lei- folosit doar 3 luni la o cafea pe zi.
si nivelator Lelit de 58,5 pret 170 lei folosit din decembrie pana in prezent la o cafea pe zi.
Motivul vanzarii am primit de ziua mea un set Bravo Tools Tamper + distribuitor.

Attached Files Thumbnail(s)

MaraX <> FlairPro2 <>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Refractometru <

Reply
Tamperul a fost vandut carte priza. Este in curs de expediere.
MaraX <> FlairPro2 <>EurekaSD <> BravoTools <> KinuM47Clasic <> FellowStaggEKG <> HarioSwitch <> Refractometru <

Reply
am primit tamperul, e impecabil.
ma declar multumit.

Sent from my LE2123 using Tapatalk
Lelit Bianca(PL162T) & NiChe Zero

Reply
A mai ramas nivelatorul de la Lelit de 58.55
Pretul cerut acum este de150 lei cu transportul inclus.

Trimis de pe al meu MAR-LX1A folosind Tapatalk

Reply
Salut, cum sunt cele de la Bravo, comparativ cu ce ai avut?

Reply
Nu am reușit sa le testez prea riguros. Am fost mai mult plecat. De pe 15 mai până acum am făcut cam 5 extracții.
La tampare e mai rapid pentru ca nu mai ai cum tampa strâmb. E un avantaj pentru persoane mai puțin pasionate de preparare cum e soția.
La distribuitor e super când pui cantități diferite în sita deoarece nu trebuie sa reglezi tu adâncimea.
Atât pot spune deocamdată comparativ cu ce am avut.
Trebuie sa ma joc mai mult cu ele. Pot spune ca am fost foarte mulțumit de ce am avut deoarece am ajuns sa le înțeleg.

Nivelatorul este în curs de expediere către CristianS.

Reply
Nivelatorul a fost vândut către CristianS la prețul cerut. Îi urez extracții cât mai reușite.

Mulțumesc pentru găzduire.

Se poate închide

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)